magna5 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους... Μήπως ξέρει κάποιος πως μπορώ να αποθηκεύσω τα video από το jugy.com? Ευχαριστώ πολύ...
washcloud Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 ...δοκίμασε να εγκαταστήσεις τον Real Player, έχει επιλογή ο,τι βίντεο βλέπεις online, να το κατεβάζεις (λειτουργία άσχετη με του player). Έχει αρκετά μεγάλο εύρος site από τα οποία μπορείς να κατεβάσεις.
micos000 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Άποψη μου, μακριά από το Real Player. Έχουν γίνει πολλές καταγγελείες για να αφαιρέσουν να adwares που εγκαταστεί με το έτσι θέλω, αλλά η εταιρεία (Real) τον χαβά της. Αυτό ίσχυε μέχρι την και την έκδοση 9. Δεν νομίζω όμως να άλλαξαν τακτική ούτε στις επόμενες. @magna5 Φίλε μου αυτό είναι εύκολο. Τα βιντεάκια βλέπω ότι είναι flv, οπότε με firefox και το video downloader asddon θα γίνει η δουλειά σου στο άψε-σβήσε. Πέρα απ' αυτό, μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε πρόγραμμα του τύπου You Tube video downloader. Κάνε search και θα βρεις άπειρα τέτοια.
washcloud Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 ..δεν δοκίμασα να κατεβάσω απ' το συγκεκριμένο site μ' έναν "συνηθισμένο" flv downloader - απλά συνήθως αυτοί έχουν "περιορισμένο" εύρος κατεβάσματος από τα "άπειρα" video hosting sites που..."κυκλοφορούν". Μέχρι στιγμής, το flv download capability του Real μ' έχει ψιλοεντυπωσιάσει - κατεβάζει από ό,που έχει τύχει ο "αγαπημένος" μου a tube catcher να αγοράζει αγρό, και δεν έχω δει κάτι "ιδιαίτερο" με adware , ή τέλος πάντων τρελλά pop-ups, κολλήματα και τα σχετικά, από τότε που τον εγκατέστησα... Τον ίδιο τον...Real, τον έχω χεσμένο βασικά, δεν τον ανοίγω ποτέ, τη δουλειά μου με αναπαραγωγές την κάνω με KM ή VLC ... Αν δεν είναι χρήστης FF (που "μυρίζομαι" πως δεν είναι), θα συνέχιζα να του προτείνω αυτό που πρότεινα από το να αλλάξει browser...
parsifal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Αν μιλάμε για Flash videos, υπάρχει και η εξής απλή (απλή με την έννοια του K.I.S.S. principle) λύση: Περιμένεις να γίνει buffer ολόκληρο το video και στη συνέχεια χωρίς να κλείσεις το tab, το αντιγράφεις από τον %TEMP% folder των Windows σε άλλο κατάλογο της επιλογής σου. Το video θα έχει filename του τύπου fla*.tmp και θα είναι κλειδωμένο (in use) από τη διεργασία του browser, οπότε για την αντιγραφή θα χρειαστεί ένα προγραμματάκι όπως το Unlocker. Στο νέο αρχείο, απλά αλλάζεις την επέκταση από .tmp σε .flv
magna5 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει τίποτα... Μήπως υπάρχει καμία άλλη λύση?
parsifal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Η διαδικασία που έγραψα δουλεύει 100%. Μόλις τη δοκίμασα στο site που αναφέρεις με απόλυτη επιτυχία (λογικό, μιας και χρησιμοποιεί Flash)...
magna5 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Ίσως έχεις δίκιο... Μάλλον εγώ δεν μπορώ να βγάλω άκρη...
parsifal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Γράψε πού κόλλησες και θα τη βρούμε την άκρη...
magna5 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Από την αρχή έχω κολλήσει. δεν ξέρω τι να κάνω...
parsifal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Από την αρχή; Πω, και νόμιζα ότι τα γράφω απλά γαμώτο. Άντε, ας δούμε μαζί τα απαραίτητα βήματα σε μορφή checklist: 1. Κατέβασε και εγκατέστησε το Unlocker 2. Σε ένα tab του web browser σου βάλε να παίζει το video που θέλεις. Πάγωσέ το και άφησέ το να ολοκληρωθεί το buffering (να «γεμίσει» η μπάρα μέχρι τέρμα δεξιά) 3. Χωρίς να κλείσεις τον browser (ή το επίμαχο tab), άνοιξε έναν Windows Explorer 4. Από το μενού Tools > Folder Options... > καρτέλα View σιγουρέψου ότι φαίνονται τα κρυφά αρχεία/hidden files (ξετσέκαρε την αντίστοιχη επιλογή) 5. Πήγαινε στον κατάλογο C:\Documents and Settings\[ΟΝΟΜΑ_ΧΡΗΣΤΗ]\Temp 6. Εντόπισε το αρχείο με την κατάληξη .tmp που έχει ως 3 πρώτα γράμματα την αλφαριθμητική ακολουθία "fla". Κάνε δεξί κλικ επάνω του και διάλεξε την επιλογή Unlocker 7. Στο παραθυράκι του Unlocker που θα ανοίξει, κάτω αριστερά επέλεξε ως ενέργεια την αντιγραφή (Copy). Το πρόγραμμα θα σε ρωτήσει σε ποιον κατάλογο θέλεις να σωθεί το αρχείο 8. Πήγαινε με τον Windows Explorer στον κατάλογο που επέλεξες στο αμέσως προηγούμενο βήμα, εντόπισε το .tmp αρχείο και μετονόμασέ το, δίνοντάς του κατάληξη .flv 9. Άνοιξε το .flv με τον video player της αρεσκείας σου
magna5 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Οκ το έκανα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.... Σου είμαι υπόχρεος...Και μία τελευταία ερώτηση. Το αρχείο .tmp το σβήνω μετά?
parsifal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δεν είναι ανάγκη, αλλά δεν κάνει και κακό. Ούτως ή άλλως, ο εν λόγω κατάλογος χρησιμοποιείται από τα Windows ως temp χώρος του user profile σου.
magna5 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σου. Μακάρι να μπορούσα κι εγώ να σε βοηθήσω σε κάτι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.