geioannou Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 ναι αλλα για την ωρα ειμαι "μικρος αντρας" μιας και δεν ξερω εαν καταφερω να βρω τα μυστικα του παιχνιδιου μιας και απο οτι βλεπω ειναι αρκετα... το ιδιο προβλημα ειχα και με το flight simulator (οπως καταλαβαινετε ειμαι λατρης των simulators) και τελικα τα καταφερα μονο οταν βρηκα ενα φιλο και μου εκανε ιδιαιτερα μαθηματα πτησεων....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Εμ, αφού παίζεις εξομοιωτές, θέλει και λίγο ψάξιμο. Λίγο από manual, λίγο από official forum, tutorials, κλπ
nzeppos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Το 3 μακράν, δεν υπάρχει σύγκριση. Το 4 έχει απλώς τα eye-candy γραφικά και λίγα στοιχεία παραπάνω (αλλά από ατμόσφαιρα μηδέν). Μηδέν. Όσο για τις τορπίλες που λες, έχουμε αναπτύξει το θέμα στο παρελθόν, σε πολυσέλιδο thread. Πήγαινε στο http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=106198 και καλό διάβασμα (αλλιώς στο subsim.com). Εξαρτάται πάντα από το πόσο θέλεις να εμβαθύνεις στο παιχνίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.