teliparas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 σκοπος του ποστ δεν ειναι να μου λεισει καποιο προβλημμα αλλα μια απορια (και παρακαλω οχι flame) δουλευω και τους δυο player με διαφορα front και μου φαινονται ιδιοι (βασικα ιδιες δυνατοτητες σε διαφορετικες μηχανες) μηπως καποιος ειδε κατι που αδυνατω εγω να δω μιας και δεν τρελενομαι σε καθημερηνη βαση με βιντεακια και ταινιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jojos170304 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Η μηχανή του xine τα καταφέρνει αρκετά καλά σε αναλύσεις ποιότητας μέχρι DVD. Έχει κατ' εμέ δε ένα εκ των κορυφαίων player για front end το kaffeine Όταν όμως θέλεις να παίξεις απαιτητικά .mkv στα 720 και ακόμα περισσότερο στα 1080p χρησιμοποιώντας σαν decoder το ffmpeg ο mplayer έχει πολύ μικρότερο κατανάλωση CPU, δεδομένου ότι ακόμα το ffmpeg δεν εκμεταλεύεται τους περισσότερους του ενός πυρήνες. Ο άλλος top player για linux είναι ο smplayer που είναι front end για mplayer. Παρόλες τις αντιξοότητες και τον πόλεμο των εταιρειών στο ανοιχτό λογισμικό, μην υποστηρίζοντας με οδηγούς GPU acceleration, το htpc με linux είναι φυσικά πολύ ανώτερο από οποιαδήποτε υλοποίηση w$m@m@kias. Αν υπάρχει ενδιαφέρον μπορώ να ανεβάσω κάποια στιγμή φώτο από htpc με debian μαζί με την CPU κατανάλωση σε αναπαραγωγή απαιτητικού 1080p με onboard κάρτα της nvidia (7100 νομίζω) με χρονισμένο c2d 6300 στα 2.46 από 1.8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teliparas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 kaffeine smplayer εχουν εντοπιστει και οντως ειναι πολυ δθνατα για τη διαφορα στις μηχανες εψαχνα ... και βρηκα αυτο http://ubuntuforums.org/showpost.php?p=5990482&postcount=4 τωρα το αν ειναι σωστο δε ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Εγώ πάλι χρησιμοποιώ mplayer με front end τον smplayer. Το θέμα είναι ότι ενώ στην αρχή του στησίματος του συστήματος δουλεύει μια χαρά, μετά από διάφορα updates crashάρει... Π.χ. κάνει πολλή ώρα να φορτώσει το video, μέχρι χθες δεν είχα ήχο στις 720, 1080 ταινίες (χρησιμοποιώντας alsa). Για τον xine δεν μπορώ να πω κάτι μιας και δεν τον δουλεύω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Aν χρησιμοποιείτε ubuntu καλό είναι να έχετε ενεργοποιήσει και τα medibuntu repositories. Οδηγίες για να τα ενεργοποιήσετε θα βρείτε εδώ https://help.ubuntu.com/community/Medibuntu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.