gfilippas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 64bit vista θα σου δείξει όλη την μνήμη μονο με 64bit λειτουργικο βλεπεις πανω απο 3gb μνημη .. τελος Καλά. Εσείς είστε σε άλλο thread.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Να αναμένω και το επόμενο ...best of θέμα : " Οι κάφροι μου πούλησαν χαλασμένο σκληρό δίσκο : γιατί εγώ τον αγόρασα για 400 GB και έχει ...μόνο 300 κάτι GB !!!!!! " Εγώ θα το ανοίξω κατά πως φαίνεται. Έχω 11 ide & sata και κανένας δεν έχει τα gb που διαφημίζει. Ετοιμάζω επιστολή-καταπέλτη προς INKA,Συνήγορο του Πολίτη και άλλους. Θα βγω στα κανάλια δε τη γλυτώνουν.
Voodooman Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 ΦΤΑΝΕΙ!!!! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!!! ΜΕ ΠΕΘΑΙΝΕΤΕ!!!!!
SwAToNeR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 ΑΑΑ τα gb σου ήταν που τρέχανε πίσω απο την Ram. Να ρε γαμώτο και έλεγα τι γίνεται παρέλαση κάτω απο το σπίτι μου;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Ο Ελληνικός λαός έχει δικαίωμα να ξέρει. Αν μας κρύβουν τόσο ανώδυνα πράγματα,φανταστείτε στα πιο σοβαρά τι συγκάληψη πέφτει. 21century σου δίνω το λόγο.
pib7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους, είμαι ο morpheus_88 αυτός που έκανε το αρχικό post. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που απάντησαν στην ερώτηση μου και να πώ στους άλλους ότι ελπίζω να χάρηκαν που τους έδωσα την ευκαιρία να αποδείξουν πόσο IQ έχουν και να το παίξουν "ξερόλες" μήπως και το πιστέψουν. Φίλε βλάχε σου αρέσει ο diogo;;;έλα Πειραιά να τον δείς από κοντά.
SwAToNeR Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Βασικά εσύ μας έδειξες το IQ σου μόλις. 1ον Δεν ξέρεις τι είναι το search. 2ον Δεν καταλαβαίνεις το αστείο 3ον Μας τελείωσε το 3ον θές λίγο απο 4ο? 4ον ΕΕ έλεος πια.
blaxos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Φίλε βλάχε σου αρέσει ο diogo;;;έλα Πειραιά να τον δείς από κοντά. ααααα...φίλε μου εισαι offtopic
outlaw star Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 πιστεύω ότι είμαστε ένα βήμα απο το να κλειδωθεί άλλο ένα ποστ...φίλε topic starter μη τρελένεσαι είμαστε όλοι λίγο χαβαλετζήδες δεν έγινε κάτι και είδες ότι σου πολλοί σου απάντησαν παρότι υπάρχει ανάλογο θέμα σε πολλά posts οπότε όλα καλά
geldwer1 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 ...και γαμώ!!!!Δέ περίμενα να γελάσω σε τέτοιο topic.
giorgosa5 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 αντε να ποσταρω και γω να μεγαλωνη ο αριθμος.
blaxos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 αντε να ποσταρω και γω να μεγαλωνη ο αριθμος. με το δικο σου μηνυμα νομιζω ειμαστε στα 3,85 GB.. keep posting..
pib7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 3ον Μας τελείωσε το 3ον θές λίγο απο 4ο? Αυτο οφείλω να ομολογήσω ήταν το καλύτερο επιχείρημα..
Voodooman Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους,είμαι ο morpheus_88 αυτός που έκανε το αρχικό post. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που απάντησαν στην ερώτηση μου και να πώ στους άλλους ότι ελπίζω να χάρηκαν που τους έδωσα την ευκαιρία να αποδείξουν πόσο IQ έχουν και να το παίξουν "ξερόλες" μήπως και το πιστέψουν. Δεν είναι καθόλου ωραίο να κοροίδεύεις κάποιον όταν ρωτάει κάτι. Ούτε εμένα θα μου άρεζε. Αλλά τέτοιες απορίες την εποχή του internet και του google απλά δεν θα έπρεπε καν να διατυπώνονται. Θα έβρισκες την απάντηση πολύ πιο γρήγορα. Αλλά ακόμη και αν ήθελες να βρεις απαντήσεις εδώ μέσα, αν κάνεις ένα search θα έβρισκες πάνω από είκοσι topics να έχουν ανοίξει για αυτό το θέμα. Δεν είναι ωραίο να κοροϊδεύουμε τους άλλους, αλλά μερικές φορές δεν γίνεται αλλιώς.
geioannou Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 το οτι καποιος κοροιδευει καποιον δεν εχει να κανει με το λογο που μπορει να εχει για να το κανει αυτο. εχει να κανει με το επιπεδο αυτου του ανθρωπου και το κατα ποσο θεωρει σωστο να κοροιδεψει καποιον και γενικοτερα για το τι πιστευει οτι ειναι κοροιδια. νομιζω οτι υπαρχουν πολυ τροποι να πεις σε καποιον κατι, ακομα και να του κανεις παρατηρηση για το οτι δεν ακολουθησε την σωστη διαδικασια του search πριν κανει το ποστ, αλλα το να γινει κοροιδια δεν ειναι σωστο. και εαν θελετε να το χοντρινω λιγο περισσοτερο, βαση ψυχολογιας αυτος που εχει διαθεση κοροιδιας απεναντι σε καποιον αλλο, εχει συνδρομα κομπλεξισμου....... ας μην κανει κανεις τιποτε απο αυτο που δεν θα ηθελε να το κανουν.... ας βρει αλλους τροπους να πει αυτο που θελει χωρις να βγαλει ενα καρο ασχημα συναισθηματα..... γιατι ολα αυτα τα συναισθηματα τα εχει ηδη μεσα του και απλα βρησκη την ευκαιρια να τα εξωτερικευση μπας και ξαλαφρωση λιγακι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.