Προς το περιεχόμενο

Οθόνη που ανάβει μετά από ώρα...


smartdeal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια 17' TFT ΒΕΝQ που ενώ ανοίγω το PC και το λαμπάκι της γίνεται πράσινο (αναβοσβήνει) αποφασίζει να μου δειξει εικόνα μετά απο αρκετά λεπτά. (φτιάχνεις καφέ κτλπ..) αφου ανάψει μετά δουλεύει κανονικά. Αν την αφήσω και πέσει σε προστασία.. πάλι κάνει ώρα να επανέλθει! Άλλαξα και κάρτα γραφικών αλλά ενώ στην αρχή δούλεψε για 1-2 μέρες φυσιολογικά μετά πάλι τα ιδια!. Τι μπορεί να φταίει? :-)

Δημοσ.
Άλλη οθόνη δοκίμασες; Αν και αφού λες οτι δοκίμασες άλλη vga και έκανε πάλι τα ίδια, μάλλον η οθόνη είναι...

μάλλον η οθόνη είναι

Δημοσ.

το πιθανότερο είναι να τα παίζει ο μετασχηματιστης της οθόνης.Αν έχεις εγγυηση ασυζητητι πήγαινε την.Αν δεν έχεις ,πάλι πήγαινε την μπας και την σώσεις.

Δημοσ.

Tην ιδια ζημια μου εβγαλε και μενα μια 32αρα philips την πηγα σε τεχνικο και μολις την αναψε μου ειπε τετελεσται,μου ειπε οτι ειναι ζημια της οθονης και δεν φτιαχνεται.Τον πιστεψα και την πηγα για ανακυκλωση,γιατι μου ειπε οτι καπιοι κανουν μια μαιμουδια στη οθονη και συνεχιζει να δουλευει για λιγο καιρο αλλα μετα παλι τα ιδια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...