Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άσε ξέρω κάτι πρώην υπάλληλους της τεχνικής υποστήριξης της ΟΤΕΝΕΤ που πριν μπουν εκεί είχαν πιτσαρίες και δεν είχαν ΚΑΜΙΑ σχέση με Γκουμπιούτερ... άστα βράστα...!

• Απαντ. 197
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
μπορεί να πληρώνουμε κάτι παραπάνω στον οτέ αλλά ξέρεις ότι έχεις και θα έχεις τηλέφωνο και ίντερνετ. Με τους εναλακτικούς, κάνεις το σταυρό σου!!Αν προκύψει πρόβλημα απευθύνεσαι στο ποτέ που λέτε εσείς, αλλα χωρίς το ποτέ δεν ξέρω αν θα βλέπαμε adsl!Όσο για τις τιμές να ναι καλά η επιτροπη τηλεπικοινωνιών που αν αφήσει τον οτέ τότε θα πέσει ο ανταγωνισμός!!!Όσο για τη 4νετ ένας φίλος μου έχει πρόβλημα με το ίντερνετ πολλές και συνχνές αποσυνδέσεις!!Αν είναι να πληρώνεις πιο φθηνά να περιμένεις και λιγότερο ποιοτικές υπηρεσίες!!Για τη hol που έχει ένας άλλος δεν έχει πρόβλημα δεν ξέρω μπορεί να κάνω και λάθος με τους εναλακτικούς!Εγώ πάντος με το connx δεν είχα ποτέ πρόβλημα!

αν ο οτε δεν κανει αυτο που πρεπει να κανει.και το παιζει αρχοντας επειδη εχει τον δικο του χαλκο.και οι αποσυνδεσεις εχουν να κανουν με ποιοτητα χαλκου.εγω γιατι εχω forthnet και παιζω 10-15 μερες χωρις αποσυνδεση?εγω εχω βυσμα η μηπως καλυτερο χαλκο απο τον φιλο σου?ναι me connx σε ενα mbit και εγω θα εμενα οnline για το υπολοιπο της ζωης μου.

Ναι, από τώρα το βλέπω: η ΕΕΤΤ θα επιτρέψει στον ΟΤΕ μειώσεις, ο ΟΤΕ θα κάνει απίστευτες προσφορές, θα κλείσει όλους τους εναλλακτικούς, και αφού μας μαζέψει τους μετανοημένους και πάλι πίσω στη ζεστή αγκαλιά του θα μας σκίσει τα πρέκια γιατι απλούστατα θα έχει πάλι...μονοπώλιο! και φτου κι απ την αρχή...

ο οτε δεν μπορει ν ακανει πιο φτηνες προσφορες.απαγορευεται για θεμα ανταγωνισμου

Πλερώνουμε παραπάνω για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Από τους εναλλακτικούς είδαμε τι μπορούμε να περιμένουμε. Είδα τι γίνεται στην περιοχή μου με Forthnet και λοιπές, είδα και με την Tellas που ένα χρόνο την είχα κι άλλο ένα με κορόιδευαν με το Zisto, είδα και στο χωριό μου ποιός είναι ο μόνος που ενδιαφέρεται, είδα κι από φίλους μου που έκαναν το λάθος να βάλουν HOL (στην Καλλιθέα) και έμειναν 3 μήνες χωρίς τηλέφωνο (ενώ μετά από 1 χρόνο δεν έχουν λύσει ακόμα όλα τα προβλήματά τους). Άκουσα κι από άλλους φίλους/γνωστούς που τρέχουν ακόμα με Vivodi και On, έμαθα κι από συναδέλφους που δουλεύουν σε τεχνικές υποστηρίξεις (για Tellas και Forthnet) τι παραμύθια τους λένε να πουλάνε. Ιστορίες υπάρχουν άφθονες.

αραγε αν ο οτε εφτιαχνε την βλαβη να δεις που θα παιζες απευθειας και δεν θα μενε χωρις τηλ 3 μηνες για βλαβη που ειναι στο δικτυο του οτε.η γιατι ο οτε τους δικους του πελατες τους ενεργοποιει σε 3 μερες ενω ολλων των εναλλακτικων μετα απο μηνα και.μηπως για να τους παρει πισω?

Άσε ξέρω κάτι πρώην υπάλληλους της τεχνικής υποστήριξης της ΟΤΕΝΕΤ που πριν μπουν εκεί είχαν πιτσαρίες και δεν είχαν ΚΑΜΙΑ σχέση με Γκουμπιούτερ... άστα βράστα...!

χαχα

Δημοσ.

και καλυτερα να το πουμε.baudtec kαι οτιδηποτε usb modem και adsl δεν πανε μαζι.δεν ειναι θεμα windows μονο.usb modems sucks.

Δημοσ.

'Οτι θα έβλεπα τη λέξη "σιγουριά" και "ΟΤΕ" στην ίδια πρόταση ούτε που το είχα φανταστεί ποτέ... ΕΛΕΟΣ, δεν έχουμε δα και τόσο μικρή μνήμη....

Δημοσ.

οτε ειχα εγω απο παντα. φιλαδελφεια μενω και πραγματικα προβλημα δεν ειχα ποτε. το χρονο εχω κανει 3-4 restart στο wag200 μονο. φιλος ζητησε περυσι χειμωνα fourthnet και ακομα περιμενει. κατ εμε καλυτερα να δινεις και €20 παραπανω και να εχεις το κεφαλι σου ησυχα παρα να εισαι με τη σκεψη "και αν πεσει? θα εχω σημερα internet?" κλπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

[offtopic)

Ο ΟΤΕ σπαμάρει απίστευτα!

Έκανα μεταφορά του τηλεφώνου στο νέο σπίτι και είχα δώσει το κινητό για επικοινωνία.

Με παίρνουν εχθές κατά τις 20:00 και μου λέει ο τυπάς "θέλετε σύνδεση adsl ;"

Του λέω "που βρήκες το τηλέφωνο;"

"Το είχατε δώσει για επικοινωνία όταν κάνατε αίτηση μεταφοράς" μου λέει.

"Δώσε μου το όνομά σου σε παρακαλώ " λέω...

"Τουτ Τουτ Τουτ Τουτ."

Κοοοοοοότττττττττττττεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςς

[/offtopic)

Επεξ/σία από Highlander
#$:%@^%@#&#$%&^$@$%^@
Δημοσ.
οτε ειχα εγω απο παντα. φιλαδελφεια μενω και πραγματικα προβλημα δεν ειχα ποτε.

Όλοι πΟΤΕ είχαμε από πάντα. Αλλά φύγαμε γιατί μας έκλεβε.

Και εγώ είχα αμφιβολίες για τους ενναλακτικούς, για αυτό αποφάσισα να τους δοκιμάσω τώρα. Έβαλά full FORTHNET και όλα είναι μιά χαρά!! Internet και τηλέφωνο. Όλα καλά. Κληδώνω στα 20400 σταθερά.

Απεριόριστες υπηρεσίες με 40 τον μήνα. Δεν είναι και άσχημο...

Είναι θέμα τύχης αν σου κάτσει ο ενναλακτικός. Μόνο που όσο περνάει ο καιρός, οι πιθανότητες αυξάνουν ;)

Δημοσ.

Και γω με forthnet 2play που κλειδώνω στα 8mbit λόγω απόστασης μια χαρά είμαι και ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα (ενάμισι χρόνο τώρα).

Συγγενείς μου στον κάτω όροφο έχουν επίσης 2play, μια φορά μόνο είχαν ένα πρόβλημα (κόπηκε το σταθερό τηλέφωνο) και μετά από επικοινωνία με το τεχνικό τμήμα το πρόβλημα διορθώθηκε σε μια μέρα μέσα.

Δημοσ.

offtopic

Μια χαρά είναι τα Vista. Τα έχω πάνω από δυόμιση χρόνια και δεν καταλαβαίνουν τίποτα, σκυλιά, το καλύτερο λειτουργικό.

Όπως και το conn-x μου.

Συμφωνώ εκτός από μικροπροβλήματα. Όπως με τους drivers του παλιού μου πολυμηχανήματος. Πάρτε και απάντηση από ΗP:

Thank you for contacting HP Total Care. It is my pleasure to assist you.

I am <name> from HP E-mail Technical Support Team. This reply is in regard to your issue related to the HP PSC 1110 All-in-One Printer.

I understand from your E-mail that you are unable to print fine from your computer running on Windows Vista Ultimate 64 Operating System.

I regret for the inconvenience that might have caused to you.

<Surname>, I would like to inform you that HP All-in-One is not compatible with Windows Vista operating system. The reason is that, Vista being a very advanced operating system has its own minimum requirements that has to be met by the devices getting connected to it. This All-in-One does not meet these minimum requirements and hence, it is not fully compatible with this operating system.

I request you to accept my apology as I could not help you much in this regard. Being an e-mail support technician, I have very limited options available to help you out with the issue. I hope you understand my limitation as an Technical Support Representative.

If you need further assistance , please feel free to reply. It is our responsibility to assist our esteemed customers like you in the best possible way.

Sdoingggggggggggggggggg.:-D

Δημοσ.
οτε ειχα εγω απο παντα. φιλαδελφεια μενω και πραγματικα προβλημα δεν ειχα ποτε. το χρονο εχω κανει 3-4 restart στο wag200 μονο. φιλος ζητησε περυσι χειμωνα fourthnet και ακομα περιμενει. κατ εμε καλυτερα να δινεις και €20 παραπανω και να εχεις το κεφαλι σου ησυχα παρα να εισαι με τη σκεψη "και αν πεσει? θα εχω σημερα internet?" κλπ

αμα ο οτε δεν θελει να ενεργοποιιησει καποιον δεν θα γινει.ενω με τον οτε δεν πεφτει ποτε η συνδεση γιατι εχω ενα φιλο με οτενετ που πεζει οριακα στο 768.αν δεν παιζεις καλα λογω χαλκου οτι ετερεια και να εχεις ενα και το ιδιο...

Δημοσ.
Και γω με forthnet 2play που κλειδώνω στα 8mbit λόγω απόστασης μια χαρά είμαι και ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα (ενάμισι χρόνο τώρα).

Καλά με ΟΤΕ θα πιανες κοντά στα 20. Τσεκαρισμένο τώρα δε λέμε παπαριές.

Δημοσ.
Καλά με ΟΤΕ θα πιανες κοντά στα 20. Τσεκαρισμένο τώρα δε λέμε παπαριές.

ελπιζω να το λες για αστειο αλλιως να ξερω να σβησω το ποστ για παραπληροφορηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...