Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε ολα τα sites ετσι το γραφουν..:/ μιλαμε για το ipod που φοραει την 3.1.2 firmware.

το αγορασα τελικα..αλλα εχω προβλημα,μαλλον σοβαρο,με το JB.

Το προβλημα ειναι το εξης.Κανω ο,τι λενε οι οδηγιες (το χω κανει 3-4 φορες) και οσο το χω ανοιχτο μπορω να κανω τα παντα.με το που το κλεισω και το ανοιξω με γυρναει στην πρωτη πρωτη εικονα (recovery) οπου με παραπεμπει να το συνδεσω με itunes.δεν κανει τπτ αλλο.σαν να μην το χω σπασει ποτε σαν να μην το χω συνδεσει ποτε με itunes.Σαν να το ανοιγω πρωτη φορα!και οταν το συνδεω παλι με το πισι μου λεει το itunes οτι εντοπιστηκε ενα ipod που θελει restore.το κανω restore,το ξανασπαω και ξαναμανα τα ιδια..τι στο καλο παιζει ρε παιδια???μια μικρη βοηθεια...

• Απαντ. 670
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.
σε ολα τα sites ετσι το γραφουν..:/ μιλαμε για το ipod που φοραει την 3.1.2 firmware.

το αγορασα τελικα..αλλα εχω προβλημα,μαλλον σοβαρο,με το JB.

Το προβλημα ειναι το εξης.Κανω ο,τι λενε οι οδηγιες (το χω κανει 3-4 φορες) και οσο το χω ανοιχτο μπορω να κανω τα παντα.με το που το κλεισω και το ανοιξω με γυρναει στην πρωτη πρωτη εικονα (recovery) οπου με παραπεμπει να το συνδεσω με itunes.δεν κανει τπτ αλλο.σαν να μην το χω σπασει ποτε σαν να μην το χω συνδεσει ποτε με itunes.Σαν να το ανοιγω πρωτη φορα!και οταν το συνδεω παλι με το πισι μου λεει το itunes οτι εντοπιστηκε ενα ipod που θελει restore.το κανω restore,το ξανασπαω και ξαναμανα τα ιδια..τι στο καλο παιζει ρε παιδια???μια μικρη βοηθεια...

Δεν ειναι καποιο προβλημα.Προς το παρον ειναι ο μοναδικος τροπος να κανεις jb(με το blackrain το εκανες ε?).Τethered jailbreak λεγεται και χρειαζεσαι το blackrain για να το επαναφερεις μολις κανεις reboot.Δεν χρειαζετε να κανεις restore καθε φορα.

Δημοσ.
Δεν ειναι καποιο προβλημα.Προς το παρον ειναι ο μοναδικος τροπος να κανεις jb(με το blackrain το εκανες ε?).Τethered jailbreak λεγεται και χρειαζεσαι το blackrain για να το επαναφερεις μολις κανεις reboot.Δεν χρειαζετε να κανεις restore καθε φορα.

θενκς για την αμεση απαντηση φιλε μου!αυτο ειναι τρελο ομως...εννοω πες οτι ειμαι εξω...δεν γινεται να μην το κλεισω ποτε.ασε που ειναι μια καποια διαδικασια να κανω συνεχεια install το blackrain στο ipod ..παιρνει και καποιο χρονο..η μηπως δεν καταλαβα ακριβως ο,τι μου πες?:P

καποια αλλη λυση δεν υπαρχει?η περιπτωση να το ριξω σε μικροτερη firmware?μπορει να προκαλεσει καποιο προβλημα ??:rolleyes:

• Moderators
Δημοσ.
θενκς για την αμεση απαντηση φιλε μου!αυτο ειναι τρελο ομως...εννοω πες οτι ειμαι εξω...δεν γινεται να μην το κλεισω ποτε.ασε που ειναι μια καποια διαδικασια να κανω συνεχεια install το blackrain στο ipod ..παιρνει και καποιο χρονο..η μηπως δεν καταλαβα ακριβως ο,τι μου πες?:P

καποια αλλη λυση δεν υπαρχει?η περιπτωση να το ριξω σε μικροτερη firmware?μπορει να προκαλεσει καποιο προβλημα ??:rolleyes:

Δυστυχως δεν το χω ψαξει πολυ το touch για να σου πω με σιγουρια για τυχον downgrade.Μεσω εμπεριας με το iphone στα λεω.Αν κρινω απο το iphone,μαλλον δεν θα ειναι ευκολο το downgrade και οποτε θα πρεπει να αρκεστεις στην υπαρχον κατασταση.

Μια χαρα τα καταλαβες,η apple τα δυσκολεψει λιγο τα πραγματα και δυστυχως το tethered jb ειναι η μονη λυση για τις νεωτερες συσκευες.Υπομονη,ολο και κατι θα βγει στην επιφανεια οπως παντα.

Δημοσ.
Δυστυχως δεν το χω ψαξει πολυ το touch για να σου πω με σιγουρια για τυχον downgrade.Μεσω εμπεριας με το iphone στα λεω.Αν κρινω απο το iphone,μαλλον δεν θα ειναι ευκολο το downgrade και οποτε θα πρεπει να αρκεστεις στην υπαρχον κατασταση.

Μια χαρα τα καταλαβες,η apple τα δυσκολεψει λιγο τα πραγματα και δυστυχως το tethered jb ειναι η μονη λυση για τις νεωτερες συσκευες.Υπομονη,ολο και κατι θα βγει στην επιφανεια οπως παντα.

:fear: σορρυ κιολας.αλλα γ@μω την apple ρε φιλε.μας εχει φαει τη ζωη πια!

τι να κανω θα αρκεστω στο να μην κανω jb.υπαρχουν αρκετες εφαρμογες που ειναι δωρεαν και για τις υπολοιπες οσο και αν με θεωρω κοροιδο θα πληρωνω για αγορα μεσω ιντερνετ.τλχ δεν θα ριχνω γαμοσταυρα οταν πηγαινω διακοπες..

ευχαριστω και παλι φιλε μου

• Moderators
Δημοσ.
:fear: σορρυ κιολας.αλλα γ@μω την apple ρε φιλε.μας εχει φαει τη ζωη πια!

τι να κανω θα αρκεστω στο να μην κανω jb.υπαρχουν αρκετες εφαρμογες που ειναι δωρεαν και για τις υπολοιπες οσο και αν με θεωρω κοροιδο θα πληρωνω για αγορα μεσω ιντερνετ.τλχ δεν θα ριχνω γαμοσταυρα οταν πηγαινω διακοπες..

ευχαριστω και παλι φιλε μου

Nα σαι καλα boy:-)Περιμενε παντως και καποιον με touch που το χει ψαξει,μηπως και σου δωσει καποιο extra tip που μου διαφευγει.Υπομονη:-)

Δημοσ.
Nα σαι καλα boy:-)Περιμενε παντως και καποιον με touch που το χει ψαξει,μηπως και σου δωσει καποιο extra tip που μου διαφευγει.Υπομονη:-)

:-) παντως ειμαι σιγουρος οτι πολλοι καταλαβαινουν τον πονο μου..:P το χεις στα χρια σου και δεν μπορεις να το καψεις οπως θες!

θα μου πεις επρεπε να τα περιμενεις λες και δεν 3ερεις με το iphone τι γινεται.αλλα ηλπιζα οτι δεν θα εχει παιξει τετοια μαλαγανια η απλ.τεσπα ευτυχως οι εφαρμογες ειναι φθηνες.οι ακριβοτερες 7$..

και οταν και αμα με το καλο βρεθει καποια λυση ...βλεπουμε!B)

Δημοσ.

1) Έχω το iPod Touch 2G 16GB και το έχω σπασμένο, κάνοντας και επανεκκίνηση. Λογικά αυτό που έχεις είναι το ίδιο, απλά με 8GB. Άρα πρέπει να γίνεται. Δεν μπορώ να σου δώσω οδηγίες γιατί εγώ το είχα "προσπασμένο" προτού αναβαθμίσω σε άλλη έκδοση και γενικά έχουν γίνει διάφορα, αλλά κάτι θα μπορέσεις να βρεις αν ψάξεις καλύτερα.

2) Δεν είναι και τόσο δύσκολο να μην κλείνεις ποτέ το iPod Touch. Εγώ από τότε που το πήρα το Φεβρουάριο, δεν πρέπει να έχω κάνει περισσότερες από 5-6 επανεκκινήσεις. Πολύ απλά δεν υπάρχει λόγος να το κλείνεις. Σε Sleep mode καταναλώνει ελάχιστα. Έχω ακούσει μάλιστα ότι μπορεί να καταναλώνει και λιγότερο από το άνοιξε-κλείσε.

3) Δεν είναι και πολύ κομψό να βρίζεις την Apple που δε σε αφήνει να... την κλέψεις. :-)

Δημοσ.

ναι εχεις δικιο για το 8εμα της apple..αλλα ενω υποτει8εται μπορεις να κανεις τα παντα με αυτα τα γκατζετς,εισαι τοσο περιορισμενος που λες τελικα τι γινεται?αξιζε?αξιζε να σκασεις 2 κατοσταρικα (το λιγοτερο) και να δινεις,εστω και λιγα, για μια καποια εφαρμογη.και να μην μπορεις ουτε τις φωτο σου να οργανωσεις.να μην εχεις ενα copy paste?τεσπα.ειναι μεγαλη συζητηση αυτη..

οσον αφορα στην μπαταρια,εγω τουλαχιστον με ολες τις συσκευες που συναναστρεφομαι εχω ενα κομπλεξ.:-) παντα τις φορτιζω κλειστες και οσο μπορω τις φορτιζω οταν 3εφορτισουν τελειως.

τωρα το πιο μοντελο εχω,τι να σου πω?ipod touch 3g 8gb.με την τελευταια firmware.ετσι λεει τουλαχιστον.:)

αυτο το προβλημα υπαρχει αρκετους μηνες απο,τι διαβαζω..

Δημοσ.

Είχα το ίδιο κόμπλεξ και το ξεπέρασα.

Οι δωρεάν εφαρμογές που κυκλοφορούν δεν είναι λίγες. Αντιθέτως. Επίσης, τις φωτογραφίες πχ μπορείς να τις τακτοποιείς με το λογισμικό που σου παρέχεται.

Καταλαβαίνω, όμως, πολύ καλά πως μπορεί να μη σε βολεύουν τα συστήματα οργάνωσης της Apple.

Δημοσ.

ναι εντα3ει δεν ειμαι και τελειως αχαρτιστος...εχω βρει πολλες ενδιαφερουσες εφαρμογες.

παρολα αυτα παιχνιδια δεν υπαρχουν δωρεαν εκτος μερικων εξαιρεσεων.

αυτο με τις φωτο που ειπες,πως γινεται? :/

Δημοσ.

Χμ... σε Mac γίνεται με το iPhoto. Για PC δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο;

Γενικά το όλο ζήτημα είναι να τις κατηγοριοποιήσεις σε Events.

Δημοσ.
Χμ... σε Mac γίνεται με το iPhoto. Για PC δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο;

Γενικά το όλο ζήτημα είναι να τις κατηγοριοποιήσεις σε Events.

θα κοιτα3ω αν μπορω να βρω κατι για τα XP..

λογικα 8α πρεπει να φτιαξω στο πισι μου φακελους ξεχωριστους τους οποιους 8α συγχρονισω.

Δημοσ.

Γνωριζετε κανα φορητο gadgetaki για να μπορω να βαζω μεσα την σιμ και να δημιουργει προστατευμενο ασυρματο δικτυο το οποιο να μοιραζω στο Ipod μου.

Κατι τετοιο πρεπει να ειδα σε καποιο τεχνολογικο περιοδικο αλλα δεν το συγκρατησα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...