gf030 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα σας. Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: Εκανα φορματ σε laptop του ανηψιου μου μαρκας DELL D531, εγκατεστησα προγραμματα και ολα τα σχετικα, και εκανα backup με το acronis true image home 11, σπλιταρισμενα αρχεια των 700 MB, τα οποια σωθηκαν στο δευτερο paetition του δισκου. Κατοπιν εκανα bootable acronis dvd + τα αρχεια-backup με το ultra iso και θελοντας να κανω επιδειξη στον ανηψιο μου να δει πως θα κανουμε restore απο dvd, κανω φορματ το C, μπουταρω, εμφανιζεται η εικονα που ρωταει αν θα τρεξεις windows η acronis, επιλεγω το δευτερο, εμφανιζεται το "acronis loanding, please wait", και αυτο ηταν κολαει εκει... Επαναλαμβανω την ολη διαδικασια, τα ιδια. Βαζω δικα μου dvd με backup, τα οποια δουλευουν σε μενα, τουλαχιστον να φορτωσει απο εκει το acronis και να επαναφερω τα αρχεια που εχω στο δευτερο partition του δισκου, τα ιδια. Εχω τουλαχιστον 4 τετοια dvd τα οποια δοκιμασα με το ιδιο αποτελεσμα, το acronis αρνειται να φορτωσει. Εσχατη λυση να δοκιμασω το γνωστο boot cd που κυκλοφορει, περιεχει μια παλιοτερη εκδοση του acronis, το προγραμμα φορτωνει, δεν μου αναγνωριζει ομως τα σπλιταρισμενα αρχεια... Τελικα φορματ....ξαναεγκατασταση των windows, εγκατασταση του acronis, το τρεχω επιλεγοντας backup, του δινω τα αρχεια, ολα καλα, μου ζηταει (λογικα) να κανει restart, κανει, εμφανιζεται το "acronis loanding, please wait" και κολαει:devil::devil::devil::devil: Εχω απηυδησει, τα εχω δει (και πει) ολα, παρακαλω τα φωτα σας!
Tzimmys Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Πρέπει να φταίει η έκδοση του Acronis που χρησιμοποιείς. Το είχα πάθει και εγώ και ήταν αυτό. Δοκίμασε κάποια άλλη.
gf030 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Στο pc μου και σε πολλα αλλα δουλευει κανονικα, μονο στο συγκεκριμενο laptop δεν δουλευει.
Tzimmys Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Κατανοητό, αλλά κάνε μια δοκιμή, δεν έχεις να χάσεις κάτι.
gf030 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Τελικα δοκιμασα παλιοτερες και νεοτερες εκδοσεις, τα ιδια, στο laptop αυτο το acronis αρνειται να φορτωσει απο boot cd- dvd. Για την ιστορια χρησιμοποιησα το acronis true image server που περιεχεται στο γνωστο boot cd, εκανα με αυτο backup, και ολα καλα, μονο που τα backup αρχεια πρεπει να βρισκονται οπωσδηποτε στον δισκο, δεν υπαρχει δυνατοτητα να γινει restore απο dvd. Tzimmys, να εισαι καλα.
metatron Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 δοκίμασε Macrium Reflect που είναι κ free και θα με θυμηθείς...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.