Προς το περιεχόμενο

Ο AMD Phenom II (Deneb) σπάει τα 5GHZ με LN2.

grimpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλά,και μένα το CPU-Z μου έδειχνε κάτι κουφά timings για ένα σετ 2 γίγα των 800mhz που έχω.

Δε στέκομαι σ'αυτό.Ούτε όμως υποστηρίζω ότι είναι αληθινό το συγκεκριμένο screenshot.

• Super Moderators
Δημοσ.
Timings 6-6-6-18-24 :shifty:. Εδω οποιαδήποτε Value Ram έχει timings 5-5-5-15

ε για αυτό λέω στα επίπεδα του Q9450-9550...

γιατί στο Vantage αυτό είναι πιο κάτω και από Q6600@3ghz ενώ ο default clock Q9450 είναι ακόμα πιο πάνω...

εσύ δλδ πιστεύεις ότι ο Phenom II 3ghz θα είναι ισάξιος του Q9650 (3ghz)? εγώ αμφιβάλω...

Δημοσ.
rock steady<>almost stable :P

Sorry.....:X:-)

Καλα ας περιμενουμε τα πρωτα previews......απο τα διαφορα site...και μετα βλεπουμε που στοχευουν οι Phenom II...

Δημοσ.

Η AMD στοχεύει να παρουσιάσει με τον Phenom II μια οικονομικά ελκυστική πλατφόρμα με μεγάλη διάρκεια ζωής μέχρι την επόμενη αρχιτεκτονική της (Bulldozer) και καλές επιδόσεις, το overclockability της νέας CPU δεν ενδιαφέρει κανέναν μέσο χρήστη πέραν των ορδών απο overclockers που θάψανε την AMD στο παρελθόν και επηρέασαν άσχημα τον μέσο αγοραστή απέναντι της, λάθος που το πλήρωσε ακριβά κυρίως στην οικονομική κατηγορία cpu/πλατφόρμας που ήτανε για πολλά έτη ο κήπος της μέχρι την παρουσίαση των Core Dualcore Exxxx και του εξαιρετικού overclockability τους. Κατά την ταπεινή μου γνώμη,εάν όλα πάνε καλά, η πλατφόρμα σε Phenom II θα είναι η καλύτερη για την επόμενη χρονιά για σχεδόν όλες της νέες αγορές υπολογιστών. Λίγη υποστήριξη στην εταιρία που μας έφερε τους πολλαπλούς πυρήνες, το Hypertransport (QPI μετά απο πολλά χρόνια στους Core i7),την χαμηλή κατανάλωση,το 64bit computing όταν η αντίπαλος σφύριζε αδιάφορα για αυτές της τεχνολογίες στο mainstream ώστε να προωθήσει τον Τιτανικό της στο server space με συνέπεια να συντριβεί ολοκληρωτικά με τον μέσο χρήστη κερδισμένο, δεν βλάπτει.

Δημοσ.
Η AMD στοχεύει να παρουσιάσει με τον Phenom II μια οικονομικά ελκυστική πλατφόρμα με μεγάλη διάρκεια ζωής μέχρι την επόμενη αρχιτεκτονική της (Bulldozer) και καλές επιδόσεις, το overclockability της νέας CPU δεν ενδιαφέρει κανέναν μέσο χρήστη πέραν των ορδών απο overclockers που θάψανε την AMD στο παρελθόν και επηρέασαν άσχημα τον μέσο αγοραστή απέναντι της, λάθος που το πλήρωσε ακριβά κυρίως στην οικονομική κατηγορία cpu/πλατφόρμας που ήτανε για πολλά έτη ο κήπος της μέχρι την παρουσίαση των Core Dualcore Exxxx και του εξαιρετικού overclockability τους. Κατά την ταπεινή μου γνώμη,εάν όλα πάνε καλά, η πλατφόρμα σε Phenom II θα είναι η καλύτερη για την επόμενη χρονιά για σχεδόν όλες της νέες αγορές υπολογιστών. Λίγη υποστήριξη στην εταιρία που μας έφερε τους πολλαπλούς πυρήνες, το Hypertransport (QPI μετά απο πολλά χρόνια στους Core i7),την χαμηλή κατανάλωση,το 64bit computing όταν η αντίπαλος σφύριζε αδιάφορα για αυτές της τεχνολογίες στο mainstream ώστε να προωθήσει τον Τιτανικό της στο server space με συνέπεια να συντριβεί ολοκληρωτικά με τον μέσο χρήστη κερδισμένο, δεν βλάπτει.

+1, εγώ έχω αποφασίσει πάντως είδη να αγοράσω...

Δημοσ.

Mε συγχωρεις ,αλλα αν ειναι χειροτερος απο Q6600 ,γιατι καποιος να μην παρει τον Q6600 που ειναι και φτηνος και οι μητρικες ειναι φτηνες? Αν κοστιζει 50 ευρο ο phenom 2 τοτε να αγορασουμε. Αλλα αν κοστιζει 150+ ευρο δεν αξιζει.

Το τι εκανε στο παρελθον η AMD ειναι απλα για να εχουμε να λεμε. Αν το παμε ετσι,οταν εφτιαχνε επεξεργαστες η ιντελ η AMD εφτιαχνε τοστιερες.... Με τους core 2 duo η ιντελ ισοπεδωσε την AMD και κανει το ιδιο με τους core i7. Περιμενα να βγαλει κατι καλο η AMD για να κοντραρει τους core i7 και να πεσουν οι τιμες. Δυστυχως παλι πατατα θα βγαλουν και προβλεπω να εχουν και προβληματα αξιοπιστιας

Δημοσ.

Το τι εκανε στο παρελθον η AMD ειναι απλα για να εχουμε να λεμε. Αν το παμε ετσι,οταν εφτιαχνε επεξεργαστες η ιντελ η AMD εφτιαχνε τοστιερες.... Με τους core 2 duo η ιντελ ισοπεδωσε την AMD και κανει το ιδιο με τους core i7. Περιμενα να βγαλει κατι καλο η AMD για να κοντραρει τους core i7 και να πεσουν οι τιμες. Δυστυχως παλι πατατα θα βγαλουν και προβλεπω να εχουν και προβληματα αξιοπιστιας

Καταρχην ή μαθε τη ιστορια των 2 εταιριών ή μη τη σχολιαζεις. Το bold κομματι το συμπέρανες απο ενα 3dmark screenshot? :rolleyes:

• Super Moderators
Δημοσ.
Mε συγχωρεις ,αλλα αν ειναι χειροτερος απο Q6600 ,γιατι καποιος να μην παρει τον Q6600 που ειναι και φτηνος και οι μητρικες ειναι φτηνες?

δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά ο Q6600 ήταν overclocked στα 3ghz από τα εργοστασιακά 2.4ghz

επιπλέον ο Phenom II ήταν με ddr2 800mhz 6-6-6-18...

Δημοσ.

Αν ειναι αλήθεια αυτό θα ειναι η πρωτη φορα που οι AMD πάνε τοσο ψηλα και αντέχουν τοσο overclock. Αντε να τους βγάλουν στην αγορά επιτέλους να δούμε τι γινεται, μας έχουν σκάσει τοσο καιρό!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...