Προς το περιεχόμενο

Κάρτα γραφικών με hd audio out

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας φίλος θέλει να πάρει κάρτα γραφικών για να τη συνδέσει με HD τηλεόραση και ψάχνει κάτι στα 100 ευρώ το οποίο θα βγάζει και ήχο απ το hdmi για να πηγαίνει στην tv.Θέλει να παίζει και κανα παιχνίδι που και που.

Τι έχουμε να προτείνουμε παιδιά?

Δημοσ.

Όλες οι ΑΤΙ HD έχουν ήχο (από την σειρά 2χχχ) απλά πρόσεξε να εχει μέσα στην συσκευασία αντάπτορα DVI-HDMI και όχι να το πάρεις εσύ εξτρα

Δημοσ.

Βρε λές να στα λέω απο το μυαλό μου?

Ετσι είναι και γιαυτό το λόγο τον έχουν για να περνάει το σημα του ηχου στο HDMI και γιαυτο στο τόνισα , άλλος απλός αντάπτορας ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ

Δημοσ.

λοιπον εχω κ εγω το ιδιο προβλημα...Ενω με την ενσωματωμενη nvidia 7100 ο ηχος απο DVI(PC) σε HDmi (TV)

παιζει κατευθειαν....Εβαλα μια ATi 3450 που δεν εχει adaptoρακι DVI-HDMi κ δεν παιζει.

Δλδ εχω συνδεσει DVI απο την καρτα σε HDMI στην TV.Αν παρω τον Adaptορα θα παιζει σιγουρα ο ηχος???

Εβαλα τους Drivers Catalyst 8.11 k τους 8.11 Ati hdmi audio αλλα τιποτα...Δεν μπορω να την επιλεξω απο το Control panel...Καμια προταση??

Δημοσ.

Απ οτι ξερω πρεπει να συνδεσεις ενα μικρο καλωδιο που λογικα υπαρχει στη συσκευασια της καρτας οθονης εσωτερικα απο την καρτα ηχου η την μητρικη ,στην είσοδο SPDIF της καρτα οθονης για να πεξει ο ηχος στο HDMI.Αυτο τουλαχιστον ισχυει στην 9600GT της nvidia.Και για την ΑΤΙ ειναι πιθανον να χρειαζεται να κανεις το ιδιο αν και δεν ειμαι σιγουρος.

Δημοσ.
Απ οτι ξερω πρεπει να συνδεσεις ενα μικρο καλωδιο που λογικα υπαρχει στη συσκευασια της καρτας οθονης εσωτερικα απο την καρτα ηχου η την μητρικη ,στην είσοδο SPDIF της καρτα οθονης για να πεξει ο ηχος στο HDMI.Αυτο τουλαχιστον ισχυει στην 9600GT της nvidia.Και για την ΑΤΙ ειναι πιθανον να χρειαζεται να κανεις το ιδιο αν και δεν ειμαι σιγουρος.

Πρέπει να εγκατασταθει και το ΑΤΙ ΗD software......

Η 2600Pro Agp που είχα δεν περναγε ήχο (τουλαχιστον στην υλοποιηση της Sapphire,υπάρχει σχετική ανακοινωση με προβλημα στην συγκεκριμένη).H ΗD3200 που είναι onboard στην Μ3Α78-ΕΜΗ HDMI περνάει ηχο ακόμα και μεσα απο το DVI .Φανταστείτε πως μιας και εχω καλώδιο απο DVI σε HDMI χρησιμοποιώ αυτό και παιζει κανονικοτατα.

Δημοσ.

Takis3 απότι ξέρω αυτό με το καλώδιο από το spdif αφορά μόνο κάποια από τα μοντέλα τησ Nvidia (τα τελευταία νομίζω ούτε αυτά θέλουν). Αλλά όπως είπαν ήδη και τα άλλα παιδιά οι ΑΤΙ HD με τον adaptor παίζουν μια χαρά , απλά θα πρέπει να επιλεχθεί ως συσκευή εξόδου το ΑΤΙ audio

Δημοσ.
Takis3 απότι ξέρω αυτό με το καλώδιο από το spdif αφορά μόνο κάποια από τα μοντέλα τησ Nvidia (τα τελευταία νομίζω ούτε αυτά θέλουν). Αλλά όπως είπαν ήδη και τα άλλα παιδιά οι ΑΤΙ HD με τον adaptor παίζουν μια χαρά , απλά θα πρέπει να επιλεχθεί ως συσκευή εξόδου το ΑΤΙ audio

Ναι σορυ αυτό έπρεπε να το εχω πει.Δημιουργει μια δευτερη εικονική καρτα ήχου και πρέπει να την εχεις default αν θες να περνανε ολα απο εκεί.Αντιστοιχα και στο Volume Control των window$

Δημοσ.

Τελικα καμια απο τις λυσεις που λετε δεν κανει.

Δοκιμασα κ σε vista με μια 4870.στο control panel-sounds δειχνει κανονικα hdmi audio το βαζω ως default,η μπαριτσα που εχει να ανεβοκατεβαινει οταν παιζει ο ηχος κουνιεται αλλα απο την TV δεν ακουγεται τιποτα....

Παραγγειλα DVI-hdmi adaptor κ ενα καλωδιο hdmi-hdmi απο eshop μηπως κ κανει δουλεια.

Καλα ομως.....Κανεις δεν εχει συνδεσει καρτα γραφικων ΑΤΙ με TV????

Κ στο net που ψαχνω τα posts ειναι λιγοστα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...