FarCry Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δεν τις λίνκαρα απλά, τις έχω τις συγκεκριμένες. [email protected] γράφει το on-chip sticker τους και το CPU-Z μου δείχνει τα εξής SPD info: Αλλά τί σχέση έχουν τα παραπάνω με το γεγονός ότι οι DDR2 αυτήν την περίοδο τουλάχιστον εξακολουθούν να είναι πιο συμφέρουσα αγορά από τις DDR3, ακόμη δε μας εξήγησες... το ίδιο παίζει να ισχύει και με τις OCZ που λένε 2.2 δε μπορώ να ξέρω. ότι γραφουν τα καταστήματα παίρνω ως δεδομένο. απλά λέω ότι πλέον η διαφορα τιμής δεν είναι τόσο σημαντική. τα 50 euro επί παραδείγματι -----Προστέθηκε 21/12/2008 στις 08 : 25 : 16----- Το οποίο είναι σαφώς ανώτερο από το OCZ set που ανέφερες (CL5@1000/2.1), ενώ κοστίζει και 25% λιγότερο. You just made my point man... επικεντρώθηκες σε ένα παράδειγμα με θέμα την τιμή και δεν είδες την παρακάτω αναφορά μου με τις kingston. αυτά για να δείξω ότι οι DDR3 μνήμες έχουν διπλάσια τιμή από τις DDR2 πλέον....ντάξει τι να πω.... Όχι, fanboy είσαι από τα παρακάτω: συγγνώμη που είδα τα benchies και τα ερμήνευσα όπως νόμιζα εγώ.... όπως και ότι πάνε πολύ καλά τα οικονομικά τις AMD μονο fanboy μπορεί να είμαι.. Όσο για το obvious στο υποτιθέμενο παράδειγμα πάντα -----Προστέθηκε 21/12/2008 στις 08 : 41 : 04----- Cinebench 10, a highly-threaded synthetic rendering benchmarkεδώ φαίνεται καθαρά η διαφορα. στο cinebench που είναι multi-threading http://my.ocworkbench.com/2008/asrock/ASRock-AOD790G-128M-running-Phenom-II-X4-940-overclocking/Phenom_II_Cinebench10-9.htm http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=2521&cid=2&pg=8 http://hothardware.com/Articles/Intel-Core-i7-Processors-Nehalem-and-X58-Have-Arrived/?page=10 http://www.overclockersclub.com/reviews/intel_q9300/7.htm NDA is until January 8th still as of this morning -----Προστέθηκε 21/12/2008 στις 10 : 55 : 13----- για να μη λένε κάποιοι ότι είναι @@ αυτά που λέει το site δεύτερη εικόνα από cinebench ανεξάρτητης πηγής -----Προστέθηκε 21/12/2008 στις 11 : 01 : 12----- http://www.ocxtreme.org/forumenus/showthread.php?t=4302
NEFTIS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δε ξερω τι λετε εσεις, εγω δε βλεπω την ωρα να βγουν οι phenom IΙ. Μετραω αντιστροφα.................. Ετσι θα παρω τον ΑΜΔ 9950 σχεδον τσαμπα!!! Να τσουλισουν ετσι κανα δυο χρονια και μετα παλι τα ιδια.
Skylined Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 έστω ότι ο phenom 2 940 έχει ίδιες επιδόσεις με τον Q9550. για να πάει κάποιος από LG775 σε AMD θα πληρώσει 250 τι cpu + το mobo. ο Q9550 κάνει 290 euro. και με τι δυνατότητα να του βάλεις DDR3 μνήμες στο μέλλον. Άρα κανένας τις intel δε θα πάει στην AMD. τα ποσοστά θα μείνουν τα ίδια. Άρα πια είναι η niki τις AMD? ας μου εξηγήσει κάποιος για να το καταλάβω... Επειδή σε μένα απευθύνεται η απάντηση δεν έγραψα για νίκη. Επί λέξη έγραψα πως η AMD επανέρχεται, δηλαδή κλείνει πάρα πολύ την απόσταση που τη χωρίζει από την Intel. Από τα καινούρια CPU θα επωφεληθούν όσοι έχουν ήδη AMD boards αρκετοί απ' τους οποίους θα σπεύσουν να ανανεώσουν (=έσοδα) και επίσης δεν είναι αλήθεια πως κανένας της Intel δε θα πάει στην AMD. Υπάρχει μία πλειονότητα που ανανεώνει τον υπολογιστή κάθε μερικά χρόνια. Με τους καινούριους επεξεργαστές θα ανεβάσει μερίδιο η AMD σε αυτή την κατηγορία. -----Προστέθηκε 23/12/2008 στις 10 : 24 : 02----- Τα τελευταία benchmarks δε τα κατάλαβα. Πρώτα απ' όλα δεν υπάρχει ούτε ένα που να συγκρίνει τους phenom II με τους penryn και τους nehalem άλλα βλέπω συγκρίσεις με phenom 1. Δεύτερον σίγουρα τα Pi scores θα απογοητεύσουν όσους τρέχουν αυτό το πρόγραμμα επί καθημερινής βάσης (μη θυμώσετε για την πλακίτσα). Με μία πολύ γρήγορη ματιά (της μιας ώρας) στα xtremesystems forums βρήκα O Έλληνας dread77 έφτασε τα 6221.19 MHz με Phenom II - παγκόσμιο ρεκόρ στο cpuz O Phenom II φτάνει τα 4GHz με αέρα παρακαλώ O Phenom II φτάνει τα 4GHz με αέρα παρακαλώ 2 Phenom II 940 sta 3,2 GHz cinebench Ισοδύναμος με QX9770. Στο aquamark φαίνεται μια διαφορετική ιστορία. Τί να πιστέψεις; Τίποτα προς το παρόν. Phenom II X4 920 @ 4014mhz on air Ο φθηνός 920 φαίνεται πως θα κάνει σούπερ υπερχρονισμό Οι ενδείξεις δείχνουν πως οι Phenom II έχουν καλές επιδόσεις σε συνδυασμό με φθηνή τιμή και κάνουν φοβερό overclocking με χαμηλές θερμοκρασίες και ρεύματα. Όμως ακόμα δεν έχουμε επίσημα και σίγουρα συγκριτικά και αξιολογήσεις και τα bios είναι ανώριμα. Και φυσικά δεν έχουμε δει τί θα γίνει με τους κανονικούς ΑΜ3 που θα μπαίνουν στις ΑΜ3 μητρικές. Οπότε έχει ακόμα ζουμί το πράγμα. Εγώ εύχομαι ολόψυχα στην ΑΜD να "σκίσει κόλους" γιατί αν και μου φτάνει η επεξεργαστική δύναμη του Ε6600 δύσκολα θα έλεγα όχι σ'έναν Q9550 στα 180 ευρώ. Στα 150 πάντως δε θα αντιστεκόμουν. Η παροιμία λέει μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην πεις οπότε ας περιμένουμε ελάχιστες μέρες πριν ποστάρουμε γάτες που δε μπορούν να πιουν νερό και μαντραχαλάδες του κάτς που σαπίζουν την AMD στο ξύλο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 299 euro ο Phenom II 3ghz Black Edition...
Πέτρος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Ε, τί να κάνουμε... Πρέπει να ξεστοκάρουν τα παλιά κομμάτια πρώτα (αυτά που χωρίς λόγο ανέβασαν 20-30€). Και Πλαίσιο και e-shop ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιες τιμές...σε παλιά και νέα κομμάτια.
raven3x7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 εδω 250 Ευρω http://www.steel.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=55&page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=2280&category_id=14 αν και μη διαθέσιμο προς το παρον
nikosl Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 εδω 250 Ευρω http://www.steel.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=55&page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=2280&category_id=14 αν και μη διαθέσιμο προς το παρον Σήμερα έρχεται άλλο ένα κοντέινερ της AMD, οπότε θα ξεχυθούν στην αγόρα. Εγώ τον παρήγγειλα χθες. Το μόνο κακο είναι ότι δεν έχουν λήξει ακόμα το nda και δεν έχουμε reviews αν και ήδη έχουν κυκλοφορήσει οι επεξεργαστές.
kalwdios Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Καλα να δειτε τι θα γινει στις 8/1 που θα ειναι η επισημη πρωτη μερα κυκλοφοριας ........τοτε θα δουμε ανταγωνισμο τιμων!!!:-)
Barbattilas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Καλα να δειτε τι θα γινει στις 8/1 που θα ειναι η επισημη πρωτη μερα κυκλοφοριας ........τοτε θα δουμε ανταγωνισμο τιμων!!!:-) Φοβάμει πως θα δουμε εναρμονισμό τιμών....
Αρχέλαος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δε ξερω τι λετε εσεις, εγω δε βλεπω την ωρα να βγουν οι phenom IΙ. Μετραω αντιστροφα.................. Ετσι θα παρω τον ΑΜΔ 9950 σχεδον τσαμπα!!! Να τσουλισουν ετσι κανα δυο χρονια και μετα παλι τα ιδια. Τις ίδιες σκέψεις με το nefti κάνω και εγώ.Αλλα έχω τη μητρική ASUS M2A-VM με το τελευταίο BIOS(αυτό το προγραμματάκι της ASUS,το ASUS update για την εγκατάσταση του BIOS μέσα απο τα windows είναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ!) η οποία όμως είναι socket AM2 θα μπορώ να βάλω κάνα Phenon 9950 η και 9650???Γιατί αυτοί είναι για ΑΜ2+...Αν και έχω ακούσει οτι επεξεργαστές AM2+ μπαίνουν και σε μητρικές με ΑΜ2....
ahristos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Τις ίδιες σκέψεις με το nefti κάνω και εγώ.Αλλα έχω τη μητρική ASUS M2A-VM με το τελευταίο BIOS(αυτό το προγραμματάκι της ASUS,το ASUS update για την εγκατάσταση του BIOS μέσα απο τα windows είναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ!) η οποία όμως είναι socket AM2 θα μπορώ να βάλω κάνα Phenon 9950 η και 9650???Γιατί αυτοί είναι για ΑΜ2+...Αν και έχω ακούσει οτι επεξεργαστές AM2+ μπαίνουν και σε μητρικές με ΑΜ2.... Δεν έχεις κανένα πρόβλημα, αφού επίσημα επιστηρίζονται οι Phenom. Το είχα για λίγο το 690G και νόμιζα ότι δεν υποστηρίζει DDR2 1066 μνήμες αλλά στο site λέει ότι υποστηρίζει. Άμα κάνουν αναβάθμιση μάλλον θα παίρνει και Phenom 2.
kalwdios Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Παρακολουθειτε καθημερινα το site της Asus γιατι στις μητρικες βγαζει τωρα τελευταια συνεχεια καινουργιους drivers.
Skylined Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 http://www.hwbox.gr/showthread.php?p=27568 Βέβαια είναι λίγο λειψό το review αφού λείπει αναφορά στις θερμοκρασίες, στην κατανάλωση και στον υπερχρονισμό
Delirium Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Καλημερα Η ουσιαστικη ερωτηση ειναι: ποσο ταχυτερος ειναι ο (φθηνοτερος) 920 @ 4GHz, απο τους Q6600 @ 3.6GHz και Q9550 @ 3.8GHz (αν οι Q9XXX πεσουν σε τιμη) Η ερωτηση για εμας που εχουμε ηδη Intelοπλατφορμα και ψαχνουμε 4πυρηνο
Skylined Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Delirium υπάρχουν 2 νήματα για τις τιμές των Ιντελ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.