kritsman Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 λοιπον θα ηθελα να μαθω τον οικονομικοτερο τροπο με τον οποιο θα μπορουσα να επικοινωνω με την κοπελα μου απο Πολωνια φτηνα η εστω οικονομικα μεσω κινητου... κανεις καμια βοηθεια ρε παιδια? το εχω ψαξει λιγο πολυ αλλα δεν μπορω να βρω ενα τροπο.. μου προτεινανε απο καποιες εταιριες που ρωτησα καποια προγραμματα αλλα αυτη θα εξακολουθει να πληρωνει οπως και να εχει..και ειναι αρκετα ακριβα για αυτην εκει.. θα ηθελα να ξερω αν μπορω να την παιρνω στο κινητο μεσω internet και να με παιρνει αυτη επισης μεσω ιντερνετ στο κινητο αλλα χωρις να χρεωνομαστε..τουλαχιστον ετσι!!ευχαριστω.
AlexNet Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=285915 Νομίζω ότι αυτό που ζητάς δεν γίνεται, ίσως μόνο με 2 wi fi κινητά, όταν υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο και με skype ή msn. Γι αυτό κ δεν σου απάντησα στο δεύτερο μήνυμα . Θα κάνεις λίγο υπομονή και θα μιλάτε μέσω ίντερνετ. Είναι σχεδόν το ίδιο. Αν πάρετε και από μια κάμερα, θα μπορεί να βλέπει ο ένας τον άλλο. Offtopic : ΟΙ σχέσεις εξ αποστάσεως απαιτούν θυσίες κ αμοιβαιότητα. Δεν χρειάζεται να σε πιάνει πανικός, λίγη προσπάθεια και καλή θέληση και θα βρείτε κ κοινές ώρες.
Rubin074 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Λοιπόν, για κλήσεις σε κινητό δε μπορώ να σε βοηθήσω, όπως όμως είπα και σε έναν φίλο σε ένα άλλο post στο forum, μπορείς να κανονίσεις το θέμα μέσω Skype για ΣΤΑΘΕΡΟ τηλέφωνο. Το Skype έχει βγάλει πακετάκι που διαλέγεις μια χώρα στης οποίας τα σταθερά μπορείς να καλείς και να μιλάς όσο θες! Κοστίζει €33 το χρόνο (12 μήνες) ενώ υπάρχει και μηνιαίο πρόγραμμα (νομίζω και εξάμηνο αλλά δεν είμαι σιγουρός). Προσφέρει απεριόριστο χρόνο ομιλίας (τυπικά μέχρι 10.000 λεπτά είναι νομίζω, δηλ. 166 ώρες) σε όλα τα σταθερά και λέει με χίλια! Το μόνο που χρειάζεται (γιατί ο φίλος που έψαχνε για UK έμπλεξε τα μπούτια του...) είναι ένα PC από σένα και ένα σταθερό από την κοπέλα σου ή το αντίστροφο. Αυτός που θα έχει το PC και το Skype θα αποκτήσει και νούμερο (πολωνικό ή ελληνικό, ανάλογα τη χώρα που βρίσκεται) - δώρο από το Skype συν τοις άλλοις.
kritsman Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 ευχαριστω πολυ παιδια..μαλλον θα κανω λιγο υπομονη και θα πληρωσουμε both οτι λαχει..ουτως η αλλος τον μαρτη θα ερθει εδω για τα καλα και ωστοσο θα παω και εγω τον γεναρη πολωνια.. AlexNet σαν να ξερεις κατι απο σχεσεις εξαποστασεως..!! Rubin074 αυτο που μου προρεινεις με το σταθερο το κανουμε ηδη με χρονοκαρτες αλλα το θεμα οπως ξαναειπα ειναι οτι χρεωνομαστε και οι δυο οπως και να εχει οταν μιλαμε στο τηλεφωνο..αυτο θα ηθελα να αποφυγω..αλλα οπως και να εχει σας ευχαριστω και τους δυο..
Rubin074 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Για το θέμα του Skype θα χρεώνεται μόνο ο ένας με το ποσό να είναι €30 για έναν χρόνο (έχει πακέτα μηνιαία και εξάμηνα τελικά με το μήνα να πηγαίνει €3,5!!!), οπότε λογικά θα σας έρθει φθηνότερα από τις χρονοκάρτες -τα έχω περάσει κι εγώ όταν δυστυχώς το Skype έκανε ακόμα τα πρώτα του βήματα...
spiros78 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Γίνεται πολύ φθηνά χρονοκάρτα! Όχι όμως και τσάμπα... Αν έχεις καρτοκινητό CU μπορείς να πάρεις μια χρονοκάρτα και να τηλεφωνήσεις στο 6940785017 (εννοείται πως έχεις ενεργοποιήσει, δωρεάν κλήσεις προς άλλα CU). Μετά σου ζητάει να εισάγεις τον κωδικό της χρονοκάρτας και μπορείς να παρεις τηλέφωνο χρεώνοντας μόνο τη χρονοκάρτα. Το νούμερο που σου έγραψα παίζει για τη χρονοκάρτα go...talk που δίνει στη Πολωνία 170 λεπτά με 5€. Αλλά υπάρχουν και άλλες χρονοκάρτες που δίνουν κλήσεις μέσω κινητού (κάθε μία έχει άλλο αριθμό φυσικά). Ελπίζω να τα έχεις ακόμα, με τη κοπέλα σου στη Πολωνία, γιατί από ότι βλέπω έχει περάσει 1 χρόνος από τη δημοσίευση του topic.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.