Προς το περιεχόμενο

LG M2294D-PZ 22''

p@vlos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Aς μην μπερδεύουμε τα πράγματα.άλλο οθόνη pc και άλλο TFT.αυτό που θες να αγοράσεις δεν ειναι οθόνη pc με tv-tuner αλλά ειναι ΤV-TFT με δυνατότητα σύνδεσης pc πάνω της..

Πάντως η συγκεκριμένη μου έχει γυαλίσει και μένα το μάτι..και είναι και σε τιμή καλή.

Δημοσ.

Την οθονη αυτη την εχω εδω και δυο μερες στα χερια μου, εντυπωσεισ:

η ποιοτητα κατασκευησ καλη μου φαινεται (7/10)

το tuner αρκετα καλο (8/10)

το μενου πολυ καλο (10/10)

η εικονα αρκετα καλη (8/10)

ο ηχοσ (ενταση) μετρια (5/10) (το δυναμωνεις και δεν καταλαβαινεισ αισθητη διαφορα, για δωματιο ειναι ικανοποιητικη)

Αυτα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

πραγματικα και εμενα μου εχει γυαλισει αυτη η οθονη αλλα εχω μια απορια...

εχει αναλογικο δεκτη? ή παιζει μονο τα ψηφιακα καναλια?

ολα τα site που την εχουνε κανει review ή την πουλανε, μαζι και το επισημο της lg, λενε για DVB-T, αρα ψηφιακο. Ειναι χαζο και αστειο πραγματικα να μην υποστηριζει αναλογικο δεκτη αλλα δεν αναφερεται πουθενα,το μονο site που το λεει ειναι του eshop!!! Και οπως εχω μαθει με τον δυσκολο τροπο: Οτι δεν αναφερεται, απλα δεν παρεχεται, και σε καμια περιπτωση δεν εννοειται...

Δημοσ.

Σε καταστημα(multirama αιγαλεου) που την ειδα να παιζει τηλεοπτικο σημα ηταν εμφανως καλυτερη απο Τ220HD οπως επισης απο την LE22S81,εννοειτε πως funai κτλ δεν πιανανε μια.Βεβαια κραταω μια πισινη μιας και παρολο που ηταν διπλα διπλα παιζει οι συνδεσεις/ρυθμισεις να ηταν διαφορετικες.

Οπως επισης σε αλλο καταστημα(mediamarkt περιστεριου) σε screensaver η t220 hd ηταν ενα κλικ καλυτερη,αλλα φαινοτανε κ ελαχιστα μικροτερη(εχω ακουσει πως η samsung μετραει καπως διαφορετικα τις ιντσες και στην πραγματικοτητα ειναι~21,5),οπως επισης σε ποιοτητα κατασκευης ειναι μερικα "κλικ" πιο κατω η lg.

Και ο ηχος παρολο που ειναι αδυναμος ειναι απο τους "καλυτερους" σε αυτην την κατηγορια.

Προσωπικα δεν την πηρα τελικα παρολο που πιστευω πως ειναι best value for money,επειδη δεν υποστηριζει vesa mount(πρασαρτηση σε τοιχο/βραχιονα).

Tελος αν ειχες κανει ενα search θα ειχες βρει και αυτο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...