Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2 Γρηγορες ερωτησεις.

Α)Ελληνικο Qwerty μπορουμε να ενεργοποιησουμε?

Β)Δεν μπορω να μπω ιντερνετ μεσω wireless. Εντοπιζει δικτυα και κλειδωνω σε αυτα, αλλα οταν ανοιγω safari ή appstore, Μου λεει no internet connection available.wtf?

• Απαντ. 670
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σειρά μου τώρα... είναι ένα παιχνιδάκι (συγκεκριμένα το Textropolis) από το οποίο θέλω να σβήσω κάποια score. Όχι όλα όμως. Το ίδιο δεν έχει επιλογή δυστυχώς. Μήπως ξέρουμε που αποθηκεύει η συσκευή τα δεδομένα για κάθε εφαρμογή; Ώστε να αφαιρέσω τα score με το χέρι;

2 Γρηγορες ερωτησεις.

Α)Ελληνικο Qwerty μπορουμε να ενεργοποιησουμε?

Ναι, σε jailbroken συσκευή.

Μπαίνεις Cydia, πας Sections, μετά Keyboards... κι επιλέγεις το Ελληνικό.

Δημοσ.
Το jailbreak τελικα ειναι ασφαλες βαση των παραπανω λινκ?

Έγκειται νομίζω στο πόσο άτυχος θα είσαι.

Και πρέπει να είσαι πολύ άτυχος για να προκύψει μη ασφαλές.

Οι περισσότεροι κάτοχοι iPod touch/iPhone, έχουν jailbroken συσκευή και την χαίρονται. Όπως κι εγώ και σε λίγο καιρό και εσύ, φαντάζομαι ;)

Δημοσ.

Απο τι εξαρταται δηλαδη? Αν ακολουθεις τα βηματα πιστα, εξακολουθουν να θπαρχουν περιπτωσεις για να το brickareis?

Δημοσ.

Δεν εξαρτάται από κάτι. Γιατί είναι απλά απίθανο. Ακόμα και από hardware άποψη, θα πρέπει να έχει και άλλα προβλήματα σαν συσκευή για να καταλήξεις σε brick.

Μάλιστα σαν όρος, έχει πάψει να εμφανίζεται σε μεγάλα fora, όπου παλαιότερα ήταν η κυρίαρχη λέξη σε topic titles!

Υ/Γ. Υπ' όψιν, πως brick είναι η συσκευή σου να δείχνει μόνο άσπρο στην οθόνη, και όχι να έχει κολλήσει. Είναι απλά αλειτούργητη! Δεν μπορείς ούτε να κλείσεις, ούτε να ανοίξεις, τίποτα! Κατά το jailbreak είναι πιθανό κάτι να πάει στραβά και να μην patchαριστούν κάποια αρχεία, ωστόσο αυτό φτιάχνει με ένα restore. Γι' αυτό, βέβαια, πρέπει να έχεις όρεξη -όχι να έχεις πάρει την απόφαση-, και να περιμένεις κάτι να συμβεί!

Σου συνιστώ να έχεις εφεδρικά ένα καθαρό .ispw με την τελευταία έκδοση, και να μην φοβάσαι μήπως χάσεις δεδομένα από το iPodT σου. Κράτα ένα backup και είσαι ΟΚ.

Δημοσ.

.ispw τι ειναι? Το φορματ του Backup? δεν εχω κρατησει ακομα.

Κατα την διαρκεια της διαδικασιας θα παιρνει ρευμα απο την USB σωστα? Επειδη ειναι μισο-αδεια.

Επεισης αναβαθμιση στο firmware γινεται? Εχω την 2.2.1 αλλα δεν εχω διαφορετικα revisions? Δεν πρεπει να εχω το τελευταιο γιατι το πηρα το προηγουμενο καλοκαιρι και εχει ενα θεματι με το ιντερνετ.

Δημοσ.

και ναι το χαίρομαι και εγώ το jailbroken ipod. σου βγάζει λίγο την πίστη να το καταφέρεις αλλά μετά απολαμβάνεις...

μια ερώτηση: γιατί όταν η μπαταρία ενώ είναι στο κόκκινο (<20%) και βάζω να παίξει μουσική, ανεβαίνει?

είναι "feature" δηλαδή ανάλογα με το τι κάνεις να σου δείχνει πόση μπαταρία μένει?

Δημοσ.

Τι εννοεις σου εβγαλε την πιστη? Δεν το εχω κανει ακομα, αλλα υποτιθεται πως ειναι 2-3 λεπτα διαδικασια.

Πως γινεται η μπαταρια να ανεβαινει? Εννοειται πως δεν το εχεις στην usb οταν παιζεις την μουσικη σου ετσι?

Δημοσ.

Δυο τρία λεπτά είναι ίσως την δεύτερη φορά.

Το θέμα είναι να το έχεις ξανακάνει. Αν κάνεις κάτι λάθος την πρώτη, μετά το αποφεύγεις. Αν είσαι στο 3% που κάνει μια εβδομάδα να τα καταφέρει -όπως κι εγώ αρχικά- τότε είσαι λίγο άτυχος ή κοινώς -όπως κι εγώ, ξαναλέω- άσχετος.

Πού θα πάει, θα μάθουμε!

Υ/Γ. Είπαμε, είναι πολύ εύκολο. Να φανταστείς μετά από λίγο καιρό, για συντήρηση και μόνο, θα κάνεις restore και την ίδια διαδικασία για να την συνηθίσεις!

Δημοσ.

Εκανα Update απο 2.1.1 σε 2.2.1. Διαβασα εναν οδηγο οπου ο τυπος ελεγε να κρατησεις το shift και να πατησεις restore για να φορτωσεις το ipsw. Κανονικα επρεπε να το πατησω στο update.

Εκανα την μουφα που ειεπε και εχασα ολα μου τα τραγουδια, ξενερωσα την ζωη μου τωρα... Τουλαχιστον ειχα κανει backup το ipsw της συσκευης μου και κρατησα τις ρυθμισεις.

Δημοσ.

Restore = format: σβήνουν τα πάντα και περνάνε από την αρχή. Αλλά αν κάνεις μετά ξανά sync με το iTunes θα πρέπει να ξαναπεράσει τα πάντα και να είναι όπως πριν (μόνο που αν έχει πολλά τραγούδια θα κάνει ώρες το πρώτο sync μετά το restore).

Δημοσ.

Ναι το εμαθα αυτο με τον ασχημο τροπο. Και τα τραφουδια δεν βρισκονται καν στο Itunes.

Εν παση περιπρωση, θα ηθελα να ρωτησω, μπορω τωρα να παιξω αρχεια βιντεο με καποιον Player χωρις encode?

Και επισης με ενδιαφερει καποια εφαρμογη για ιντερνετ radio.

Δημοσ.

Παιδιά χαιρετώ,

1)ψάχνω κανένα δίωρο εδώ κι εκεί και τελικά μάλλον καταλήγω ότι δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να κάνω jailbreka στο 2g touch μου με το mac 10.4 που έχω. Κατέβασα το quick2gpwner αλλά δε μου εκκινεί το πρόγραμμα και φαντάζομαι ότι δουλεύει μόνο σε leopard.. Υπάρχει λύση;

2) Επίσης αν το ξεκλειδώσω σε άλλο pc παίζει πρόβλημα;

3) Και κάτι απλό, τί ακριβώς ξεκλειδώνει το jail brake? Θα μπορώ να κάνω drag n drop files ας πούμε και να τα βλέπω κανονικά στο touch? Είναι απίστευτο που τόσες ώρες browsing και δεν έχω καλύψει βασικές απορίες...

Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...