smartdeal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Έχω μια 17' TFT ΒΕΝQ που ενώ ανοίγω το PC και το λαμπάκι της γίνεται πράσινο (αναβοσβήνει) αποφασίζει να μου δειξει εικόνα μετά απο αρκετά λεπτά. (φτιάχνεις καφέ κτλπ..) αφου ανάψει μετά δουλεύει κανονικά. Αν την αφήσω και πέσει σε προστασία.. πάλι κάνει ώρα να επανέλθει! Άλλαξα και κάρτα γραφικών αλλά ενώ στην αρχή δούλεψε για 1-2 μέρες φυσιολογικά μετά πάλι τα ιδια!. Τι μπορεί να φταίει?
phanispal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Άλλη οθόνη δοκίμασες; Αν και αφού λες οτι δοκίμασες άλλη vga και έκανε πάλι τα ίδια, μάλλον η οθόνη είναι...
peacer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Άλλη οθόνη δοκίμασες; Αν και αφού λες οτι δοκίμασες άλλη vga και έκανε πάλι τα ίδια, μάλλον η οθόνη είναι... μάλλον η οθόνη είναι
kid4computer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 μάλλον η οθόνη είναι +1 Και εγώ νομίζω πως είναι οθόνη
cosmos000 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 το πιθανότερο είναι να τα παίζει ο μετασχηματιστης της οθόνης.Αν έχεις εγγυηση ασυζητητι πήγαινε την.Αν δεν έχεις ,πάλι πήγαινε την μπας και την σώσεις.
xp-user Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Tην ιδια ζημια μου εβγαλε και μενα μια 32αρα philips την πηγα σε τεχνικο και μολις την αναψε μου ειπε τετελεσται,μου ειπε οτι ειναι ζημια της οθονης και δεν φτιαχνεται.Τον πιστεψα και την πηγα για ανακυκλωση,γιατι μου ειπε οτι καπιοι κανουν μια μαιμουδια στη οθονη και συνεχιζει να δουλευει για λιγο καιρο αλλα μετα παλι τα ιδια.
AGGANIS13 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Ειχα και εγω μια 17' TFT ΒΕΝQ και εκανε ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ. Τωρα βεβαια δεν ανοιγει καθολου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.