Προς το περιεχόμενο

χρηστες και wifi modem

foivos24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους έχω το μόντεμ net faster iad και η8ελα να ρωτήσω πως μπορώ να δω πόσοι υπολογιστές συνδέονται ασύρματα με το μόντεμ και συνδέονται στο ιντερνετ ..Μπορώ να δω την ip? Η υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος?

Δημοσ.

για αυτο δεν ξερω το Linksys παντως ειχε μια επιλογη clients connected kai κατι dhcp table που εβλεπες ποιος ειναι πανω.και το speedtouch το κανει επισης.

Δημοσ.

δεν εχω το modem σου αλλα στο περιπου ολα ιδια ειναι...πειγενε στην καρτελα status και καπου θα λεει connected clients...εκει μπορεις να δεις την ip ου εχει δοσει το modem και την mac adress τους....και μην ξεχναμε και το ονομα του καθε pc...

Δημοσ.

και σκοπος δεν ειναι να δεις ποιοι εχουν συνδεθει αλλα να το κλειδωσεις διοτι μπορει ο αλλος να εχει δωσει καρφωτα ip kai na μην φαινετε εκει υποχρεωτικα.ειναι λιγο παραξενο.

Δημοσ.
επιλογη clients connected .. αυτό θα σας πει αυτού που συνδέεται

Εμένα μοθ το αναγραφει κάπως έτσι:

¨View information on LAN DHCP clients currently linked to the VoIP Router¨.

-----Προστέθηκε 24/11/2008 στις 11 : 58 : 29-----

και σκοπος δεν ειναι να δεις ποιοι εχουν συνδεθει αλλα να το κλειδωσεις διοτι μπορει ο αλλος να εχει δωσει καρφωτα ip kai na μην φαινετε εκει υποχρεωτικα.ειναι λιγο παραξενο.
Εννοείς να κλειδώσω το modem ως user name και password? Έχω ελευ8ερο το δίκτυο αλλά στο μόντεμ έχω αλλάξει τις προεπιλεγμένες ρυ8μίσεις . Παράλληλα από ότι είδα γιατί τώρα μα8αινω και εγώ μπορώ να αλλάξω την ip tou modem για να μην μπορεί να την βρει ο χρήστης.
Δημοσ.

το πρωτο βασικο ειναι οχι να κλειδωσεις το username και το pass αλλα να μην ειναι ανοιχτο.δηλαδη να βαλεις wep η καλυτερα wpa η wpa2 κλειδωμα στον ρουτερ οποτε οπιος δεν ξερει τον κωδικο δεν μπορει να παρει ουτε ιντερνετ ουτε καν να συνδεθει στον ρουτερ.διοτι δεν ειναι το να παρει μονο νετ αλλα μπορει να βλεπει και κοινοχρηστα αρχεια.

Δημοσ.

ΑΠΟ οτι βλεπω στο status δειχνει μονο ποσοι μπηκαν αλλα σαν ιστορικο.δεν υπαρχει τροπος να δω σε live μορφη ποιος μπαινει ποιος βγαινει? σε real time :rolleyes:

Δημοσ.

δοκιμασε να κανεις Ping η κανε ενα reboot τον ρουτερ να χαθουν οσοι ηταν μεσα.επισης το ping μπορει να δειξει ποιοςειναι Online αλλα αμα εχει firewall δεν θα φανει.επισης αν σου βγαζει ποση ωρα εχει την Ip απο dhcp ισως εκει καταλαβεις.δεν ξερω αν εχει κατι αλλο.το Linksys ειχε δυο καρτελες .to speedtouch δειχνει τους Online με αλλο χρωμα.

Δημοσ.
ΕΙΝΑΙΑ αναλογως τον ρουτερ παντα τι βλεπεις και τι οχι.

Σωστος. Αν και δεν βρηκα τπτ αλλο απο αυτα που μου προανεφερες ο μονος τροπος να τα δεις ειναι να κλεισεις το μοντεμ και ξανα απο την αρχη....

Δημοσ.

μονο αυτο.δεν μπορω να σοθ πω κατι αλλο.ισως να μην υποστηριζει κατι αλλο.δεν ξερω και ολους τους ρουτερς απεξω ουτε εγραψες τι ρουτερ εχεις.

Δημοσ.
μονο αυτο.δεν μπορω να σοθ πω κατι αλλο.ισως να μην υποστηριζει κατι αλλο.δεν ξερω και ολους τους ρουτερς απεξω ουτε εγραψες τι ρουτερ εχεις.

φιλε μου το ποστ αυτο εγω το εκανα.Στο πρωτο κειμενο αναφερω τα παντα.Ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...