alex2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά. Ξέρετε κανένα free software (οπότε μην μου πείτε photoshop) που να κάνει batch compression τις φωτογραφίες μου; Εν ολίγοις όλοι ξέρετε ότι οι ψηφιακές κάμερες δεν κάνουν σωστή jpeg συμπίεση τις φωτογραφίες με αποτέλεσμα να είναι πολύ μεγαλύτερου μεγέθους από ότι πρέπει. Οπότε το ερώτημα είναι πως μικραίνω το μέγεθος των αρχείων μαζικά(δηλαδή σωστή συμπίεση) με κάποιο software (πλην εμπορικών ).
haHa Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Fast Stone Image Viewer, the one and only. +1 Κορυφαιο προγραμμα για θεαση φωτογραφιων και απλο editing
parsifal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Η δική μου πρόταση για τέτοιες δουλειές παραμένει σταθερά το IrfanView...
alex2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Ευχαριστώ πολύ, δοκίμασα το IrfanView και δεν νομίζω πως θα μπορούσα να ζητήσω κάτι παραπάνω από αυτό.
micos000 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Αν και ολοκληρώθηκε το θέμα, δεν μπορώ να μην πω κι εγώ την άποψή μου. +1 για Irfan View και από μένα. Κορυφαίο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.