geioannou Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 επιλογη Silent Hunter 3 η το Silent Hunter 4 ???? εχω να παιξω απο το επιλογη Silent Hunter 2. πιο ειναι το πιο καλο να παιξω, το 3 η το 4 ??
grimpr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Silent Hunter III με Grey Wolves MOD, ο απόλυτος sub simulator όλων τον εποχών. Ξεχνα το 4, όμορφα γραφικά, μάπα παιχνίδι.
geioannou Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 μαλιστα....με διχασατε τελειως... ενας φιλος που απο το 2 αναβαθμηστηκε στο 3 μου ειπε οτι δεν εμεινε ευχαριστιμενος. αλλα δεν ξερω εαν πρεπει να βασιστω. η πλακα ειναι οτι τα εχω και τα 2 αλλα θα ηθελα τις χωρις λογο εγκαταστασεις και απεγκαταστασεις στο pc και βεβαια και τη βαβουρα που προκαλει αυτο....
grimpr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Προφανώς ο φίλος σου δεν ξέρει τι του γίνεται, μια βόλτα απο τα forums του subsim.com θα σε πείσει γιατι χιλιάδες subsimers προσκυνούν το Silent Hunter III,patched,με τα mods του, (Grey Wolves και άλλα πολλά). Τα καταπληκτικά mods εχουν απογειώσει το SH3 σε τελείως διαφορετικά επίπεδα, το Grey Wolves ειδικά ερχετε στα 1.2GB και αλλάζει ουσιαστικά ολόκληρο το base παιχνιδι με χιλιάδες tweaks,γραφικά,ήχους,gameplay. Ψάχτο και δεν θα χάσεις. Ο απόλυτος hardcore subsim. When describing GWX, Pamela Armstrong (co author of Silent Warriors) stated, "SH3 has gone from a game to a valuable and educational strategic exercise." http://www.thegreywolves.com/
geioannou Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 οκ με επεισες....ξεκιναω με το SH3 και μετα παω στο 4 (ειναι και πιο λογικο) πες μου κατι ομως σχετικα με τα patched,με τα mods του, πρπει να εγκαταστησω κατι extra ? και εαν ναι, τι? οχι τιποτε αλλο, αλλα μιας και το ξερεις μην παιδευομε τσαμπα.....
AccountSaver Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Εγώ που δεν έχω ουτε Hi-End υπολογιστή και δεν έχω παίξει κανένα απο τα 2 ποιο θα μου προτείνατε να παίξω ?
geioannou Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 λοιπον το παιχνιδακι ειναι πραγματικα super !!! αλλα ρε παιδια εσεις που το εχετε ηδη παιξει και ξερετε, μηπως "παιζει" κανα manual για το παιχνιδι (silent hunder III) γιατι απο οτι καταλαβαινω θελει η να φας τα χρονια σου για να βρεις καποια πραγματα (και εαν τα βρεις) η να εισαι καπετανιος.....
grimpr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Tips,manuals,howto's θα βρεις άπειρα στο internet και στα forums του subsim.com Απο κει και πέρα, το παιχνίδι ειναι αρκετά ευέλικτο στις απαιτήσεις του χρήστη και μετατρέπεται απο shoot em up σε έναν αρκετά ρεαλιστικό και δυνατό simulator. Απαραίτητες προϋποθέσεις να περαστεί τελευταίο official patch και έπειτα ενα καλό expansion σαν το GWX (Grey Wolves). Must read του παιχνιδιού είναι και ενα realtime log ενος παίχτη που έπαιζε το παιχνίδι σε πλήρης εξομοίωση, δυσκολία 100%, σε πραγματικό χρόνο! Θα το βρεις στα forums του subsim. Καλές βυθίσεις και εύκολη επιστροφή.
geioannou Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 ρε παιδια εχει ασφαιρες τορπιλες ???? σχετικα ευκολα πετυχαινω στοχους με τορπιλη και αυτη πεφτωντας επανω απλα εξωστρακιζετε !!!! πλακα μου κανει. λες και πεταω πετρες..... μπορει να εξηγησει καποιος γιατι συμβαινει αυτο ?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 ρε παιδια εχει ασφαιρες τορπιλες ????σχετικα ευκολα πετυχαινω στοχους με τορπιλη και αυτη πεφτωντας επανω απλα εξωστρακιζετε !!!! πλακα μου κανει. λες και πεταω πετρες..... μπορει να εξηγησει καποιος γιατι συμβαινει αυτο ? Ειδικά στην αρχή του πολέμου, αλλά και γενικά, μερικές τορπίλες τύχαινε να ήταν τζούφιες.
geioannou Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 τωρα σοβαρα μιλας ????? δηλαδη αυτο ειναι μεσα στο σεναριο του παιχνιδιου ?? θα τρελαθω.... εαν ειναι ετσι τοτε εχω υποβρυχειο που πρεπει να μπει στο μουσειο. πεντε τορπιλες τζουφιες !!!! μετα με βυθησανε...ποσο να αντεξω, αρχαριος ειμαι ακομα
Deorum Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Πέραν του ότι οι τορπίλες είναι ίσως τζούφιες, παίζουν και άλλοι παράγοντες. - Μικρή απόσταση μεταξύ εκτόξευσης - στόχου. Δεν προλαβαίνει να οπλίσει. - 2 τρόποι πυροδότησης. Με μαγνητικό αισθητήρα (να περάσει απο κάτω και να σκάσει κάτω απο την κοιλιά του σκάφους) και κρούσης όπου χτυπάει στάνταρ, αλλά ειδικά στα πολεμικά χτυπάει και σε θωρακισμένη πλευρά με αποτέλεσμα ελάχιστη ζημιά. Γιαυτό διαλέγεις σε πόσο βάθος να τρέχουν, και πόση ευαισθησία να έχουν για να καταλάβουν τον στόχο. - Βάθος δικό σου, με απόσταση (σαν το πρώτο). Αν είσαι πολύ βαθιά η τορπίλη δεν προλαβαίνει να ανέβει πάνω για να χτυπήσει. - Οι διάφορες εκδοχές των τορπιλλών (MK 1, MK 2, με ατμό, ηλεκτροκίνητες, έχουν διαφορετικές ιδιότητες. Μελέτησε τες. Πάει και 1-2 χρόνια απο τότε που το έπαιζα οπότε στα λέω στο περίπου.
geioannou Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 τι λετε ρε παιδια, εχετε κανει σε υποβρυχεια ? πως θα τα μαθω ολα αυτα ?
grimpr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Καλώς ήλθες στον κόσμο των simulators και του ρεαλισμού, εκεί που ξεχωρίζουν όπως λένε τα αγόρια από τους άντρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.