d3monhunter Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Παιδια καλησπερα, ενω εχω φορτωσει ενα game υστερα απο καποια ωρα κολλαει ολο το συστημα. Στο εντωμεταξυ ομως η οθονη βγαζει ενδειξη go to power save mode,επισης πρεπει να κανω αρκετα restart για να μπορεσει να επανελθει στο φυσιολογικο ( η οθονη). Καμια ιδεα για το τη μπορει να φταιει? (το tower παρ'ολα λειτουργουσε κανονικα) Thx anyway guyz
phanispal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Γράψε πάλι στα ελληνικά το μήνυμά σου ώστε να μην το διαγράψουν και βλέπουμε...
denthnpalevw Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Φιλε μου για πες τι καρτα γραφικων εχεις..... εμενα μου κανει για υπερθερμανση καρτας γραφικων. Μαλλον δεν φταιει η οθονη σου. Γνωμη μου ολα αυτα μην σε παρω και στον λαιμο μου.
d3monhunter Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Nvidia GeForce 8600GT, dual core το pc στα 2,13GHz και 2 GB Ram. καποια στιγμη ενω προσπαθω για τα restart που ανεφερα πριν ακουγεται και ενας ηχος μεσα απο το pc (το γνωστο μπιπ μπιπ της καρτας)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.