Προς το περιεχόμενο

Game σε 2 dvd

peorambo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα game το οποιο δεν χωραει σε 1 dvd.Ξερω υπαρχουν και τα dual layer αλλα θα ηθελα να μαθω πρωτα αν υπαρχει κανενα προγραμμα που χωριζει το game σε 2 dvd.ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Φίλε μου απ' όσο γνωρίζω δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει αυτή τη δουλεία (για παιχνίδια τουλάχιστον γιατί για ταινίες υπάρχει). Αυτό που κάνω εγώ και μέχρι τώρα πάντα πετυχαίνει είναι να γράφω στο google ""ονομα παιχνιδιού" DVD9 to 2DVD5" και πάντα με στέλνει σε κάποια forums που κάποιο παλικάρι έχει βρεί τον τρόπο! Η διαδικασία που συνήθως κάνεις είναι να χωρίζεις εσύ ο ίδιος με copy paste τα αρχεία σε 2 dvd και μετά να "πειράζεις" το *msi αρχείο, αν θυμάμαι καλά, και το autorun.inf. Όλα αυτά όμως δεν χρειάζεται να σε τρομάζουν γιατί σου λένe ακριβώς ποια αρχεία να βάλεις και που και είτε σου δίνουν έτοιμο το msi είτε σου λενε ακριβώς με ποιο πρόγραμμα να το "πειράξεις" και πώς! Γενικά υπάρχουν πολύ αναλυτικές οδηγίες goole-it! Αν το παιχνίδι είναι πολύ καινούριο και δεν βρίσκεις κάποιον οδηγό μην απελπίζεσαι υπομονή, αργα ή γρήγορα θα βγει κάποιος!!!

Δημοσ.

Ίσως να μπορείς να χωρίσεις και μόνος σου τα αρχεία.

Δηλαδή: βάζεις όλα τα executables και όσα data χωράνε στο πρώτο δισκάκι και όσα data δε χωράνε, τα βάζεις στο δεύτερο δισκάκι (στα ίδια directories).

Αν ο installer δεν είναι "περίεργος", απλά θα σου πει σε κάποιο σημείο της εγκατάστασης ότι δε βρίσκει ένα αρχείο και θα περιμένει να βάλεις το δεύτερο δισκάκι για να συνεχίσεις.

Δημοσ.

Ακολούθησε τις οδηγίες του naskoos για αναζήτηση.

Τέτοιο πρόγραμμα δεν υπάρχει, όχι που να κάνει το χώρισμα και να δουλεύει και η εγκατάσταση από τα 2 δισκάκια.

Αν δεν σε πειράζει να αποσυμπιέζεις/αντιγράφεις τα

αρχεία στον δίσκο και από εκεί να κάνεις την εγκατάσταση μπορείς να κάνεις την δουλειά σου με το winrar ή με το επιλεκτικό χώρισμα που αναφέρει ο teo64x (το οποίο παίζεται αν θα δουλέψει).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...