Προς το περιεχόμενο

Ειμαι Αθηνα. Που να παω;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει εδω και 20 ημερες που ειμαι Αθηνα επειδη δουλευω και θα κατσω τουλαχιστον αλλα 3,4 χρονια. Δε ξερω και πολλα μερη. Τι μου προτεινετε; Καφετεριες, μαγαζια και ο,τι αλλο σας αρεσει. Σκεφτομαι να παω allou fun park. Αξιζει;

Επισης ακουσα για ενα ξενοδοχειο οπου εχει ειδικα διαμορφωμενα δωματια και επιλεγεις τι να ντυθεις και πας με το ταιρι σου και καταλαβαινετε.. χιχι.. Ξερετε που ειναι αυτο και ποσο κοστιζει;

Δημοσ.

Πες μας βρε ανθρωπε τα ενδιαφεροντα σου η τι μουσικη σου αρεσει να σου προτεινουμε μερη. Μη σε στειλουμε ξερω γω σε κανα Texas και φρικαρεις.

Δημοσ.

δυστυχως εκλεισε το μπουρδελα.κομ αλλιως θα σε εστελνα εκει κατα τ αλλα το πριαμος εχει δωματιο μα διαφορες διακοσμησεις και διαφορες τιμες. εσυ δεν ειναι αναγκη να ντυθεις κατι :P

Δημοσ.
και επιλεγεις τι να ντυθεις και πας με το ταιρι σου και καταλαβαινετε.. χιχι..

theinternet1td3.jpg

oh i sense much legend in this topic...

Σου μυρίζει κι εσένα ε;

Δημοσ.

Ενταξει φτανει με το σεξ... Τιποτα αλλο; Πχ ακουσα για μια καφετερια που εχει θεα ολη την Αθηνα. Νομιζω οτι μου ειπαν οτι ειναι κοντα στην Ακροπολη. Ξερει κανεις;

Επισης ερχεται η κοπελα μου με λεωφορειο αυριο. Που ειναι τα κτελ για να παω να την παρω;

Δημοσ.

τα κτελ ειναι στη καβαλας ή λεωφορος αθηνων στη γεφυρα του κηφισου.

πας κατω απο τη γεφυρα,στριβεις δεξια(προς λαμια) και μενεις δεξια στον παραδρομο και μετα το βενζιναδικο (ΒΡ νομιζω) στριβεις παλι δεξια και στα 100 μετρα 8α τα δεις στο αριστερο σου χερι.

απο καφετεριες δες και το ζεπελιν,στα τουρκοβουνια επανω με επισης πολυ καλη θεα.

Δημοσ.

Έχουν συγχωνευθεί. Τα εκ Βορρά ΚΤΕΛ σταματάνε Κηφισσό και Πεδίον Άρεως. Κάποτε και Γ Σεπτεμβρίου, μα αυτό πριν την συγχώνευση, οπότε δεν ορκίζομαι.

Αυτό που λες στο Λυκαβηττό είναι οι Ορίζοντες και είναι πρωτοκλασσάτο ρεστωράν, ιδιαιτέρως ακριβό, μα όμορφο.

Δημοσ.

Ειλικρινα αν δεν εχεις ιδεα απο Αθηνα,πρωτα απ'ολα παρε ενα GPS.Και να σου προτεινουμε εδω μπορει να ειναι στην αλλη ακρη της πολης.Τουλαχιστον ας μην αγχωνεσαι για το πως θα φτασεις....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...