barrcode Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 ρε παιδια επειδη ψαχνομαι τωρα για iphone ή για ipod touch μπορειτε να μου πειτε αν γινεται συνεχεια συνδεδεμενος στο ιντερνετ ?δηλαδη σε σημεια που δεν υπαρχει wifi? στοiphone p.x μεσω 3g μπαινεις
aris1986 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 ρε παιδια επειδη ψαχνομαι τωρα για iphone ή για ipod touch μπορειτε να μου πειτε αν γινεται συνεχεια συνδεδεμενος στο ιντερνετ ?δηλαδη σε σημεια που δεν υπαρχει wifi? στοiphone p.x μεσω 3g μπαινεις Θα μπαίνεις,θα ειναι αργό και θα σου τρωει ευρω/sec!!!Wi-Fi και τα ρεστα!
therock Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 ρε παιδια επειδη ψαχνομαι τωρα για iphone ή για ipod touch μπορειτε να μου πειτε αν γινεται συνεχεια συνδεδεμενος στο ιντερνετ ?δηλαδη σε σημεια που δεν υπαρχει wifi? στοiphone p.x μεσω 3g μπαινεις Βασικα γιαυτο το λογο και εγω ρωτησα το εξης στην πισω σελιδα Γνωριζετε κανα φορητο gadgetaki για να μπορω να βαζω μεσα την σιμ και να δημιουργει προστατευμενο ασυρματο δικτυο το οποιο να μοιραζω στο Ipod μου. Κατι τετοιο πρεπει να ειδα σε καποιο τεχνολογικο περιοδικο αλλα δεν το συγκρατησα.
sixlibixlis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Γειά σας και χρόνια πολλά!!! Είμαι κάτοχος ενός iPod touch 8gb και θέλω να μάθω αν υπάρχει τρόπος να το ''σπάσω'' και να του περνάω ότι εφαρμογή θέλω free και μη!!! Ευχαριστώ πολύ και καλές γιορτές!!!
-WISE- Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Γειά σας και χρόνια πολλά!!! Είμαι κάτοχος ενός iPod touch 8gb και θέλω να μάθω αν υπάρχει τρόπος να το ''σπάσω'' και να του περνάω ότι εφαρμογή θέλω free και μη!!! Ευχαριστώ πολύ και καλές γιορτές!!! χρονια πολλα φιλε μου!απαντηθηκε λιγο πιο πανω.αν εχεις την τελευταια firmware (3.1.2) σπαει αλλα οταν το κλεισεις "χαλαει" το jb και χρειαζεται να ξαναπερασεις το blackrain απο την αρχη
therock Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 ρε παιδια επειδη ψαχνομαι τωρα για iphone ή για ipod touch μπορειτε να μου πειτε αν γινεται συνεχεια συνδεδεμενος στο ιντερνετ ?δηλαδη σε σημεια που δεν υπαρχει wifi? στοiphone p.x μεσω 3g μπαινεις Δεν βλεπω να το εχει ψαξει κανεις εγω παντως βρισκω αυτα. http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/3-s-portable-modem-turns-3g-into-wi-fi-623149 http://thecoolgadgets.com/huawei-e583x-usb-modem-3g-to-wifi-signal/
halvas0000 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Γειά σας και χρόνια πολλά!!! Είμαι κάτοχος ενός iPod touch 8gb και θέλω να μάθω αν υπάρχει τρόπος να το ''σπάσω'' και να του περνάω ότι εφαρμογή θέλω free και μη!!! Ευχαριστώ πολύ και καλές γιορτές!!! Μια χαρα γινεται Εγω εχω ipod touch 32gb 2nd gen και δεν ειχα κανενα προβλημα με το blackra1n. Αυτο που ειπε ο |WISE| ισχυει μονο στα ipod 3ης γενιας.
vaso7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά. Για να καταλάβω οι διαφορές μεταξύ touch 8gb και touch 32gb είναι οτι το πρώτο δεν έχει μικρόφωνο και κουμπιά έντασης στο πλάι? Από θέμα hardware είναι τα ίδια?
georgeadams Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Όχι ακριβώς. Τα 32GB έχουν περισσότερη RAM, γρηγορότερο επεξεργαστή και υποστηρίζουν καλύτερα γραφικά.
-WISE- Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Μια χαρα γινεταιΕγω εχω ipod touch 32gb 2nd gen και δεν ειχα κανενα προβλημα με το blackra1n. Αυτο που ειπε ο |WISE| ισχυει μονο στα ipod 3ης γενιας. ουσιαστικα δεν ειναι τριτης γενιας..ειναι δευτερης με την τελευταια firmware.αυτο που λεμε οτι δεν γινεται ειναι να διατηρησει το jb μετα το κλεισιμο του ipod.βασικα το προβλημα το χει η firmware.απο την 3 και πανω κλαυτα...
ipod-newbbie Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Οπότε περιμένουμε αναγκαστικά νέα εκδοση jailbreak εμείς που χουμε την τελευταία έκδοση ε? που βρίσκω την έκδοση του firmware?
Anubis13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Απορία: Υπάρχει IRC client που να υποστηρίζει SSL και FISH plugin για το ipod? (στυλ mirc η irssi) YΓ Δεν με ενδιαφέρει αν είναι freeware η shareware απλα θέλω να υποστηρίζει τις παραπάνω λειτουργίες
-WISE- Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Οπότε περιμένουμε αναγκαστικά νέα εκδοση jailbreak εμείς που χουμε την τελευταία έκδοση ε? που βρίσκω την έκδοση του firmware? ναι καπως ετσι... εννοεις που βλεπεις ποια ειναι η firmware?στο itunes και αν κατεβασεις ενα free προγραμμα απο το app store που σου λεει ποση μπαταρια εχεις..
georgeadams Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δεν χρειάζεται να κατεβάσεις κανένα πρόγραμμα. Στο iPhone (ή το iPod Touch) πήγαινε στις: Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Πληροφορίες -> Έκδοση. Αλλιώς, αν το συνδέσεις στον υπολογιστή και ανοίξεις το iTunes, στην κεντρική σελίδα διαχείρισης του iPhone (ή iPod Touch) γράφει την έκδοση του (μεταξύ της ένδειξης για τη συνολική χωρητικότητα του και της ένδειξης για το Serial Number του).
Hackbob Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά από που βρίσκω το σωστό frimware για να κάνω jailbreak?το black rain είναι το καλύτερο προγράμμα για αυτή την δουλειά? Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα