Προς το περιεχόμενο

Αθορυβο τροφοδοτικο

aladdin7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Θα ηθελα προτασεις για τροφοδοτικο. Να ειναι 500W min και το κυριοτερο αθορυβο. Εχω ενα Chieftec 500W αλλα κανει θορυβο παραπανω απο αυτον που ανεχομαι! :lol:

• Moderators
Δημοσ.

Εναλλακτικα μπορεις να το ανοιξεις (χανοντας την εγγυηση, αλλα ποιος νοιαζεται? :P ) και να αντικαταστησεις τον ανεμιστηρα του με εναν αθορυβο.

Δημοσ.
Εναλλακτικα μπορεις να το ανοιξεις (χανοντας την εγγυηση, αλλα ποιος νοιαζεται? :P ) και να αντικαταστησεις τον ανεμιστηρα του με εναν αθορυβο.

Εννοεις να ανοιξω το υπαρχον τροφοδοτικο που εχω και να αλλαξω ανεμιστηρα;

Δημοσ.

Αρκετα ενδιαφερουσα αποψη.

Τι ανεμιστηρα βαζω; Νομιζω οτι οι ανεμιστηρες που βαζουμε στα κουτια δεν κανουν. Υπαρχει καποια προταση;

Δημοσ.

εναλλακτικά κοιτάς αυτό http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1141473&Manufacturer=Enermax&category=69977705&catalog=20 (ελπίζοντας να δεήσει το πλαίσιο να το φέρει, ή να το βγάλει επιτέλους από το σαητ), ή αυτό http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1076515&Manufacturer=Corsair&category=69977705&catalog=20 . είναι πολύ ήσυχα

Δημοσ.

το συγκεκριμενο το εχω και εγω και σε ενημερωνω οτι εδω και 2 μηνες που το πηρα δεν εχω το παραμικρο προβλημα απο αποψη σταθεροτητας και οσων αφορα την ησυχια πολλες φορες αναρωτιεμαι αν οντως γυριζει ο ανεμιστηρας..corsair for the win!!!

Trust me...;)

• Moderators
Δημοσ.

Ναι οντως, δεν ειναι τιποτα.

Κοβεις τα καλωδια του υπαρχοντος ανεμιστηρα, και τα ενωνεις με ιδιου χρωματος απο τον καινουριο.

Μονο μετρησε τι υψος εχει ο ανεμιστηρας.

Αν εχει μεχρι 2,5 εκατοστα εισαι οκ.

Αλλιως ψαξε για πιο λεπτο ανεμιστηρα-αντικαταστατη.

Δημοσ.

Ολα αυτά πολύ προσεκτικά, γιατί το τροφοδοτικό κρατάει αρκετή τάση ακόμη και μετά το κλείσιμο του.

Βγάλε τα καλώδια του τροφοδοτικού και μετά κράτα το power button πατημένο για λίγα δευτερόλεπτα για να αποφορτιστούν οι πυκνωτές του. Ή απλά άφησε το αποσυνδεδεμένο για αρκετές ώρες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...