Antwni Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά προσπαθώ να δω τηλεόραση από τον υπολογιστή αλλά ο WMP δεν μου ανοίγει το αρχείο για να παίζει ούτε και οι άλλοι player!!Επίσης από το watchworld το mega μετά από 2 λεπτά σταματάει!! Εσείς πώς βλέπετε τηλεόραση από τον υπολογιστή σας?? Please help me!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων
opts Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Χωρίς κάρτα οι περισσότερες onlne free λύσεις δεν παίζουν καλά
2arkoudi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Εαν σε ενδιαφερουν τα παρακατω καναλια κοιτα την υπογραφη μου ERT Sat , ΣΚΑΙ , Blue Sky , MAD , SBC , Barca Tv , Liverpool Tv , Manchester United Tv , Setanta Sports , ESPN Sports , Chelsea Tv και αλλα *Mega , Ant1 , Alfa δεν θα τα βρεις δωρεαν στο ιντερνετ.
fraggiskos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Φίλε για δοκίμασε και αυτό: http://www.freelook.gr/index.php/tv έχει όλα τα γνωστά κανάλια σύν τα Mega , Ant1 , Alfa αλλά εμένα μετά απο λίγο κολλάει ίσως φταίει το ίντερνετ μου που είναι 1ΜΒ αν έχεις καλύτερη σύνδεση δοκίμασε το.
dennisnv Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Χωρίς κάρτα οι περισσότερες onlne free λύσεις δεν παίζουν καλά Οντως αλλα μπορεις να περασεις ενα προγραματακι το " SUPER INTERNET TV " Ειναι καλο σε σχεση με αλλα site ή προγραματα το εχω και εγω και μιλαω επειδι ξερω.(Θα σου συνηστουσα να το κατεβασεις απο κανενα site με torrent γιατι δεν ειναι FREE)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.