djxxl Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 LEVEL ONE WBR-3600A πηρα αυτο το μοντελο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616488 αλλα δεν μπορω να το συνδεσω με τιποτα εχω connex ξερει κανεισ τιποτα?
djxxl Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 δεν μπορω να το συνδεσω στο ιντερνετ δεν μου συνχρονιζει η γραμμη λεει
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 διπλο θεμα.συνεχιζουμε εδω αν και σου εχω γραψει και στο αλλο.
poulinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 an den eχεις κανει καποιο λαθος στην καλωδιωση με το ποτ βαλεις πανω την γραμμη θα πρεπει να συγχρονισει οτι και να γινει και ας μην κανεις το wizard.αν δεν συγχρονισει η προβλημα γραμμης η προβλημα ρουτερ η χαλια γραμμη και δεν κλειδωνει με αυτον τον ρουτερ η ασυμβατοτητα.
tpelek Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Και εγώ το πείρα να το συνδέσω σε έναν πελάτη και δεν κατάφερα τίποτα… Συγχρονίζει η DSL αλλά δεν συνδέετε στο ιντερνέτ. Ούτε το λαμπάκι δεν αναβοσβήνει ότι κάνει την προσπάθεια να συνδέθει… και στο log το μόνο που γράφει είναι ότι ο αδμιν συνδέθηκε τίποτα άλλο…
poulinos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 firmware πιο νεο πιο παλιο τιποτε?και με Ppooa και με pppoe το ιδιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.