Προς το περιεχόμενο

seegate 500g 7200.11 ST3500320AS kolaei

GIANNIS400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προχθες πηρα τον πρωτο και παω να εγκαταστησω τα βιστα,μου τα κουτσοεγκατεστησε,μετα μολις πηγα να εγκαταστησω sp1 τιποτα,λεω φταιει ο δισκος τον παω πισω στο πλαισιο,περνω αλλον ιδιο τα ιδια και αυτος.το κερ.το μου ....

το cd δεν φταιει με τα βιστα,τα εγκατεστησα στο ιδιο μηχανημα απο το ιδιο cd σε μαξτορ σκληρο και ολα οκ.το καλοδιο σατα το αλαξα ουτε αυτο φταιει,και η πλακα ειναι οτι επει δη δεν μπορουσαν να μου τον δουν επι τοπου αγορασα καινουριο και μου ειπαν οτι αυτον που πηγα για σερβισ θα μου το πιστωσουν αφου περνω ιδιο δισκο για να μην περιμενω το σερβισ και κανει και αυτος τα ιδια γμτ το κερατ. μου:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

πριν λιγο μετα απο φορματ ξαναεβαλα το d των windows vista original cd,να κανω εγκατασταση και μου εβγαλε αυτο το μηνυμα:για οποιον δεν βαριετε να διαβασει και μπορει να βοηθησει ευχαριστω

'a problem has been detected and windows haw been shut down to prevent damage to your computer.If thiw is the first time you"ve seen this stop error screen,restart your computer.if this screen appears again, follow these steps:

check to make sure any new hardware of software in properly installed.if this is a new installed.if this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any windows update you might need.if problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software.disable bios memory options such as cashing or shadowing.if you need to use safe mode to remove or disable components.restard you computer , press f8 to select advanced startup options, and then select safe mode technical information.

stop: 0x0000000a

c0x969eb90e, 0x00000002,0x00000000,0x888ba8d7

-----Προστέθηκε 23/11/2008 στις 07 : 42 : 28-----

καποιος να γνωριζει βρε παιδια :-)

-----Προστέθηκε 24/11/2008 στις 02 : 43 : 43-----

ευρηκα ευρηκα :bravo: :lol: ,τελικα σκεφτηκα να μην βαλω τους drivers ths MSI mobo που έχω αφου ειδα οτι αναγνωριζουν απο μονα τους τα VISTA ολες τις συσκευες εκτος απο την καρτα γραφικων που ειναι και λογικο.Τελικα εχουν προβλημα τα vista με τους drivers της MSI K9N SLI PLATINUM Που εχω, γιατι μολις εβαλα το servise pack 1 kai to catalyst 8,11 gia thn VGA δεν κολησε πουθενα οπως κολουσε πριν ΟΠΟΥ οταν εβαζα τους drivers ths mobo παθενε το pc :confused: . Και οχι μονο αυτο αλλα επιασε γκαζομα τρελο το κομπιουτερ :dance: :drink: :no1: :OK: :-) ,κοιτα να δεις και πηγα πισω στο πλαισιο τον σκληρο τσαμπα :timoria: :srain: .

παντος δουλευει μια χαρα στα vista χωρις κολληματα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...