Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περασα χθες την 3.0 firmware στο Ipod touch..εχει βαλει μερικες προσθηκες οπως δυνατοτητα ηχογραφησης (αν εχεις καποια ακουστικα της apple που εχουν μικοροωνο), bluetooth, ελληνικα και ελληνικο πληκτρολογιο αλλα μου φαινεται λιγο αργο το ipod touch..συγκεκριμενα οταν παω να το απενεργοποιησω μου αργει λιγο σε σχεση με οταν ειχα την 2.2.1..:-(

• Απαντ. 670
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το Todo της Appigo στα 7,99€ είναι ότι μα ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει και έχω δοκιμάσει πολλές... αλμυρή τιμή για todo εφαρμογή αλλά υπάρχει πάντα και ο πλάγιος δρόμος.

Δημοσ.

Ρίξε και μια ματιά στο Zenbe Lists. Όταν το είχα κατεβάσει ήταν δωρεάν αλλά βλέπω πως τώρα κάνει 2.39 ευρώ.

Το καλό που έχει είναι πως συγχρονίζει τις λίστες με το web site του. Έτσι, μπορείς να μπεις στο site, να φτιάξεις τις λίστες που θέλεις και να τις συγχρονίσεις με το iPhone. Ακόμα, μπορείς να μοιράζεσαι τις λίστες με άλλους χρήστες και οι αλλαγές που κάνετε να φαίνονται στον άλλον σε real time.

Το χρησιμοποιώ για τα ψώνια στο supermarket. Η γυναίκα μου φτιάχνει τη λίστα στον υπολογιστή της κι εγώ βλέπω κατευθείαν στο iPhone τι πρέπει να αγοράσω :lol:

Δημοσ.

Αγορασα αυτο εδω τον φορτιστη για να φορτιζω το ipod touch μιας και ηταν αρκετα φθηνος..δν νομιζω να παραουσιαστουν προβληματα, ετσι δν ειναι??:fear:

Δημοσ.

Μου παρουσιαστηκε το εξης προβλημα: δεν μπορς να μπς σε καμια εφαρμογη του ipod touch μου..τι μπορει να συμβαινει?επισης πως μπορω να του κανω ενα format?

Δημοσ.

Εχετε καμια ιδεα γιατι το Ipod touch 2g 3.0 που εχω οταν του περναω τραγουδια μεσω του itunes μου δειχνει τα εξωφυλλα τους μαυρα ενω εγω εχω βαλει την εικονα του αλμπουμ..:confused:

Ευχαριστω..

Δημοσ.

Παιδια με συγχωρειτε αλλα δν βρηκα καπου αλλου για ν κανω αυτη τν ερωτηση,και ετσι διαλεξα αυτο το τοπικ

ηθελα να ρωτησω εαν γινεται να τρεξεις προγραμματα του iphone στα υπολοιπα κινητα

ευχαριστω

Δημοσ.
Παιδια με συγχωρειτε αλλα δν βρηκα καπου αλλου για ν κανω αυτη τν ερωτηση,και ετσι διαλεξα αυτο το τοπικ

ηθελα να ρωτησω εαν γινεται να τρεξεις προγραμματα του iphone στα υπολοιπα κινητα

ευχαριστω

Oχι δν γινεται, ειναι τελειως διαφορετικα τα πραγματα στα κινητα..

Μηπως μπορει κανεις να δωσει καποια απαντηση στο ερωτημα μου στο παραπανω post μου γιατι κοντευω να σκασω??:rolleyes:

Δημοσ.

Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς πως μπορώ να δω βίντεο ονλαιν; πχ τις ειδήσεις του μέγκα μέσω της ιστοσελίδας τους; πρέπει να κατεβάσω κάποιο ειδικό plug in και αν ναι ξέρετε που και πως; στη θέση του βίντεο βλέπω ένα ερωτηματικό στο safari.

ευχαριστώ!

Δημοσ.
Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς πως μπορώ να δω βίντεο ονλαιν; πχ τις ειδήσεις του μέγκα μέσω της ιστοσελίδας τους; πρέπει να κατεβάσω κάποιο ειδικό plug in και αν ναι ξέρετε που και πως; στη θέση του βίντεο βλέπω ένα ερωτηματικό στο safari.

ευχαριστώ!

Το iPhone δεν υποστηρίζει Adobe Flash. Γι' αυτό το λόγο βλέπεις το ερωτηματικό στο Mobile Safari.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...