elena blue Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Όσοι υποστηρίζουν ΟΤΕ θα ήθελα να μας πουν, αν δεν είχαν έρθει οι εναλλακτικοί πως βλέπουν να ήταν τα πράγματα σήμερα????? (τιμές, ταχύτητα, υποδομές κλπ). Στο μεσαίωνα θα ήταν και θα έπεφταν ακόμα οι μονάδες βροχή για τα αστικά τηλεφωνα... Η αλήθεια είναι πως αν δεν είχε απελευθερωθεί η αγορά της σταθερής τηλεφωνίας, ακόμη θα χρυσοπληρώναμε για την isdn. Το θέμα, όμως, με τους εναλλακτικούς είναι πως αρκετές φορές σου δίνουν την εντύπωση πως ιδρύθηκαν για να ΜΗΝ παρέχουν τηλεφωνία και ίντερνετ. Είμαι στον ΟΤΕ, γιατί οι ιστορίες των φίλων και των συγγενών μου με τους εναλλακτικούς θα μπορούσαν να είναι Σοφόκλεια δράματα. 3 μήνες χωρίς τηλέφωνο; 3 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ; ή για έναν ολόκληρο μήνα να έχεις μόνο εξερχόμενες κλήσεις και όχι εισερχόμενες; Το ίντερνετ να έχει καταλήξει τελετή αφής αγίου φωτός, δλδ μια στο τόσο; Δε γίνεται να φταίει για όλα ο ΟΤΕ. Οι επιχειρήσεις οι σωστές γίνονται με σχέδιο, οργανόγραμμα, με επένδυση κυρίως στο ανθρώπινο δυναμικό και έπειτα στις υποδομές, με προσοχή και σοβαρότητα και όχι με νοοτροπία βαλκάνιου κλεφτοκοτά.
gnsX Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Όσοι υποστηρίζουν ΟΤΕ θα ήθελα να μας πουν, αν δεν είχαν έρθει οι εναλλακτικοί πως βλέπουν να ήταν τα πράγματα σήμερα????? (τιμές, ταχύτητα, υποδομές κλπ). Στο μεσαίωνα θα ήταν και θα έπεφταν ακόμα οι μονάδες βροχή για τα αστικά τηλεφωνα... Άιντε πάλι με τα υποθετικά ερωτήματα.Έχω και 'γω δύο: 1)Αν δεν υπήρχε το σπανακόριζο,τι τιμή θα είχε το πρασόριζο; 2)Αν οι ενναλακτικοί έπρεπε να αποκτήσουν πραγματικό ιδιόκτητο με δικές τους γραμμές-υποδομές,πόσο θα χρέωναν;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Άιντε πάλι με τα υποθετικά ερωτήματα.Έχω και 'γω δύο: 1)Αν δεν υπήρχε το σπανακόριζο,τι τιμή θα είχε το πρασόριζο; 2)Αν οι ενναλακτικοί έπρεπε να αποκτήσουν πραγματικό ιδιόκτητο με δικές τους γραμμές-υποδομές,πόσο θα χρέωναν; hm για κάποιο λόγο το 1ο ερώτημα φαίνεται πιο δύσκολο από το 2ο... παρεπιπτόντως ούτε το δίκτυο που υπάρχει τώρα είναι του ΟΤΕ... το δίκτυο είναι εθνικό, του κράτους, απλά ο ΟΤΕ είναι ο διαχειριστής του (μέχρι το 2020 κάτι νομίζω?)... οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν υπήρχε περίπτωση να ισχύσει ποτέ η 2η πιθανότητα
gnsX Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Το 1ο είναι κάτι σαν την εικασία του Γκόλντμπαχ Γιατί για το 2ο;Υποθετικά μιλάμε,ΑΝ ο ΟΤΕ ήταν ακόμα κρατικός και ΑΝ έλεγε το κράτος,αυτές τις γραμμές θα τις εκμεταλεύεται μόνο ο ΟΤΕ,όλοι οι υπόλοιποι ΑΝ θέλετε φτιάξτε δικές σας έχετε το ελεύθερο,τότε τι τιμές θα είχαν; Τα έχουν αυτά τα υποθετικά ερωτήματα Όταν απαντηθεί το 2ο,τότε εμείς του ΟΤΕ (πως λέμε sapiens,άλλο είδος εμείς) θα απαντήσουμε στον gtsamour και σε όποιον άλλο έχει την ίδια απορία, τι θα γινόταν ΑΝ δεν είχαν έρθει οι ενναλακτικοί
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 αθέμιτος ανταγωνισμός... η υπόθεση του gtsamour είναι "πιθανή"...η δικιά σου όχι
lef50 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Άιντε πάλι με τα υποθετικά ερωτήματα.Έχω και 'γω δύο: 1)Αν δεν υπήρχε το σπανακόριζο,τι τιμή θα είχε το πρασόριζο; Oσο θα εκανε το σπανακορυζο αν δεν υπηρχε πρασορυζο χαχα ευκολο!
gnsX Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Γιατί αθέμιτος; Πλήρωσα για να βάλει γραμμές ο κρατικός ΟΤΕ,δεν θα πληρώσω για να βάλει και ο ιδιώτης,ούτε μ' αρέσει που τα δικά μου τα λεφτά ουσιαστικά τα εκμεταλεύτηκε ιδιώτης(ισχύει και για τους ενναλακτικούς και για τον ΟΤΕ μετά την ιδιωτικοποίηση). Με αυτή τη λογική ο αθέμιτος ανταγωνισμός ισχύει και για την ΕΡΤ. Oσο θα εκανε το σπανακορυζο αν δεν υπηρχε πρασορυζοχαχα ευκολο! Respect,έφυγες για Νόμπελ
george___ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 ναι,ειμουν στον οτε με 40€,πηγα στην τελλας με 23€ το μηναομως η ταχυτητα απο 17 mbs πηγε 4!!!και ανα τακτα χρονικα διαστηματα δεν εχω ιντερνετ. δεν θα μεινω για πολυ στην τελλας! η οτε η forthnet Πολυ σημαντικο αυτο, Μαρια. Κι εγω στη tellas ειμαι και εχω περ.4 αντι 24... Αρα πρεπει να γινει κατανοητο οτι οι συνδρομητες της tellas απολαμβανουν ψαλιδισμενη ταχυτητα. Στη tellas εκτος απ αυτο το ιντερνετ δινουν ακομα απεριοριστα αστικα και υπεραστικα και 1 ωρα κινητα, συνολο 40€/μηνα. Υπαρχει στον ΟΤΕ αναλογο πακετο και πόσο? Αν ναι, τοτε μας συμφερει να παμε εκει, δεδομενου και οτι η ενεργοποιηση θα γινει πολυ γρηγορα, φανταζομαι...
GameWorld Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Πόσο χαζός και άσχετος μπορεί να είναι κάποιος για να πιστέψει το δημοσίευμα της καθημερινής? Ναι, αμέ, όλοι στον ΟΤΕ θα επιστρέψουν. Οι 50+. Θα επιστρέψουν όλοι στο Conn-X των 50 ευρώ το μήνα και της 1024 ταχύτητας, όταν με 35 ευρώ άλλες εταιρείες προσφέρουν γρήγορο Internet και πέρα από τις αστικές άλλα 60 λεπτά προς κινητά τζαμπέ. Για να μην αναφέρω τις μαϊμουδιές του ΟΤΕ που καθυστερούσε να παραχωρήσει το κύκλωμα σε ιδιωτικές εταιρείες για 2 και 3 μήνες. Ποιος ξεχνάει τα πρόστιμα που έφαγε άλλωστε με προφάσεις του στυλ "Άλλαξε το όνομα της HOL και το σύστημά μας δεν δέχεται την αλλαγή. Πρέπει να ξαναγίνει αίτηση". Σε άλλο πλανήτη ζουν ορισμένοι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Γιατί αθέμιτος;Πλήρωσα για να βάλει γραμμές ο κρατικός ΟΤΕ,δεν θα πληρώσω για να βάλει και ο ιδιώτης. Με αυτή τη λογική ο αθέμιτος ανταγωνισμός ισχύει και για την ΕΡΤ. δεν είπα ότι θα πρέπει να πληρώσεις για να βάλουν γραμμές οι ιδιώτες αλλά ότι δεν παίζει το κράτος να μην άφηνε τους ιδιώτες να παίξουν πάνω στο εθνικό δίκτυο... ειδικά από την στιγμή που πληρώνουν και δεν είναι τσάμπα...
jpavly Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Και επειδή ο ΟΤΕ τα σπάει κλπ κλπ κλπ και είναι υπέροχος και τρομερός κλπ κλπ κλπ, χθες με πήρε φίλος να με ρωτήσει τι ISP να βάλει αφού στον ΟΤΕ πληρώνει 24 και έχει 8! ΈΕεεεεεετσιιιιιιιιιιιι!
gnsX Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Πόσο χαζός και άσχετος μπορεί να είναι κάποιος για να πιστέψει το δημοσίευμα της καθημερινής?Ναι, αμέ, όλοι στον ΟΤΕ θα επιστρέψουν. Οι 50+. Θα επιστρέψουν όλοι στο Conn-X των 50 ευρώ το μήνα και της 1024 ταχύτητας 50 ευρώ έχει η 768,η 1024 πάει κοντά στα 200 με χρονοχρέωση και ογκοχρέωση.
pournaras Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 50 ευρώ έχει η 768,η 1024 πάει κοντά στα 200 με χρονοχρέωση και ογκοχρέωση. Αυτα στην Αθηνα, γιατι εμεις στην επαρχια, με 50ευρω μας δινουν την 384
antonl Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Αυτα στην Αθηνα, γιατι εμεις στην επαρχια, με 50ευρω μας δινουν την 384 Δε μπορώ να καταλάβω αν είναι ειρωνικό post ή κυριολεκτείς :/
afentiko7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Και επειδή ο ΟΤΕ τα σπάει κλπ κλπ κλπ και είναι υπέροχος και τρομερός κλπ κλπ κλπ, χθες με πήρε φίλος να με ρωτήσει τι ISP να βάλει αφού στον ΟΤΕ πληρώνει 24 και έχει 8! ΈΕεεεεεετσιιιιιιιιιιιι! Οπου και να πάει πάλι 8 θα έχει (λόγω γραμμής + απόστασης από το dslam). Το θεμα μας δεν ήταν ΟΤΕ vs εναλλακτικοί αλλά το αν φεύγει κόσμος από τους εναλλακτικούς προς τον ΟΤΕ, κάτι που μπορεί να συμβαίνει μεν, αλλά σε ελάχιστη κλίμακα δε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα