Luxx Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Εχει εδω και 20 ημερες που ειμαι Αθηνα επειδη δουλευω και θα κατσω τουλαχιστον αλλα 3,4 χρονια. Δε ξερω και πολλα μερη. Τι μου προτεινετε; Καφετεριες, μαγαζια και ο,τι αλλο σας αρεσει. Σκεφτομαι να παω allou fun park. Αξιζει; Επισης ακουσα για ενα ξενοδοχειο οπου εχει ειδικα διαμορφωμενα δωματια και επιλεγεις τι να ντυθεις και πας με το ταιρι σου και καταλαβαινετε.. χιχι.. Ξερετε που ειναι αυτο και ποσο κοστιζει;
Toufas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 το 2ο http://www.athensnights.gr/entrie.php?id=638&l=1&t=tc
Material_Defender_1032 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 http://www.hotelpriamos.gr/ με πρόλαβε ο τσαχπινομπιρμπιλογαργαλιαρης.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Πες μας βρε ανθρωπε τα ενδιαφεροντα σου η τι μουσικη σου αρεσει να σου προτεινουμε μερη. Μη σε στειλουμε ξερω γω σε κανα Texas και φρικαρεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 oh i sense much legend in this topic...
evabb Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 δυστυχως εκλεισε το μπουρδελα.κομ αλλιως θα σε εστελνα εκει κατα τ αλλα το πριαμος εχει δωματιο μα διαφορες διακοσμησεις και διαφορες τιμες. εσυ δεν ειναι αναγκη να ντυθεις κατι
teo64x Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 και επιλεγεις τι να ντυθεις και πας με το ταιρι σου και καταλαβαινετε.. χιχι.. oh i sense much legend in this topic... Σου μυρίζει κι εσένα ε;
Luxx Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Ενταξει φτανει με το σεξ... Τιποτα αλλο; Πχ ακουσα για μια καφετερια που εχει θεα ολη την Αθηνα. Νομιζω οτι μου ειπαν οτι ειναι κοντα στην Ακροπολη. Ξερει κανεις; Επισης ερχεται η κοπελα μου με λεωφορειο αυριο. Που ειναι τα κτελ για να παω να την παρω;
mandal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 τα κτελ ειναι στη καβαλας ή λεωφορος αθηνων στη γεφυρα του κηφισου. πας κατω απο τη γεφυρα,στριβεις δεξια(προς λαμια) και μενεις δεξια στον παραδρομο και μετα το βενζιναδικο (ΒΡ νομιζω) στριβεις παλι δεξια και στα 100 μετρα 8α τα δεις στο αριστερο σου χερι. απο καφετεριες δες και το ζεπελιν,στα τουρκοβουνια επανω με επισης πολυ καλη θεα.
freedubus Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Nαι αλλά υπάρχει και το ΚΤΕΛ βορειας Ελλάδας μουεχεχε. Αθενς ιζ νοτ ας σιμπλ ας γιου ιματζιντ.
mandal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 ναι το ξεχασα αυτο αυτο δεν ειναι στο πεδιον του αρεως?
Lucifer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Έχουν συγχωνευθεί. Τα εκ Βορρά ΚΤΕΛ σταματάνε Κηφισσό και Πεδίον Άρεως. Κάποτε και Γ Σεπτεμβρίου, μα αυτό πριν την συγχώνευση, οπότε δεν ορκίζομαι. Αυτό που λες στο Λυκαβηττό είναι οι Ορίζοντες και είναι πρωτοκλασσάτο ρεστωράν, ιδιαιτέρως ακριβό, μα όμορφο.
doctorkostis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Ειλικρινα αν δεν εχεις ιδεα απο Αθηνα,πρωτα απ'ολα παρε ενα GPS.Και να σου προτεινουμε εδω μπορει να ειναι στην αλλη ακρη της πολης.Τουλαχιστον ας μην αγχωνεσαι για το πως θα φτασεις....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.