alestr9s Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Είδα ότι δεν υπάρχει ένα θέμα για το iPod Touch είπα να φτιάξω αυτό για να λύνουμε μικρο-απορίες που τυχόν υπάρχουν και να ποστάρουμε νέες ενδιαφέροντες εφαρμογές και Updates. Να αρχίσω πρώτος.. Πως γίνεται να τακτοποιήσουμε εμείς όπως θέλουμε τα εικονίδια στην κύρια οθόνη? Μία φορά (δε ξέρω τι πάτησα κ έγινε) άρχισαν να τρέμουν όλα τα εικονίδια πολύ έντονα.. Τι λειτουργία είναι αυτή, τι κάνει και πως ενεργοποιείται?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Αν πατήσεις ένα οποιοδήποτε εικονίδιο πάνω από 3 δευτερόλεπτα, τα εικονίδια αρχίζουν να τρεμοπαίζουν. Μπορείς να τα μετακινήσεις στην οθόνη (μπορείς να αλλάξεις ακόμα και τα εικονίδια που βρίσκονται στο κάτω μέρος της οθόνης, στο λεγόμενο dock!). Πατώντας το Home, τα εικονίδια ξανασταθεροποιούνται στις νέες τους θέσεις.
alestr9s Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Thank you!!! Να συνεχίσω απτόητος με κάτι άλλο.... Πήρα ένα Apple iPod Universal Dock (OEM από ebay). Δεν πήρα το τελευταίο που βγήκε, αλλά το προηγούμενο μοντέλο (που είχε και S-video out). Τελοσπάντων, η υποδοχή του dock είναι πολύ πιο χοντρή απ' του iPod touch... Σκέφτομαι λογικό και γι αυτό είχαν τον ανταπτοράκο μέσα στο κουτάκι του iPod. Αλλά ο αντάπτορας δεν χωράει στο συγκεκριμένο dock... To θέμα είναι ότι το iPod μπαίνει κανονικά στο dock αλλά κρατιέται όρθιο μόνο απ την υποδοχή (και όχι απ΄ τα τοιχώματα του dock) Έτσι υποτίθεται ότι πρέπει να ναι? Αν ναι τότε ο πλαστικός αντάπτορας που είχε μέσα το iPod που εξυπηρετεί???
Poison6 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 πιθανόν να εξυπηρετεί διάφορα speakers που κυκλοφορούν όπου πρέπει να βγάλεις το υπάρχον και από το να μείνει κενό να βάζεις το adaptor. +αν είσαι στην τελευταία σελίδα με τις εφαρμογές η οποιαδήποτε πέραν την πρώτη με ένα πάτημα του home button επιστρέφει στην πρώτη σελίδα
NemeSis1990 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Πουλήστε το όσο προλαβαίνετε και πάρτε iPhone!
S2Katana Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Με πρόλαβες alestr9s, σκεφτόμουν και εγώ να το ανοίξω. Ακόμη δεν έχω καταλάβει πως να φτιάχνω playlists, αν και φταίω και εγώ γιατί δεν διάβασα το manual! Eπίσης σκεφτόμουν να ανοίξω ένα τόπικ αφιερωμένο στα apps, ώστε να συζητάμε ποια είναι τα καλύτερα free/paid apps!
mai_tai Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 πεδες μια εδωτηση και απο εμενα-θελω να εγκαταστησω 2 παιχνιδια που εχω δει(δωρεαν) απο το ι-τunes αλλα δεν μπορω...ποια εφαρμογη πρεπει να αγορασω πρωτα?το installer η το application?και με χρεωστικη καρτα μπορω να κατεβασω?δεν θελω να βγαλω πιστωτικη....(εχω δοκιμασει και με την καρτα αναληψης που εχω αλλα δεν την αναγνωριζει...)κανεις βοηθεια...??
nteminio Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 τι διαφορα εχει το 1generation ipod touch, απο το 2generation?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 πεδες μια εδωτηση και απο εμενα-θελω να εγκαταστησω 2 παιχνιδια που εχω δει(δωρεαν) απο το ι-τunes αλλα δεν μπορω...ποια εφαρμογη πρεπει να αγορασω πρωτα?το installer η το application?και με χρεωστικη καρτα μπορω να κατεβασω?δεν θελω να βγαλω πιστωτικη....(εχω δοκιμασει και με την καρτα αναληψης που εχω αλλα δεν την αναγνωριζει...)κανεις βοηθεια...?? Αν έχεις δει τα δύο παιχνίδια στο iTunes, πρέπεια να δημιουργήσεις λογαριασμό στο iTunes Store και να τα κατεβάσεις από εκεί - ούτε Installer ούτε τίποτα.
The_Mentor Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 εκπληκτικό μηχάνημα το οποίο με έχει αφήσει άναυδο... Παρόλα αυτά με έχει δυσαρεστήσει που ακόμα δεν μπορώ να γράψω Ελληνικά (2nd gen). Μόλις λυθεί και αυτό... απλά όλα τα άλλα είναι απομιμήσεις
S2Katana Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Nαι, αυτό με τα ελληνικά είναι πρόβλημα. Περιμένω να βρω ακουστικά της προκοπής γιατί τα εργοστασιακά πάσχουν γενικώς! Κάτι έπαθε σήμερα το iTunes library και δεν αναγνώριζε το Touch, λέγοντας πως είναι synced με άλλη βιβλιοθήκη!
The_Mentor Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 ...το δικό μου έκανε κανονικά σήμερα το μεσημέρι (~12.00).
iced Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Σιγουρα ειναι εκπληκτικο μηχανημα, ειχα iphone, αλλα την διαχειρηση μουσικης μεσω του clickwheel δεν την ξεπερναει
mai_tai Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 κανα καλο παιχνιδακι να βαλουμε?για ριξτε προτασεις..-απο ι-tunes store.
alestr9s Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Αυτό με τα cart και τον Crash πρέπει να τα σπάει.... αλλά έχει κάνα 4ευρω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα