Blondeamon Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Στο λάπτοπ έχω περασμένα kubuntu και αφού κοίταξα 3-4 IM δεν βρήκα κάποιον εύκολο στη χρήση και βολικό , εσείς ποιόν προτείνετε/χρησιμοποιείτε ? Το χρησιμοποιεί και η κοπέλα μου οπότε οτιδήποτε easy-to-use θα προτιμάται πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosR Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Emesene και μόνο. Μοιάζει πολύ στον official client, με αρκετές extra δυνατότητες, αλλά και με κάποιες ελλείψεις (direct file transfers, webcam support, κι άλλα). Πάντως γι απλή χρήση δε θα σου λείψει κάτι. Είναι GTK όμως, οχι Qt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Και το Kopete είναι καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Amsn είναι μονόδρομος λόγο το πλήθος των δυνατοτήτων του. Μετά μπορείς να δεις το pidgin για irc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rpil Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 aMSN, emesene, kopete, pidgin, you name it! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Ευτυχώς που στο linux τίποτα δεν είναι μονόδρομος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 +1 emesene κι απο μενα. Αν και προσφατα δε δοκιμασα αλλον client. Αν θες να ψαχτεις, περαν των ηδη αναφερθεντων δοκιμασε και τον kmess. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teliparas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 εγω προσωπικα εχω σκαλωμα με την ομοιομορφια του συστηματος μου οποτε αν ειμαι με kde(=kubuntu) kopete + wengophone αν ειμαι με gnome(=ubuntu)pidgin + ekiga και στις δυο περιπτωσεις καταληγεις με ενα ελαφρυ συστημα το οποιο οταν θα εκινεις τις εφαρμογες δε θα πρεπει να σηκωσει και ενα καρο βιβλιοθηκες + ομοιογενεια στην εμφανιση του τα pidgin kopete ειναι για αποστολη γραπτων μυνηματων τα ekiga wengophone ειναι για βιντεο κονφερανς (sip) ps stay away from skype 1. ειναι υποπτο οτι καταγραφει κωδικους του firefox(στο debian δεν εχεις προβλημμα μια και οι κωδικοι ειναι shadow για ubuntu δεν ξερω) 2.δε χρησημοποιει ανοικτο προτοκολο επικοινωνιας προκειμενου να στραγκαλισει τις εφαρμογες ανοικτου κωδικα που χρισημοποιουν ανοικτα προτοκολα (sip h232) δεδωμενης της κυριαρχιας του στον τομεα αυτο 3.αν η κοπελα ειναι σε παραθυρα no stress ekiga+wengophone ειναι διαθεσημα και για τους παραθυρολαγνους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blondeamon Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 thanks a lot guys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.