therock Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Oχι δν γινεται, ειναι τελειως διαφορετικα τα πραγματα στα κινητα.. Μηπως μπορει κανεις να δωσει καποια απαντηση στο ερωτημα μου στο παραπανω post μου γιατι κοντευω να σκασω?? Την εικονα πως την εβαλες? Απο id3 editor η απο την επιλογη του itunes? Επειδη απο μεσα στο itunes γινονται περιεργα πραγματα καλο θα ηταν να την εβαζες με καποιο εξωτερικο id3 editor. Και επισης για να σου την εμφανιζει σαν coverart, δηλαδη σαν εικονα του Album πρεπει ολα τα mp3 που ανηκουν στο αλμπουμ να εχουν επεξεργασμενα μεταδεδομενα που να συνδεονται με την εικονα που θες να ρυθμιζεις. Τωρα απο προγραμμα εγω προσωπικα χρησιμοποιουσα το Helium Music Manager για να τροποποιω τα id3 και να θετω την εικονα Αυτα εν ολιγοις.
Anubis13 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Καμια καλή θήκη η κανένα καλό προστατευτικό οθόνης?
therock Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Καμια καλή θήκη η κανένα καλό προστατευτικό οθόνης? H Belkin βγαζει πολλα καλα προιοντα για ολα τα γουστα.
mxpert Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 έχετε πάει σε κάποιο άλλο topic ? πολύ νέκρα έχει πέσει σε αυτό !
nikoscheng Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 σε touch που εχει παει σε 3.0 με αγορά από άλλο χρηστη, αν το βαλω σε άλλο υπολογιστή, χωρίς χρήστη, θα φύγει το update;
georgeadams Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Όχι, το firmware update δεν έχει σχέση με το user account.
andreapaog328 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 το bluetooth με το firmware 3.0 δουλεύει μόνο για ακουστικό ή και για μεταφορά αρχείων κανονικά δλδ?
nikoscheng Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 το δίκτυο από imac, βλέπει το wifi αλλα δεν ανοίγει σελιδες, τι φταίει; κατι με τα καναλια παιζει; κωδικό δεν βαζω. ipod touch 1g 3.1.1 normal safari could open the page because the server stopped responding safari cannot open the page. the error was operation could not be complated. invalid argument ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:53 ---------- εκανα reset network properties ΤΩΡΑ βλεπω ότι δεν παιρνει ip, από πού να την γράψω...
mxpert Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 σε touch που εχει παει σε 3.0 με αγορά από άλλο χρηστη, αν το βαλω σε άλλο υπολογιστή, χωρίς χρήστη, θα φύγει το update; για γίνε λίγο πιο σαφής....γιατί δεν κατάλαβα
nikoscheng Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 ΜΠΗΚΕ ΑΝ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΗΤΕ... ΤΟ ΑΙΡΠΟΡΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΙΝ επιλέξουμε το internet sharing.... CREDITS GOING 2 About heinzbruno Biography I am a happy "switcher" , as a Vista "damaged" to great iMac (24") New to iMac, so be patient, please. Thanks ! Location Frankfurt, Germany Interests Cycling, nature, computing, my cat Occupation Airliner
bahamut zero Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 θελω να αγορασω το νεο ipod touch 3g 32gb και βρηκα αυτο το συνδεσμο απο το e-shop http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.661475 το θεμα ειναι οτι δε διευκρινιζεται στο site αν προκειται για το ipod touch 2g ή 3g....μπορει να με διαφωτησει καποιος σχετικα???
Nomikaria Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Όντως,δεν το διευκρινίζει αλλά απ'ότι βλέπω έχουν φέρει και τα νέα nano οπότε μάλλον είναι της 3ης γενιάς (δεδομένου ότι έχει και μειωμένη τιμή απ'το παλιό 32άρι..)
bahamut zero Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 απο οτι ειδα ο κωδικος παραγγελιας MC008BT/A ειναι ιδιος με αυτον στο applestore αρα λογικα ειναι 3ης γενιας...
pankol Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Εχετε καμια ιδεα γιατι το Ipod touch 2g 3.0 που εχω οταν του περναω τραγουδια μεσω του itunes μου δειχνει τα εξωφυλλα τους μαυρα ενω εγω εχω βαλει την εικονα του αλμπουμ.. Ευχαριστω.. και γω το ίδιο πρόβλημα έχω, μήπως γνωρίζει κανείς τι παίζει; firmware έχω το 3.1.2
therock Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδια γνωριζει κανεις προγραμματα εκτος το itunes για να μπορεις να παιρνας κομματια με album thumbnail? Το Sharepod και mediamonkey Που δοκιμασα δεν τα καταφερνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα