Προς το περιεχόμενο

Απλή κάρτα γραφικών

Droulas13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την θελω για να παιζω το καινουριο προ αντε και το επομενο που θα βγει και παραλληλα να μπορω να δω και 720p ταινίες

Εχω p4 στα 3ghz και θα του βαλω 2 giga ddr2.

Ποια μου προτεινετε σε χαμηλοτερη τιμή?

Δημοσ.

οχι εχει pci express αν δεν κανω τραγικο λαθος, το καταλαβα γιατι ειχε 2 απλα pci ασπρου χρωματος και ενα μαυρο πιο μικρο μεγεθος. Καλα καταλαβα? Δεν ειμαι και σαινι απο οτι καταλαβες! :P

Μεχρι 80-90 θελω να δωσω αλλα αν εχεις να μου προτείνεις κατι φθηνοτερο ακομα καλυτερα!

Δημοσ.

Δεν το εχω στα χερια μου το μηχανημα τωρα. Παντως αν εχει pci express στα ποσα με βλεπεις περιπου να ξοδευω για αυτα που σου ειπα?

Ευχαριστώ και για το ενδιαφερον!

Δημοσ.

Εχει σημασια οσον αφορα στη συμβατοτητα αν θα ειναι ddr2 η' ddr3 η καρτα? Η' εφοσον εχω pci express μπορω να του βαλω οποια θελω?

Δημοσ.

O επεξεργαστής σου είναι δυσανάλογα πιο αδύναμος από την συγκεκριμένη κάρτα άρα θα την καθυστερεί. Στην πράξη ο επεξεργαστής σου θα δουλεύει 100% και η κάρτα θα υπολειτουργεί.

Αυτό που λέω είναι ότι και με μια πιο αδύναμη κάρτα θα έχει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο αποτέλεσμα. Βέβαια δεν ξέρω αν έχεις προγραμματίσει και κάποια αλλαγή CPU οπότε η απόκτηση μιας 4670 αποκτά λογική :-)

Δημοσ.

Εγω απλως θελω να παιζω προ09 τιποτα παραπανω απο παιχνιδια και παραλληλα να μην εχω ιδιαιτερο προβλημα να παιζω hd μεχρι 720p. Πιστευεις οτι με κατι λιγοτερο θα ειμαι οκ στο θεμα της καρτας γραφικων?

Δημοσ.

Θα μπορούσες χωρίς πρόβλημα να πας σε μια HD4550. Άλλα τώρα που βλέπω τις τιμές ...δεν μου κάνει καρδιά να στην προτείνω...

Πάρε λοιπόν την 4670 (sorry που σε ζάλισα) και αν η μητρική σου είναι s775 ψάξου για κάποιον φθηνό c2d αργότερα :-)

Καλές αγορές!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...