Fan Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Υπαρχει κάποιο πρόγραμμα που να κατεβάζει σε mp3 το τραγούδι από βίντεο στο youtube?
BaLsAmoMenos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Κοιτα να δεις τι κανω εγω ο καμενος: 1) Χρησιμοποιω το UltraGet Video Downloader. Κατεβαζω ετσι ολο το βιντεο σε αρχειο .flv (ολα τα του YouTube σε .flv ειναι) 2) Χρησιμοποιω AoA Audio Extractor. Τι κανει ? Απλα βγαζει το audio απο ολο το βιντεο που κατεβασα σε οτι αρχειο θελω (εννοειται και .mp3) Τωρα δεν θυμαμαι αν αυτα τα 2 προγραμματα τα κατεβασα δωρεαν η αν μου τα εκανα δωρο μεσω torrent αλλα μπορεις ευκολα να βρεις και παρομοια. Απλα goole it.
censOred Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Κοιτα να δεις τι κανω εγω ο καμενος: 1) Χρησιμοποιω το UltraGet Video Downloader. Κατεβαζω ετσι ολο το βιντεο σε αρχειο .flv (ολα τα του YouTube σε .flv ειναι) 2) Χρησιμοποιω AoA Audio Extractor. Τι κανει ? Απλα βγαζει το audio απο ολο το βιντεο που κατεβασα σε οτι αρχειο θελω (εννοειται και .mp3) Τωρα δεν θυμαμαι αν αυτα τα 2 προγραμματα τα κατεβασα δωρεαν η αν μου τα εκανα δωρο μεσω torrent αλλα μπορεις ευκολα να βρεις και παρομοια. Απλα goole it. και εγώ που κάνω κάτι παρόμοιο καμένος είμαι??:p:p Χρησιμοποιώ to http://www.keepvid.com τα κατεβάζω σε μορφή mp4 και μετά με το ΑοΑ Audio Extractor (υπάρχουν πάμπολλα παρομοια προγραμματα νομίζω) το κάνω mp3. απλά φαντάζομαι εσύ θες να το κάνεις απευθειας.
micos000 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Υπαρχει κάποιο πρόγραμμα που να κατεβάζει σε mp3 το τραγούδι από βίντεο στο youtube? Αν μπορείς να ξεχωρίσεις λόγια, ιδίως στο ρεφρέν, μπορείς να το ψάξεις σαν lyrics για να βρεις τον τίτλο (μετά, ξέρεις εσύ). Η λύση του να το πάρεις από το βίντεο απευθείας είναι λίγο μπακαλίστικη (sry balsamomenos) γιατί συνήθως το sambling και κατ' επέκταση η ποιότητα είναι πολύ χαμηλή. Μια άλλη λύση είναι να ποστάρεις στο βίντεο μια ερώτηση για το ποιο τραγούδι είναι μήπως και το ξέρει κανένας. Αν όλα αποτύχουν, τότε ακολούθησε τις παραπάνω συμβουλές. Το AoA Audio Extractor είναι δωρεάν.
tarantules Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Υπάρχει και πολύ καλύτερη και δοκιμασμένη λύση και λέγετε Tunatic.Είναι freeware και είναι ένα identification music program.
flik Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Πρώτα προσπάθησε να απομονώσεις 3-4 συνεχόμενες λέξεις του τραγουδιού και βάλε τη φράση στο google και lyrics στο τέλος. Αν είναι σωστές ή σχεδόν σωστές οι λέξεις θα στο βγάλει. Μετά το κατεβάζεις σε ότι ποιότητα θες. Βέβαια και το tunatic δεν είναι άσχημη λύση. Φαντάζομαι θα το έχει στη βάση δεδομένων του για να το αναγνωρίσει
washcloud Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 a tube catcher - προτείνεται και στα files του insomnia. Το ρυθμίζεις και με το που κατεβαίνει το flv αρχείο από το utube, μτατρέπεται σε ό,τι αρχείο έχεις ορίσει : mp3, avi, wmv, mpg - u name it....
karrapaoki Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Εγω χρησιμοποιω το save2pc και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος
mariosCS Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Το πιο "καλό" freeware: http://youtubedownload.altervista.org
Rubin074 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Για lyrics +1 στη λύση που πρότειναν οι από πάνω: μία φράση από το τραγούδι στον Γούγλη + τη λέξη lyrics στο τέλος
katerina_a_86 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Υπάρχει αυτή η σελίδα για online μετατροπή σε mp3 και κατέβασμα. (Η ποιότητα δεν είναι και ότι καλυτερο)
parsifal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Αν έχετε κατεβασμένο το video από το YouTube - ή άλλη παρόμοια υπηρεσία - στο δίσκο σας στην αρχική μορφή του (FLV), αρκεί να το ανοίξετε με το δωρεάν FLV Extract ώστε να κάνετε extract το audio track σε ξεχωριστό αρχείο, χωρίς επανακωδικοποίηση και την απώλεια ποιότητας που αυτή συνεπάγεται. Σημείωση: Το FLV Extract απαιτεί το Microsoft .NET Framework v2 για να τρέξει.
KnightRider Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Στο youtube σε μερικα βιντεο μπορεις να κάνεις κλικ στο High Quality και ο ήχος είναι 44100 Hz αλλά το κακο είναι οτι δεν είναι stereo αλλα η ποιοτητα βιντεο είναι πολυ καλη έχει αναλυση 480χ360.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.