Προς το περιεχόμενο

Νεα συνθεση

nikos_lef

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sorry αν με παρεξηγησες...απλα αλλα περιμενα να διαβασω...αλλα καταλαβατε..αλλα εξηγουσα...και δεν ηξερα τι να πρωτοαπαντησω...

Παραδειγμα μου λετε οτι ειναι πολλα τα 750 W (κατι που το ξερω και αναφερω τον λογο που το κανω ) και λετε οτι 300 W θα χρειαζομαι και τετοια...οκ συμφωνω...δεν ξερω ομως που θα παμε αργοτερα...και τι ακριβως να κανω...αλλα καταλαβα οτι θα πρεπει μαλλον να παω για κατι σε 500-600 W και με αυτο θα ειναι οκ...

Για την mobo το fsb απο οσο ξερω ειναι το ποσα πραγματα μπορει να δεχτει η mobo και ποσο ανετα θα τα τρεχει και οχι μονο η cpu...επισης το P45 ειναι ποιο καινουργιο και καλυτερο οποτε γιατι να μην παμε γι αυτο?Και σε αυτο θα ξανακοιταξω κατι λιγο φθηνοτερο απλα εξακολουθω να το θεωρω το ποιο σημαντικο απο ολα που δεν αλλαζει συχνα , και προτιμω να δωσω σε αυτο το κατι παραπανω!

Για το crossfire το ξερω οτι δεν αξιζει..αλλα μπορει να χρειαστει...ποτε δεν ξερεις.

Για τις μνημες θα κανουν την δουλεια τους αυτες που γραψατε και με το παραπανω αλλα θεωρω οτι δεν ειναι μεγαλη η διαφορα τιμης-αποδοσης μεταξυ αυτων και των δικων μου ( οχι οτι θα κερδισει κατι απο το 1200 απλα να εχει καλες μνημες - ισαξιες της Mobo του ) ..ισως να ειμαι λαθος.

Για μεγαλυτερη οθονη δεν νομιζω να ενδιαφερεται ( λογο γραφειου - δωματιου κτλ.) Την μαρκα και ποια ακριβως θα το κοιταξουμε ( ισως να ειμαι και θετικα επηρεασμενος απο την δικη μου LG και αρνητικα με την samsung λογο του φιλου μου...)

Για την cpu ειναι κυριως αποφαση του φιλου μου να παρει οτι γρηγοροτερο σε core2 και για την ψυκτρα...δεν εμπιστευομαι τις μαμα ( συν του οτι εχω το ιδιο περιπου κουτι με την ιδια περιπου ψυκτρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος...)

Δεν εχω προαποφασισει τι θα παρουμε , αλλιως δεν θα το ποσταρα εδω και με βοηθησατε κι ας μην φανηκε...

Sorry και παλι...Ευχαριστω για την βοηθεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...