Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ειναι ξεκαθαρο οτι προκειται για πληρωμενη διαφημιση απο τον πΟΤΕ.. ειναι μακραν ο πιο ακριβος με τις λιγοτερες παροχες... εχω forthnet και δεν την αλλαζη για κανενα λογο... προφανως απευθυνεται σε ανιδεους για να τσιμπησει πελατες

Όντως είναι ξεκάθαρο.. (είπε ο άνθρωπος με το 1 post)

• Απαντ. 197
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Marketing παιδες, οσο η microsoft προσπαθει να μας πεισει οτι ειναι καλα τα vista (βεβαια δυντομευει το επομενο) τοσο ο οτι οτι ολα πανε πολυ καλα!

Δημοσ.

Μια χαρά είναι τα Vista. Τα έχω πάνω από δυόμιση χρόνια και δεν καταλαβαίνουν τίποτα, σκυλιά, το καλύτερο λειτουργικό.

Όπως και το conn-x μου.

Δημοσ.

μπορεί να πληρώνουμε κάτι παραπάνω στον οτέ αλλά ξέρεις ότι έχεις και θα έχεις τηλέφωνο και ίντερνετ. Με τους εναλακτικούς, κάνεις το σταυρό σου!!Αν προκύψει πρόβλημα απευθύνεσαι στο ποτέ που λέτε εσείς, αλλα χωρίς το ποτέ δεν ξέρω αν θα βλέπαμε adsl!Όσο για τις τιμές να ναι καλά η επιτροπη τηλεπικοινωνιών που αν αφήσει τον οτέ τότε θα πέσει ο ανταγωνισμός!!!Όσο για τη 4νετ ένας φίλος μου έχει πρόβλημα με το ίντερνετ πολλές και συνχνές αποσυνδέσεις!!Αν είναι να πληρώνεις πιο φθηνά να περιμένεις και λιγότερο ποιοτικές υπηρεσίες!!Για τη hol που έχει ένας άλλος δεν έχει πρόβλημα δεν ξέρω μπορεί να κάνω και λάθος με τους εναλακτικούς!Εγώ πάντος με το connx δεν είχα ποτέ πρόβλημα!

Δημοσ.
μπορεί να πληρώνουμε κάτι παραπάνω στον οτέ αλλά ξέρεις ότι έχεις και θα έχεις τηλέφωνο και ίντερνετ με τους εναλακτικούς κάνεις το σταυρό σου!!Αν προκύψει πρόβλημα απευθύνεσαι στο ποτέ που λέτε εσείς αλλα χωρίς το ποτέ δεν θα βλέπαμε adsl!Όσο για τις τιμές να ναι καλά η επιτροπη τηλεπικοινωνιών που αν αφήσει τον οτέ οι άλλο θα γίνουν παρελθόν!!!

Ναι, από τώρα το βλέπω: η ΕΕΤΤ θα επιτρέψει στον ΟΤΕ μειώσεις, ο ΟΤΕ θα κάνει απίστευτες προσφορές, θα κλείσει όλους τους εναλλακτικούς, και αφού μας μαζέψει τους μετανοημένους και πάλι πίσω στη ζεστή αγκαλιά του θα μας σκίσει τα πρέκια γιατι απλούστατα θα έχει πάλι...μονοπώλιο! και φτου κι απ την αρχή...

Δημοσ.
ΟΜΝΙ,χεσε μας.

συγκρινεις σε προηγουμενο ποστ την Σουηδια με την Ελλαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πες το σε κανενα δικτυα να τον πιασουυν τα γελια μεχρι δακρυων.τωρα την γερμανια....

Οσο για τις συγκρισεις γενικα,καλο ειναι να μεινουμε εγχωρια...

μου θυμιζεις κατι φοιτητικες παραταξεις που ενω εχουμε ενα πανεπιστημιο μπουρδελο κοπτονται γιατι 5-6 ΑΣΤΕΙΕΣ λεπτομερειες που γινονται εξω και οχι εδω =p

ο lucifer των ον τοπικ. Η Σουηδία poscaman δεν έχει τπτ περισσότερο από την Ελλάδα εκτός ίσως λίγο περισσότερη οργάνωση και λίγο μυαλό. Δεν είναι μπανάνες που ευδοκιμούν στην Ελλάδα και όχι στα βόρεια. Αλλά εκεί δεν έχουν οτε να τους καθυστερεί. Και άντε δε συγκρίνουμε σκανδιναβία (οι άλλες έχουν κάτι 60/30 σε πληροφορώ και μιλάμε για αραιοκατοικημενες χώρες). Να αφήσουμε και τους Γερμανούς, να πιάσουμε τους άγγλους που με τη bt? Σε παρόμοιο θέμα τα πε μελος του φορουμ. Πλέον έχουν 20/5 και όχι 1Mbit upload. Θες να πούμε για Σλοβάκους που έχουν 20/20? Για Λετονούς με 30/20? Για Τσέχους με 11/10? και άντε πες πως τους φτιάξαν οι Σοβιετικοί τις γραμμές? Οι μογγολοι απέναντι γιατί έχουν vdsl? Ναι έχεις δίκιο με ασιατικές χώρες που δεν έχουν ιντερνετ γιατί τους κόβεται το ρεύμα ναι είμαστε καλά. Αλλά εξαρτάται με ποιον θες να συγκρίνεσαι.

Δημοσ.
μπορεί να πληρώνουμε κάτι παραπάνω στον οτέ αλλά ξέρεις ότι έχεις και θα έχεις τηλέφωνο και ίντερνετ. Με τους εναλακτικούς, κάνεις το σταυρό σου!!Αν προκύψει πρόβλημα απευθύνεσαι στο ποτέ που λέτε εσείς, αλλα χωρίς το ποτέ δεν ξέρω αν θα βλέπαμε adsl!Όσο για τις τιμές να ναι καλά η επιτροπη τηλεπικοινωνιών που αν αφήσει τον οτέ τότε θα πέσει ο ανταγωνισμός!!!Όσο για τη 4νετ ένας φίλος μου έχει πρόβλημα με το ίντερνετ πολλές και συνχνές αποσυνδέσεις!!Αν είναι να πληρώνεις πιο φθηνά να περιμένεις και λιγότερο ποιοτικές υπηρεσίες!!Για τη hol που έχει ένας άλλος δεν έχει πρόβλημα δεν ξέρω μπορεί να κάνω και λάθος με τους εναλακτικούς!Εγώ πάντος με το connx δεν είχα ποτέ πρόβλημα!

καλα τα λες δικα σου ειναι τα λεφτα οτι θες τα κανεις.. αν γουσταρεις να πληρωνεις παραπανω ετσι χωρις κανενα σοβαρο λογο προβλημα σου ειναι.. εδω ομως υποθετω οτι ειμαστε σοβαρο forum και λεμε την καλυτερη δυνατη λυση που σε καμια περιπτωση δεν ειναι ο πΟΤΕ.. το μονο που του εχει μεινει να λεει ειναι η ''αξιοπιστια'' .. ας μας δωσει κατι καλο και να σαι σιγουρος οτι ολοι θα παμε στον πΟΤΕ... οποιος εχει την καλυτερη δυνατη λυση αυτον προτιμαμε ειναι προφανες

Δημοσ.

Πλερώνουμε παραπάνω για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Από τους εναλλακτικούς είδαμε τι μπορούμε να περιμένουμε. Είδα τι γίνεται στην περιοχή μου με Forthnet και λοιπές, είδα και με την Tellas που ένα χρόνο την είχα κι άλλο ένα με κορόιδευαν με το Zisto, είδα και στο χωριό μου ποιός είναι ο μόνος που ενδιαφέρεται, είδα κι από φίλους μου που έκαναν το λάθος να βάλουν HOL (στην Καλλιθέα) και έμειναν 3 μήνες χωρίς τηλέφωνο (ενώ μετά από 1 χρόνο δεν έχουν λύσει ακόμα όλα τα προβλήματά τους). Άκουσα κι από άλλους φίλους/γνωστούς που τρέχουν ακόμα με Vivodi και On, έμαθα κι από συναδέλφους που δουλεύουν σε τεχνικές υποστηρίξεις (για Tellas και Forthnet) τι παραμύθια τους λένε να πουλάνε. Ιστορίες υπάρχουν άφθονες.

Δημοσ.
Μια χαρά είναι τα Vista. Τα έχω πάνω από δυόμιση χρόνια και δεν καταλαβαίνουν τίποτα, σκυλιά, το καλύτερο λειτουργικό.

Για να γραφεις στο office καλα ειναι και δεν χαλανε ποτε

Δημοσ.

Ευτυχώς που δεν κάνω μόνο αυτό. Σχεδόν 1000 μέρες 24/7 χρήσης, τρέχοντας σχεδόν τα... πάντα (ναι, ακόμα και development kits για εφαρμογές του QNX).

Δημοσ.

Baudtec και Sp3 δεν ταιριάζουν... και η τεχνική βοήθεια του πΟΤΕ σε βοηθάει να βγάλεις το SP3. άλλη μία εκπληκτική βοήθεια του πΟΤΕ.

Δημοσ.
Baudtec και Sp3 δεν ταιριάζουν... και η τεχνική βοήθεια του πΟΤΕ σε βοηθάει να βγάλεις το SP3. άλλη μία εκπληκτική βοήθεια του πΟΤΕ.

Τεχνογνωσία uber ales :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...