manost Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Μετά από πάρα πολύ καιρό, και ενώ στο laptop έχουν γραφεί & διαγραφεί διάφορα προγράμματα & παιχνίδια, αυτό άρχισε να σέρνεται. Είτε βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής ή ακόμη και όταν τρέχεις κάτι, ο σκληρός δουλεύει σαν παλαβός. Μέσα στον c:/ υπάρχει κάποιο partition με το λειτουργικό των vista (cd δεν μου είχαν δώσει με την αγορά). Μπορεί να μου πει κάποιος πώς μπορώ να κάνω εγκατάσταση ξανά, από αυτό το partition; Δεν θέλω να κατεβάσω τα vista ή να τα δανειστώ από κάποιον φίλο και να χρησιμοποιήσω το serial που έχω, γιατί θα μπλέξω με τους drivers, ενώ από το partition το laptop θα λειτουργήσει όπως την 1η μέρα που το αγόρασα.
johnz Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Αν θυμάμαι καλά νομίζω ότι πατας το F11 όταν ξεκινάει.
manost Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Όντως με το F11 μπαίνει στο μενού για το sustem recovery. Μία ακόμη ερώτηση. Είναι σωστό να κρατήσω κάποια αρχεία μου backup στον d:/ ή το recovery 'πειράζει' και αυτόν τον σκληρό και θα πρέπει να τα στείλω με δίκτυο σε κάποιον άλλο η/υ; Ρωτάω γιατί είναι αρκετά Gb και θα πάρει ώρα η μεταφορά σε άλλον η/υ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.