Προς το περιεχόμενο

Έβαλα RAM 4GB κι ο υπολογιστής βλέπει 3,5GB

morpheus_88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα

αν εχεις 32bit λειτουργικο (windows xp ,windows vista) δεν θα μπορεις χρισημοποιησεις πανω απο 3,5gb ram

αν εχεις βαλει windows vista 32 bit με service pack 1 θα βλεπεις ολη την μνημη στις ιδιοτητες συστηματος αλλα το λειτουργικο δεν θα την χρισημοποιει δεν θα την εκμεταλευετε

εν ολιγης για να δει ενα λειτουργικο ολη την μνημη και να την αξιοποιει πρεπει να ειναι αρχιτεκτονικης 64 bit

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν το χορταίνω αυτό το θέμα, όσες φορές και να πετύχω τέτοιο ποστ, πάντοτε, δεν ξέρω γιατί, θα μπω να το διαβάσω!!! Απλά τα λατρεύω!
@Voodooman

(ROFL) Ακριβώς το ίδιο παθαίνω και εγώ!

α καλά, δεν υπάρχετε εσείς...:-D

Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι?

έβαλα στο pc μου μνήμη ram 4gb και ο υπολογιστης μου δεν αναγνωριζει πανω απο 3,2Έχει χαλάσει κάτι;μηπως με κοροιδεψαν?:X

Δημοσ.
να ρωτήσω κάτι?

έβαλα στο pc μου μνήμη ram 4gb και ο υπολογιστης μου δεν αναγνωριζει πανω απο 3,2Έχει χαλάσει κάτι;μηπως με κοροιδεψαν?:X

Δεν σε κοροϊδεψαν. Τα κρατάει η εφορία.

Δημοσ.

για να μη πούμε ότι έχει ποστάρει σε άσχετο κομμάτι...(μονάδες αποθήκευσης)...anyway τις απαντήσεις σου τις πήρες φίλε..ή έχεις 32 bit λειτουργικό ή εάν όχι κάποια on board vga σου δεσμεύει 512 ram...εν κατακλείδι μην ανησυχείς είσαι ok

Δημοσ.
για να μη πούμε ότι έχει ποστάρει σε άσχετο κομμάτι...(μονάδες αποθήκευσης)...

Όχι, στο σωστό μέρος πόσταρε.

Φαντάστηκε ότι την RAM που κρύβει ο υπολογιστής, την αποθηκεύει κάπου για μια ώρα ανάγκης. Και ψάχνει να βρει που διάολο αποθηκεύει το pc, το στοκ της RAM.

Δημοσ.

Ρε παιδιά είδα 512 mb ram να τρέχουν κάτω απο το σπίτι μου; Λες να είναι τα δικά σου;

Μας έπιασε μ@λ@κι@ πιστεύω ή είναι η ώρα;

Δημοσ.

Αααααχ, το κάνατε αριστούργημα το ποστ, γέλασα πολύ!!! Καμμιά φορά μέσα στις απλές ερωτήσεςι βρίσκει κανείς θησαυρούς- στην προκειμένη περίπτωση θησαυρούς γέλιου. Να'στε καλά!

Δημοσ.

Να αναμένω και το επόμενο ...best of θέμα :

" Οι κάφροι μου πούλησαν χαλασμένο σκληρό δίσκο : γιατί εγώ τον αγόρασα για 400 GB και έχει ...μόνο 300 κάτι GB !!!!!! "

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...