ankougen Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά καλησπέρα. Έφτιαξα ένα πολύ απλό site για ένα γνωστό μου στο Microsoft office publisher από τα templates του, με πολύ απλή δουλίτσα τίποτα το ιδιαίτερο, χωρίς script ή κώδικα γενικά... Το πρόβλημα είναι όταν το κάνω publish to the web, δηλαδή να το αποθηκεύσει για ανέβασμα σε html μορφή, και μετά όταν πάω να ανοίξω την σελίδα, μου βγάζει το κλασικό μήνυμα για τα activeX δηλαδή: "Για προστασία της ασφάλειάς σας, ο Internet Explorer έχει περιορίσει την εμφάνιση ενεργού περιεχομένου από αυτό το αρχείο, το οποίο θα μπορούσε να αποκτήσει πρόσβαση στον υπολογιστή σας. Κάντε κλικ εδώ για επιλογές.". Αυτό το βγάζει και στα 5 link που προσπαθώ να ανοίξω... Τι κάνω λάθος? Τι πρέπει να κάνω για να μην το βγάζει αυτό? Είμαι σίγουρος ότι η απορία μου είναι χαζή, αλλά όπως καταλάβατε δεν ασχολούμαι ζεστά με το αντικείμενο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
kostas_crete Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Αυτό στο βγάζει επειδή τρέχεις την σελίδα τοπικά. Αν την ανεβάσεις σε κάποιον server δεν θα εμφανίζεται.
ankougen Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Αυτό στο βγάζει επειδή τρέχεις την σελίδα τοπικά. Αν την ανεβάσεις σε κάποιον server δεν θα εμφανίζεται. Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Το έκανα και όπως είπες δεν το βγάζει στο site. Να 'σαι καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.