Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Prepaid της Κυπρου.

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις παω να κανω την παραγγελια απο sites και με παει στο site της paypal, οταν παω να κανω Login και παταω password με βγαζει αυτο το μηνυμα :

Payments to this merchant are not available from the country where your bank or credit card on your PayPal account is registered.

Τι φταιει; Το site που προσπαθω να κανω καταθεση ειναι το http://www.bwin.com

( Μπαινω στο ιντερνετ μεσω wireless που βρισκει το router. )

Δημοσ.

ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΡΙΒΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟ BWIN ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ MAIL ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ PAYPAL.

ΑΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ ΣΤΕΙΛΕ ΒΟΗΘΕΙΑ......

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ[/color][/color][/color]

Δημοσ.

Μπορει να βοηθησει καποιος ρε παιδια; Κανονικα κανω αγορες και με rapidshare. Μονο η bwin δε δουλευει. Ειμαι και verified στην Paypal. Τι συμβαινει;

• 1 μήνα μετά...
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

παιδια συγνωμη που ξεθαβω το θεμα αλλα εχω το ιδιο προβλημα. μολις εκανα confirm της American Express Bonus καρτα μου με το paypal και το bwin μου βγαζει το ιδιο προβλημα μολις παω να καταθεσω ποσο υψους 50 ευρω. τι μπορω να κανω? μηπως καταφερε κανεις να ξεπερασει το προβλημα αυτο?

το αστειο ειναι οτι ενας φιλος μου με προπληρωμενη Eurobank κανεις ακριβως την ιδια δουλεια χωρις κανενα προβλημα...

παντως η american express που πηρα τηλεφωνο δεν ξερει τιποτα... λεει δεν εγινε καν προσπαθεια οποιαδηποτε πληρωμης απο την καρτα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...