aris2134 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Εχω 2 σταθερους Η/Υ .Θελω να τους συνδεσω ασυρματα σε ενα router dlink. Ο πρωτος σταθερος εχει ασυρματη καρτα δικτυου dlink. Ο δευτερος σταθερος εχει ασυρματη καρτα δικτυου asus. Μεχρι πριν απο 3 μερες ο πρωτος σταθερος με την dlink καρτα δικτυου συνδεοταν κανονικα ασυρματα με το modem router. Ο δευτερος σταθερος με την asus δεν συνδεθηκε ποτε (μου εβγαζε limited connection article 87.. microsoft και καμια φορα συνδεοταν και με πετουσε μετα απο κανα λεπτο). Απο χθες ξαφνικα κανενας Η/Υ δεν συνδεεται ασυρματα για καποιο λογο που δεν ξερω και σημερα αποφασισα να συνδεσω τον πρωτο Η/Υ ενσυρματα (ethernet) και τον αλλον ασυρματα για να δω τι παιζει..και ολα μια χαρα.Και οι 2 Η/Υ ειχαν internet! Μπορειτε να μου πειτε τι μπορει να φταιει? Πως θα μπορεσω να τους συνδεσω και τους 2 ασυρματα?
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 δοκιμασε αλλο κλειδωμα στον ρουτερ δοκιμασε firmware Update στον ρουτερ δοκιμασε αλους drivers για τις καρτες.εγω εχω και 3 pc μερικες φορες ασυρματα πανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.