Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε παιδια γνωριζει κανεις προγραμματα εκτος το itunes για να μπορεις να παιρνας κομματια με album thumbnail?

Το Sharepod και mediamonkey Που δοκιμασα δεν τα καταφερνουν.

Songbird δοκίμασες;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 670
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εχω το ipod touch 2g με firmware 3.1

Σημερα πηγα να κατεβασω κατι απ'το app store στο ipod touch και μου εβγαλε ενα μηνυμα "an uknown error has occur" και ειχε 2 επιλογες ''νεα δοκιμη'' και ''ακυρωση''.

Παταω νεα δοκιμη και μου βγαζει παλι αυτο το μηνυμα! Εχετε καμια ιδεα, τι μπορει να συμβαινει????? (στην αρχη νομιζα οτι εφταιγε η εφαρμογη, αλλα το ιδιο εβγαζε και σε αλλες)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και εγω παιδια θελω να μου κανω δωρο ενα ipod touch to 8ari gb γτ πιο πανω δεν σηκώνει η τσεπη μου!Αλλα εχω μια απορία το καινουργιο 8αρι δεν ειναι 3g ε?Ειναι απλα ενα 2g (παλιος CPU,RAM σε σχεση με τα καινοπύργια)rmk εμφανισης με κανα-δυο προγ. παραπανω και αναβαθμισμενο firmware σε 3g!?Αν κανω λαθος πείτε μου!

Δημοσ.
Και εγω παιδια θελω να μου κανω δωρο ενα ipod touch to 8ari gb γτ πιο πανω δεν σηκώνει η τσεπη μου!Αλλα εχω μια απορία το καινουργιο 8αρι δεν ειναι 3g ε?Ειναι απλα ενα 2g (παλιος CPU,RAM σε σχεση με τα καινοπύργια)rmk εμφανισης με κανα-δυο προγ. παραπανω και αναβαθμισμενο firmware σε 3g!?Αν κανω λαθος πείτε μου!

Εγώ έχω το 2ης γενιάς (2G) 16άρι και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! Ακούω τη μουσικούλα μου, σερφάρω, βλέπω βιντεάκια (youtube) και (φυσικά!) βλέπω τα email μου. Δεν θα το άλλαζα! Πήρα και το headset (ακουστικά+μικρόφωνο) της Apple και μέσω Skype κάνω και τα τηλεφωνήματα μου. Μια χαρά! Πραγματικά για τέτοιες δουλειές σπάνια πλέον ανοίγω τον υπολογιστή μου!

Σίγουρα το μοντέλο τρίτης γενιάς θα έχει βελτιώσεις, αλλά και το δεύτερης γενιάς μια χαρά συσκευή είναι! Ειδικά με την νέα τιμή για το 8άρι είναι (θεωρώ) μια πολύ καλή περίπτωση!

Δημοσ.
Εγώ έχω το 2ης γενιάς (2G) 16άρι και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! Ακούω τη μουσικούλα μου, σερφάρω, βλέπω βιντεάκια (youtube) και (φυσικά!) βλέπω τα email μου. Δεν θα το άλλαζα! Πήρα και το headset (ακουστικά+μικρόφωνο) της Apple και μέσω Skype κάνω και τα τηλεφωνήματα μου. Μια χαρά! Πραγματικά για τέτοιες δουλειές σπάνια πλέον ανοίγω τον υπολογιστή μου!

Σίγουρα το μοντέλο τρίτης γενιάς θα έχει βελτιώσεις, αλλά και το δεύτερης γενιάς μια χαρά συσκευή είναι! Ειδικά με την νέα τιμή για το 8άρι είναι (θεωρώ) μια πολύ καλή περίπτωση!

+1000 κι απο μενα (μα αυτο με τα thumbs up & thumbs down στα ποστς που πηγε??)

Εγω εχω το Ipod touch 8gb 2nd gen και ειμαι πολυ ευχαρηστιμενος και τωρα που ειδα σε τι τιμη πωλειται πραγματικα σκεφτομαι οτι επρεπε να περιμενα λιγο (το ειχα παρει τον ιουνιο που μας περασε 198 ευρω). Το μονο που θα ζηλευα απ'το 3g ειναι το ενσωματομενο μικροφωνο γιατι τα ακουστικα της apple με το mic εχουν γυρω στα 30 ευρωπουλα :-(

Δημοσ.
Ρε παιδια, μολις μου εφερε ενας φιλος το ipod του για "ψαξιμο"... Πως μπορω να δω αν ειναι 2g ή 3g???

Αμα ειναι 8 gb ειναι 2g ακομα και τα καινουργια 8gb (3G) ειναι βασικα ενα rmk του 2g!

Αν ειναι 16 gb ειναι 2g!

Aν ειναι 32gb ή 64gb και εχει πληκτρα εντασης στα πλαγια ειναι 3g!

Για περαιτερο κοιτα youtube ipod 2g VS ipod 3g εχει απειρα!

Δημοσ.

Ερώτηση αρχάριου!!! Ipod touch πρώτης γενιάς έχω κι εγώ, έκανα πρόσφατα jailbreak και πέρασα firmware 3,0. Ενώ όποια εφαρμογή free κατεβάσω από itunes store περνάει κανονικότατα, όσες κατέβασα από rapidshare και παω να περάσω μέσα από itunes μόνος μου δεν εγκαθίστανται.. Το μήνυμα που μου βγάζει είναι το εξής....

Some of the applications in your itunes library were not installed on the ipod because one or more errors occured....

Ξέρει κανείς τι παίζει...???

Δημοσ.
Ερώτηση αρχάριου!!! Ipod touch πρώτης γενιάς έχω κι εγώ, έκανα πρόσφατα jailbreak και πέρασα firmware 3,0. Ενώ όποια εφαρμογή free κατεβάσω από itunes store περνάει κανονικότατα, όσες κατέβασα από rapidshare και παω να περάσω μέσα από itunes μόνος μου δεν εγκαθίστανται.. Το μήνυμα που μου βγάζει είναι το εξής....

Some of the applications in your itunes library were not installed on the ipod because one or more errors occured....

Ξέρει κανείς τι παίζει...???

Αν θυμάμαι καλά, χρειάζεσαι το app sync 3.0, το οποίο θα το βρεις στο cydia αφού κάνεις πρώτα add το source cydia.hackulo.us

Δημοσ.

αποφάσισα να αγοράσω το 32αρι γιατι ειναι 3ης γενιάς και θέλω να το βρώ όσο πιο φθηνό γίνεται. εαν ξέρετε κατι πειτε μου. μπορό να πληρώνω μόνο με αντικαταβολή

Δημοσ.
Αν θυμάμαι καλά, χρειάζεσαι το app sync 3.0, το οποίο θα το βρεις στο cydia αφού κάνεις πρώτα add το source cydia.hackulo.us

Καλα θυμασαι και με βοηθησες παρα πολυ... Ευχαριστω... :-D

Δημοσ.

παιδες θα το αγορασω αμεσα το ipod touch 8g τριτης γενιας απλα εχω 2 ερωτησεις.

αμα μπορειτε να μου απαντησετε οσο το δυνατον γρηγοροτερα..:P

1)με το bluetooth τι γινεται?το περνας σαν application φανταζομαι οπως και στο iphone...ειναι συμβατο με τα υπολοιπα bluetoοths η μονο με iphone και λοιπα ipods?

2)εχει ενσωματωμενο μικροφωνο για recording?καπου διαβασα πως δεν εχει..

thanks!!

Δημοσ.

Κατ' αρχάς δεν υπάρχει iPod Touch 8GB τρίτης γενιάς. Υπάρχει το δεύτερης γενιάς, που έπεσε η τιμή του. Τα τρίτης γενιάς έχουν μέγεθος 32GB και 64GB.

http://www.apple.com/ipodtouch/what-is/ipod.html

Τα δεύτερης γενιάς iPod Touch δεν έχουν μικρόφωνο για recording.

Για το bluetooth, την τελευταία φορά που το έψαξα ήταν συμβατό μόνο με άλλα iPod Touch (μάλλον και με iPhone). Αλλά έχει περάσει καιρός από τότε. Μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα. Δεν το είχα ψάξει και πολύ τότε, γιατί με ενδιέφερε μόνο σε περίπτωση που υπήρχε συμβατότητα με άλλα κινητά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...