Προς το περιεχόμενο

ένταση wifi κεραίας

Chemical

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Αναρωτιέμαι αν είναι εφικτο να αυξήσω την ένταση της wifi κεραίας ενός wifi router.

Επίσης απο την πλευρά της κεραίας του δέκτη (usb wifi) αν μπορώ να έχω μεγαλύτερη απολαβή, έχοντας υπόψην οτι δεν μπορεί να μετακινηθει κοντύτερα στον πομπό router.

Ευχαριστώ

• Super Moderators
Δημοσ.

Ως προς την αύξηση της ισχύς της κεραίας:

Πλην της ρύθμισης που έχουν αρκετοί routers για την ισχύ της κεραίας (η οποία by default είναι στο 100%), νομίζω ότι το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αλλάξεις κεραία - αν ο router σου επιτρέπει την αλλαγή, δηλ. αν έχεις αποσπώμενη κεραία.

Η ισχύς μετράται σε dBi και συνήθως οι κεραίες που έχουν οι routers έχουν ισχύ 2 dBi.

Μπορείς να πάρεις ένα τέτοιο γομάρι. Το έχω και κάνει καλή δουλειά. Αρκεί να μην το βάλεις δίπλα στο κεφάλι σου... :-)

Δημοσ.

αλλα ταυτοχρονα πρεπει να αυξησεις και την αλλη πλευρα που ειναι δυσκολο.συν οτι αμα ειναι να δωσεις 50 ευρω για κερεα τοτε καλυτερα βαλε ενα repeater ενδιαμεσα.

Δημοσ.

Εγω εχω μια LINKSYS WMP54G WIRELESS PCI CARD 11G η οποια λεει πωσ έχει Μέγιστη ισχή εκπομπής: 5 dBm.Αυτο σημαίνει ότι η κεραία έχει αυτη την ισχή ή η κάρτα.Ρωτάω γιατι εχω πρόβλημα με το σήμα και έχω βρει στο ebay μέχρι 16dBm κεραια

Δημοσ.

και να εκμπεμπει 5 dbm πρεπει και το laptop αντοιστοιχα να εχει κατι καλυτερο πανω για να φτανει και το σημα μεχρι την δικια σου κερεα.με το να δυναμωσεις την μια πλευρα δεν εχει νοημα.και οσα λεφτα κανουν οι κερεες κανει και ενα repeater.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...