pantrif2 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα παιδες εχω το Acer 5930 και εχει μεσα Windows Vista και επειδη κολλαει και μου κανει πολλα κολπα θελω να περασω Xp να βρω την υγεια μου!! Το μονο που θελω να ξερω ειναι αν θα βρω καπου Drivers for xp και αν θα δουλεβει σωστα με Xp! Περιμενω απαντησεις..
Lemuria Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα παιδες εχω το Acer 5930 και εχει μεσα Windows Vista και επειδη κολλαει και μου κανει πολλα κολπα θελω να περασω Xp να βρω την υγεια μου!! Το μονο που θελω να ξερω ειναι αν θα βρω καπου Drivers for xp και αν θα δουλεβει σωστα με Xp! Περιμενω απαντησεις.. Ασε τα vista και απλα πηγαινε εκτελεση γραψε msconfig και απενεργοποιησει ολες τις βλακειες που φορτωνουν τα pc της acer με την εναρξη των windows χωρις να χρειαζονται και τρωνε τζαμπα ram... Δεν ου φταινε τα vista που κολλαει το pc σου.!!!
pantrif2 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 φιλε απλα και για διευκόλυνση θελω ΧΡ υπαρχει περιπτωση να βρω drivers?
sarakinos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Φίλε μου γιατί δεν ψάχνεις στον θείο γουγλί?Πάω στοίχημα ότι θα βρείς τα πάντα για το lapitop σου . Πάντως να ξέρεις ότι επειδή πολλοί χρήστες προτιμούν ακόμη τα XP στα laptops , σχεδόν πάντα υπάρχουν drivers σε διάφορα sites. Για τσεκαρε εδω: http://www.getpcmemory.com/drivers/download-acer-aspire-5930-windows-xp-drivers/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.