Xorxhs! Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Εχω αγορασει 5.1 ηχεια και ψαχνω να βρω τον ιδανικοτερο τροπο στησιματος των ηχειων για μεγιστη αποδοση.για τα 3 μπροστινα δεν υπαρχει προβλημα(τα 2 ειναι μπροστα στο τραπεζι).Το προβλημα υπαρχει για τα 2 rear,αν τα τοποθετησω στο πατωμα,λογω διαρυθμισης του δωματιου δεν εχουν οπτικη προσβαση εκει που καθομαι.Εχετε κατι υποψιν? π.χ βασεις που να βιδωνουν στον τοιχο,στυλοι που να περνουν βασεις.....κτλ...τι προτεινετε?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Ποια ηχεία έχεις ; συνήθως όλα και σίγουρα τα 5.1 κάνουν οι βάσεις τους και για τοίχο.
Xorxhs! Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Ποια ηχεία έχεις ; συνήθως όλα και σίγουρα τα 5.1 κάνουν οι βάσεις τους και για τοίχο. κατι παλια προ 4ετιας ηχεια 5.1 της creative.
ApSiMan Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 οι βάσεις στήριξης είναι ψιλο-universal. Πήγαινε σε κάποιο κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη κ θα βρεις βάσεις κ για τοίχο κ για πάτωμα. Εγώ πήρα ένα ζευγάρι βάσεις τοίχου για τα πίσω του home cinema (στηρίζονται με παρόμοιο τρόπο με τα Creative 2.1 5ετίας που έχω στο pc) με 15€. Θα βρεις κ στο Praktiker (είχα δει κ φτηνότερες εκεί νομίζω).
Xorxhs! Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 οι βάσεις στήριξης είναι ψιλο-universal. Πήγαινε σε κάποιο κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη κ θα βρεις βάσεις κ για τοίχο κ για πάτωμα.Εγώ πήρα ένα ζευγάρι βάσεις τοίχου για τα πίσω του home cinema (στηρίζονται με παρόμοιο τρόπο με τα Creative 2.1 5ετίας που έχω στο pc) με 15€. Θα βρεις κ στο Praktiker (είχα δει κ φτηνότερες εκεί νομίζω). http://www.123market.gr/product_info.php?cPath=1_8_317_335&products_id=1882 σκεφτομαι για αυτες,ετσι ωστε να μην παρεμβω με τρυπες στον τοιχο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.