Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πόσο χαζός και άσχετος μπορεί να είναι κάποιος για να πιστέψει το δημοσίευμα της καθημερινής?

Ναι, αμέ, όλοι στον ΟΤΕ θα επιστρέψουν. Οι 50+.

Θα επιστρέψουν όλοι στο Conn-X των 50 ευρώ το μήνα και της 1024 ταχύτητας, όταν με 35 ευρώ άλλες εταιρείες προσφέρουν γρήγορο Internet και πέρα από τις αστικές άλλα 60 λεπτά προς κινητά τζαμπέ.

Για να μην αναφέρω τις μαϊμουδιές του ΟΤΕ που καθυστερούσε να παραχωρήσει το κύκλωμα σε ιδιωτικές εταιρείες για 2 και 3 μήνες. Ποιος ξεχνάει τα πρόστιμα που έφαγε άλλωστε με προφάσεις του στυλ "Άλλαξε το όνομα της HOL και το σύστημά μας δεν δέχεται την αλλαγή. Πρέπει να ξαναγίνει αίτηση".

Σε άλλο πλανήτη ζουν ορισμένοι.

Πληρώνω 34 ευρώ το μήνα πΟΤΕ για τηλεφωνία και ίντερνετ 2mbit.Όταν λέω τηλεφωνία δεν εννοώ δωρεάν χρόνο εννοώ το πάγιο.Κλήσεις δεν κάνω.Και το ξαναλέω:Δεν υποστηρίζω τον γαμωΟΤΕ.Πείτε μου μία εταιρία που θα έχω το ίδιο QoS και έφυγα άυριο.Δεν μπορώ να ξαναπερνάω γολγοθά χωρίς νετ-τηλέφωνο για 1 χρόνο...

• Απαντ. 197
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Η αλήθεια είναι πως αν δεν είχε απελευθερωθεί η αγορά της σταθερής τηλεφωνίας, ακόμη θα χρυσοπληρώναμε για την isdn. Το θέμα, όμως, με τους εναλλακτικούς είναι πως αρκετές φορές σου δίνουν την εντύπωση πως ιδρύθηκαν για να ΜΗΝ παρέχουν τηλεφωνία και ίντερνετ. Είμαι στον ΟΤΕ, γιατί οι ιστορίες των φίλων και των συγγενών μου με τους εναλλακτικούς θα μπορούσαν να είναι Σοφόκλεια δράματα. 3 μήνες χωρίς τηλέφωνο; 3 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ; ή για έναν ολόκληρο μήνα να έχεις μόνο εξερχόμενες κλήσεις και όχι εισερχόμενες; Το ίντερνετ να έχει καταλήξει τελετή αφής αγίου φωτός, δλδ μια στο τόσο;

Δε γίνεται να φταίει για όλα ο ΟΤΕ. Οι επιχειρήσεις οι σωστές γίνονται με σχέδιο, οργανόγραμμα, με επένδυση κυρίως στο ανθρώπινο δυναμικό και έπειτα στις υποδομές, με προσοχή και σοβαρότητα και όχι με νοοτροπία βαλκάνιου κλεφτοκοτά.

αν εφταιγε ο isp τοτε γιατι εγω πχ εδω και ενα χρονο και παιζω χωρις κανενα προβλημα και εχω το πολυ ενα disconect στις 5-6 μερες?αρα τι αλλαζει απο μενα πχ σε σενα?ο χαλκος ...τα dslam ειναι ιδιο μοντελο.στις 10 περιπτωσεις στιν 0,5 να φταιει ο provider.

Δημοσ.

τον τελευταιο καιρο σκαβουν ολη την περιοχη μου (Ηλεια) και περνανε οπτικες ινες. ποιος το κανει αυτο; η HOL; η καποιος αλλος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...