Προς το περιεχόμενο

Rapidshare και παράνομο κατεβασμα

TASOS60

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα εναν λογαριασμο rapidshare πριν 3 μηνες για εναν χρονο.Τωρα μου ηρθε ενα mail απο το rapidshare οτι βρέθηκαν παράνομα αρχεία στον server τα οποία είχα κατεβάσει και γ'αυτο τον λογο θα διαγράψουνε τον λογαριασμο μου!Ξέρεις κανεις τι παιζεί.Τους εστειλα mai αλλα ακομα δεν με απαντησαν.

Δημοσ.

ειναι μαλλον απιθανο να ειναι απο το rapidshare, δλδ αυτος ο οποιος σου προσφερε αυτο που εμπορευεται σε τιμωρει επειδη το αγορασες? Αν το ειχες ανεβασει εσυ ισως αλλα οχι επειδη το κατεβασες 99% Phising

Δημοσ.

Εγώ δεν το έχω απίθανο.

Να σου πω, σου ζήτησαν τίποτα πληροφορίες για τον λογαριασμό σου? Γιατί αν δεν ζήτησαν τίποτα τότε η πιθανότητα του phising δεν υπάρχει.

Επίσης, ο λογαριασμός υπάρχει ακόμα?

Δημοσ.

το σκεφτηκα οτι μπορει να με ψαρωνουν αλλα δεν με ζητησαν να τους στειλω τιποτα στοιχεια και στο site rs μου λεει οτι λύγει σε λίγες μερες!!

Δημοσ.
οτι βρέθηκαν παράνομα αρχεία στον server τα οποία είχα κατεβάσει

ή είναι origninal και γράφει κάτι άλλο αλλά το μετέφερες λάθος ή δεν είναι original και δε σε ενδιαφέρει καθόλου

εάν είναι όπως ακριβώς τα περιγράφεις τότε

το εάν βρέθηκαν παράνομα αρχεία στο server είναι δικό τους πρόβλημα, όχι δικό σου

το μόνο πρόβλημα που θα μπορούσα να δω θα ταν εάν στους όρους που έχεις συμφωνήσει αναφέρεται ότι όταν υποπέσει στην αντίληψή σου ότι υπάρχουν παράνομα αρχεία θα πρέπει να το αναφέρεις

αυτό όμως δεν μπορείς να το ξέρεις πριν τα κατεβάσεις τα αρχεία οπότε και πάλι δεν μου στέκει

πάντως το email, πιστεύω θα μπορούσες να το κάνεις ένα quote εδώ πέρα, μαζί με την ακριβή διεύθυνση email από την οποία προήλθε, για να δούμε τι παίζει λίγο καλύτερα

Δημοσ.

γιατί είπαμε κάτι διαφορετικό φίλε μου?

του στείλανε email και έστειλε email για να επιβεβαιώσει την αυθεντικότητά του

όπως γράφει δλδ και το κείμενο που παρέθεσες

μήπως εσύ δεν το διάβασες και τόσο προσεχτικά?

Δημοσ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ mail απο την Rapidshare,το έπαθα και εγω πριν κανένα δίμηνο και σε επικοινωνία που ειχα με την εταιρεία μου εξηγησαν ότι ειναι fake και μου συνέστησαν να αλλάξω τα στοιχεια μου στο login

Δημοσ.

Εδω αλλοι εχουν κανει επαγγελμα το ανεβασμα ταινιων,τσοντων,παιχνιδιων κτλ στο rapidshare....και θα κοψουν την συνδεση ενος απλου χρηστη που ανεβασε 5,10,20 πραγματακια...?καρα-fake :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...