telegamesvg Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δεν κατάλαβα Eννοω πως θα ξερεις τι password θα χρησιμοποιησεις ??
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Όπως είπε ο giorgos. Βλέπεις τους κωδικούς σου από το ipod touch/iphone.
therock Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Βασική ερώτηση. Μπορεις να περασεις απο το Ipod εφαρμογες στο itunes? Επειδη δεν βρισκομαι στο λαπτοπ αυτην την στιγμη, και θελω να συγχρονισω το 1password και το bento απο τον desktop μου, αλλα θα μου διαγραψεις ολες τις υπολοιπες που εχω συγχρονισει απο το λαπτοπ. Τι μπαχαλο και αυτο με τους συγχρονισμους.
georgeadams Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Το 1Password for iPhone/iPod touch κάνει sync τα δεδομένα του με όσους υπολογιστές θέλεις. Ο συγχρονισμός δεν γίνεται μέσω του iTunes αλλά μέσω WiFi, αρκεί να έχεις στον υπολογιστή σου εγκατεστημένο το 1Password for Mac και να το κάνεις authorize. Δεν έχω χρησιμοποιήσει το Bento αλλά φαντάζομαι πως λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο.
Tracer27 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος να κατεβάσω κάποια εφαρμογή απο αυτές που ειναι τσάμπα απο το itunes store χωρίς να κάνω λογαριασμό???
therock Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Το 1Password for iPhone/iPod touch κάνει sync τα δεδομένα του με όσους υπολογιστές θέλεις. Ο συγχρονισμός δεν γίνεται μέσω του iTunes αλλά μέσω WiFi, αρκεί να έχεις στον υπολογιστή σου εγκατεστημένο το 1Password for Mac και να το κάνεις authorize. Δεν έχω χρησιμοποιήσει το Bento αλλά φαντάζομαι πως λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο. Οχι αλλο εννοω. Οχι να Συγχρονισω τα αρχεια των εφαρμογων αλλα τις ιδιες τις εφαρμογες για να τις εγκαταστησω. Για παραδειγμα δεν ειχα προσβασει στολαπτοπ μου για καποιες μερες καιηθελα να εγκαταστησω καποιες νεες εφαρμογες αο ενα αλλο υπολογιστη. Αλλ ετσι θα διεγραφα αυτες που υπηρχαν ηδη μεσα στο ipod.
Erunildo Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Λοιπον θα ηθελα να περασω καποια τραγουδια απο το nano στο touch.Βρηκα κατι προγραμματα αλλα θελουν money,ξερετε κατι σε free; Η εναλλακτικα καποιο προγραμμα να τα περασω στο pc και απο εκει στο touch.
remalis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Γενικά το ipod touch εχει εξαντληθεί από τα πιο πολλά καταστήματα. Ξέρει κανείς γιατί? Επειδή λέω να το αγοράσω αλλά φοβάμαι μην βγει τπτ καινουργιο ΄΄η μηπως αλλάξει ο αντιπρόσωπος.. Εχει ακούσει κανείς τπτ??
alexzzz Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Τα παλιά βγήκαν μαζί με τα iphone... αλλαγή στο iphone αναμένετε σύντομα... εγώ θα έλεγα να κάνεις κάνα μήνα κουράγιο
x_vagos_x Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Σύμφωνα με έναν πολύ έγκυρο οδηγό αγοράς για Apple προϊόντα του blog MacRumors, μην το αγοράσεις.
remalis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 πωπω πολυ καλές πληροφορίες.. ευχαριστώ :-D βεβαια επειδη ειναι για δωρο και πρεπει να το δωσω την αλλη βδομάδα μάλλον θα το πάρω.. ελεγα μηπως ειναι να βγει πιο νωρις..
Erunildo Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Μια ερωτηση ακομα. Εκανα jailbreak το touch μου,εβαλα το cydia και προσπαθω να περασω τωρα μια app(categories). Την περναω μεν στο ipod,την βλεπω μεσα απο το manage packages του cydia,αλλα δεν μπορω να κανω κατι αλλο(μονο κατι ρυθμισεις αλλαζω). Δεν θα επρεπε να μου το εμφανιζει στην αρχικη οθονη; To categories το περασα μεσω pc με το cyder.(ετσι το λεω..)
andreapaog328 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 ερώτηση: αν κάνω update στο firmware 3, χάνω οτιδήποτε υπάρχει μέσα? επειδή έχω κάνει jailbreak, αν κάνω το Update, θα βγεί καινούριο ή θα είναι ακόμα σπασμένο?
alexzzz Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 όχι δεν χάνεις ότι νόμιμο έχεις μέσα. Τα "νόμιμα" όμως δεν θα δουλεύουν, τουλάχιστον μέχρι το νέο Jailbrake καθώς ακόμα δεν βγήκε νέο
Anubis13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Κανενα μαγαζι για θηκες γνωριζουμε? Και καμια προταση για θηκη αν γινται ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα