Jorje_delsalto Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Acronis® Migrate Easy 7.0 Θέλω να αναβαθμίσω τον δίσκο μου σε raptora μόνο όμως σε περίπτωση που δεν είναι αναγκαίο το format. Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό το πρόγραμμα? Τί μου προτίνετε? Thanks in advance!
SwAToNeR Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δε το γνωρίζω το πρόγραμα αλλά με Acronis True Image κάνεις πανεύκολα τι δουλειά σου. Βάζεις και τους δύο δίσκους πάνω. Του λές να κάνει clone απο τον έναν στον άλλον. Τελειώνει, κλείνεις το pc, βγάζεις τον παλιο και ανοίγει κανονικά το pc σαν να μην άλλαξε τίποτα, απλά μεγάλωσε ο δίσκος σου
Jorje_delsalto Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δε το γνωρίζω το πρόγραμα αλλά με Acronis True Image κάνεις πανεύκολα τι δουλειά σου. Βάζεις και τους δύο δίσκους πάνω. Του λές να κάνει clone απο τον έναν στον άλλον. Τελειώνει, κλείνεις το pc, βγάζεις τον παλιο και ανοίγει κανονικά το pc σαν να μην άλλαξε τίποτα, απλά μεγάλωσε ο δίσκος σου Ωραίος!! καλα είναι μπροστά αυτο το forum..πήγα να δω αν έγινε σωστά το post και είχα απάντηση!! Δηλαδή είναι δοκιμασμένη λύση έτσι? Εννοώ δεν δημιουργεί προβλήματα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.