Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν πρόσεξα να λέει κάποιος άλλος "ΤΕΛΟΣ"

είναι κλασική η απάντηση ασχέτως θέματος/πλευράς :P

• Απαντ. 197
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ΟΤΕ και πάλι ΟΤΕ. Τέλος.

πες μας και κάτι για τα βιστα.

Θα βάλουμε κανά sticky να το βλέπετε. Η ταχύτητα της γραμμής δεν εξαρτάται από τον πάροχο, εξαρτάται

α) απο τον ΟΤΕ (μέχρι τον τοίχο σας)

β) από εμάς (μετά τον τοίχο μας) + που πήραμε διαμέρισμα

Στο α ευθύνες έχει ο ΟΤΕ. Στο β έχουμε εμείς, τελεία και παύλα. Οπότε όποιον πάροχο και αν έχουμε την ίδια ταχύτητα θα έχουμε.

Οι εναλλακτικοί φταίνε σε 2 πράγματα. Στις ανύπαρκτες δικές τους επενδύσεις, χρησιμοποιούν τα καλώδια του ΟΤΕ και στα πακέτα τους. Υπόσχονται 24/1 ενώ ελάχιστοι πιάνουν πάνω από 20 (και όχι δεν είναι μαγκιά να τα πιάνεις δεν έκανες κάτι εσύ συγκεκριμένα). Η hol πχ έχει 22ε/6Mbps αλλά χωρίς τηλέφωνα πράγμα που σημαίνει ότι κάποιος που έχει πικ εκεί γύρω δεν τον συμφέρει και αναγκαστικά πληρώνει την 24άρα

Δημοσ.
Η hol πχ έχει 22ε/6Mbps αλλά χωρίς τηλέφωνα πράγμα που σημαίνει ότι κάποιος που έχει πικ εκεί γύρω δεν τον συμφέρει και αναγκαστικά πληρώνει την 24άρα

προφανώς εννοείς χωρίς δωρεάν κλήσεις, όχι χωρίς τηλέφωνο, γιατί εγώ που δεν έχω τηλεφωνικές ανάγκες (λόγω κινητού) και δεν τρελαίνομαι να πιάσω 1,5μβ download μιά χαρά μου είναι η 6άρα της HOL με τα 22Ε. Και έχουν και πολλοί δικοί μου HOL που έτσι κι αλλιώς είναι δωρεάν.

Αφού κάνω πολύ καλά τη δουλειά μου με εναλλακτικό, δεν θα ξεκινήσω μεν σταυροφορία εναντίον του ΟΤΕ αλλά θα πρέπει να αλλάξουν πολύ τα πράγματα για να ξαναγυρίσω εκεί. Το θέμα με τον ΟΤΕ για μένα οριστικοποιήθηκε όταν, σε καιρό dial-up (πριν τον ανταγωνισμό), ανέφερα στο σούπερ-ντούπερ τμήμα βλαβών τους ότι δεν στεκόταν η γραμμή πάνω από 3λεπτά και μου είπαν "ε, τι περιμένεις με απλή, βάλε ISDN" (!!!!)

και στην τελική ξεχνάτε πολλοί ότι οι χαμογελαστές υπηρεσίες και το γεγονός ότι ο ΟΤΕ τσακίζεται για εσάς τώρα, είναι ακριβώς εξαιτίας του ανταγωνισμού λόγω των εναλλακτικών. Οπότε και μόνο για αυτον τον λόγο, καλά κάνουν και υπάρχουν.

Δημοσ.
Εάν έριχνε και τις τιμές του, σίγουρα θα είχε περισσότερους πελάτες!!! :)

My point exactly...δεν έχει να κάνει με αυθαίρετη μνησικακία εναντίον του ΟΤΕ, απλώς με τις τιμές του, γιατί στην τελική το μόνο που θέλουμε όλοι είναι να έχουμε σωστές και φθηνές τηλεπικοινωνίες από όπου κι αν παρέχονται

Δημοσ.
Εάν έριχνε και τις τιμές του, σίγουρα θα είχε περισσότερους πελάτες!!! :)

Έχει γραφτεί πάρα πολλές φορές εδώ ότι ο ΟΤΕ ρυθμίζεται από την ΕΕΤΤ. ΔΕΝ του επιτρέπεται να χαμηλώσει τις τιμές ώστε να μην πνίξει τον ανταγωνισμό και μετά ξαναγίνει μονοπώλιο.

Δημοσ.
Έχει γραφτεί πάρα πολλές φορές εδώ ότι ο ΟΤΕ ρυθμίζεται από την ΕΕΤΤ. ΔΕΝ του επιτρέπεται να χαμηλώσει τις τιμές ώστε να μην πνίξει τον ανταγωνισμό και μετά ξαναγίνει μονοπώλιο.

Σωστό. Αυτό θα έγραφα τώρα. Με το πάγιο όμως τί γίνεται? Και αυτό από την ΕΕΤΤ επιβάλλεται?

Απορία είναι, όχι ειρωνία...

Δημοσ.

Μπορεί όμως να κόψει το πάγιο και με αυτά τα λεφτά να δίνει δωρεάν κλείσεις. Θα πεθάνω στα γέλια και μόνο που το γράφω.

Δημοσ.
σουπερ παπαριες λες εσυ φιλαρακι...

η forthnet σερνεται(ακου εκει πεταει)στα 5,5mbps μεσο ορο (εκει π ο οτε σε στριμωχνει με 50 η forthnet σε στριμωχνει με 50000 κ αφου σε εχει πρηξει κανα 3μηνο γιατι δεν εχει "πορτες"),αμα χαλασει το τηλ θα μεινεις χωρις αυτο για κανα τριμηνο κ αυτοι θα σ λενε φταιει ο οτε!(ρε τι με νοιαζει ποιος φταιει εγω εσας πληρωνω δε πληρωνω τον οτε!)αφου ιδιοκτητο δε λετε οτι εχετε κυριοι???

κ 3ο κ κ@υλοτικοτερο,

οταν θες να βρεις καποιον υπευθυνο σε οποιονδηποτε απο τους εναλλακτικους(ειτε τηλεφωνικως ειτε σε καποιο καταστημα) βρισκεις τα Α......Α σ!!!!

p.s

αμα χαλασει κατι στον οτε ερχεται την αλλη μερα στο χωρο σ τεχνικος κ το φτιαχνει

κ κατι τελευταιο,

με τους εναλλακτικους ειναι να μη σ κατσει η στραβη...αμα παθει βλαβη οτιδηποτε τη γ@μισες κανονικοτατα...πΟΤΕ ξανα σε εναλλακτικο...

σουπερ ντουπερ ουαου παπαριές ^^2 λες τελικά μεγάλε.

Δεν θα κάτσω να σου αναλύσω τι και πως πιστεύω πως το κάνανε ήδη άλλοι για εμένα, όσο για τον μέσο όρο ταχύτητας τι να πω.... έγώ πάντως κατεβάζω απο rapidshare με flashget σταθερά στα 11 Μbs, μιλάω με τις ώρες στον ξαδελφό μου στο ΚΙΝΙΤΟ του στην αμερική, με τον κολητό μου στην Γερμανία και με την δικιά μου έχασα την μπάλα και μαζι με το ιντερνετ ξέρω ότι θα πληρώσω 40 ευρουλάκια.

Α... ξέχασα να σου πω ότι όποτε και όταν έχω αμφιβολίες μπορώ να δώ online και ζωντανα τις κλήσεις και τις χρεώσεις μου όποτε γουστάρω. ;)

forthnet ολε!

Δημοσ.
Εγώ πεθαίνω στα γέλια μ' αυτούς που νομίζουν ότι δεν πληρώνουν πάγιο στους ενναλακτικούς

Tα 40 ευρώ που πληρώνουν το μήνα πάγιο δε θεωρείται? Απλά στο λένε ξεκάθαρα ότι αυτά τα λεφτά συμπεριλαμβάνουν internet και κλήσεις (εσωτερικό, εξωτερικό, κινητά). Ο ΟΤΕ θέλει άλλα για internet, άλλα για κλήσεις (εσωτερικό) και φυσικά το πάγιο. Από άποψη χρημάτων σαφώς και είναι οικονομικότεροι οι εναλλακτικοί :-)

Δημοσ.

να μιλησει και λιγο και η επαρχια και οχι απλως η επαρχια αλλα η επαρχια της επαρχιας.

εδω λοιπον παιδια μονο ο οτε εχει σκεφτει να μας φερει το adsl γιατι αν περιμεναμε απο

τους αλλους σωθηκαμε.Μπορει βεβαια να μας εχει τη γραμμη στα 2mb max αλλα ειναι μια καθαρη 2αρα με max download καρφωμενο στα 210 παντα σε αντιθεση με σας στην αθηνα που καμια φορα πληρωνεται 8αρα και περνετε σχεδον 2αρα.Επισης να πω οτι 1 χρονο που εχω την συνδεση δεν εχει πεσει ποτε on line παντα.

Μακαρι να υπηρχε δυνατοτητα να εχουμε και ενναλακτικους παροχους ετσι για να δοκιμαζαμε τις υπηρεσιες τους αλλα ουτε σε 50 χρονια δεν βλεπω να ερχονται κατα δω.

ps αν δειτε εκεινο τον τυπο της hol που γυριζει τα βουνα για να βαλει γαμμες hol πειτε του να ερθει να ριξει και απο δω καμια τσαπια ελλαδα ειμαστε και μεις

Δημοσ.
Σωστό. Αυτό θα έγραφα τώρα. Με το πάγιο όμως τί γίνεται? Και αυτό από την ΕΕΤΤ επιβάλλεται?

Απορία είναι, όχι ειρωνία...

Από όσο ξέρω ναι, ρυθμίζεται τόσο προς τα κάτω, όσο και προς τα πάνω. Τοσο στο πόσο πουλάει λιανική, όσο και στο πόσο πουλάει στους παρόχους. Από ότι έχω καταλάβει, η γενική φιλοσοφία της ρύθμισης προς τον ΟΤΕ είναι "πες μου πόσο σου στοιχίζει κάτι (κλήση, σύνδεση κτλ) και πούλα με ένα εύλογο κέρδος. Απαγορεύεται να πουλάς κάτω του κόστους και απαγορεύεται να κερδοσκοπείς". Εμένα προσωπικά δεν μου φαίνεται και τόσο παράλογο σαν ιδέα εφ'όσον θες ελεύθερη αγορά, άσχετα με το πως τελικά εφαρμόζεται.

Τώρα γιατί δεν βγαίνει ο ΟΤΕ να πει ότι με Χ ευρώ το μήνα προσφέρει απεριόριστες κλήσεις + internet, αλλά λέει ότι πρέπει να δώσεις Α για πάγιο + Β για απεριόριστες κλήσεις + Γ για πάγιο adsl + Δ για πρόσβαση internet, όπου τελικά Α+Β+Γ+Δ να ισούται με Χ, πραγματικά δεν ξέρω. Ίσως έχει να κάνει και αυτό με ΕΕΤΤ, ίσως έχει να κάνει με μαρκετάκια που είναι και παράλληλα δημόσιοι υπάλληλοι. Ίσως γιατί δεν έχουν ακόμα βρει στον OTE πώς να πουν το "χωρίς πάγιο ΟΤΕ".

Νομίζω ότι όμως το αναλυτικό πακέτο είναι πιο τίμιο, γιατί παίρνεις ότι χρειάζεσαι. Ακούν οι πάροχοι; ΔΕΝ θελω απεριοριστες κλήσεις. ΔΕΝ θέλω ούτε καν τηλέφωνo, θέλω μόνο internet access!

Δημοσ.

μου αρεσει που συνεχιζετε να μιλατε για τους εναλλακτικους .Ρε παιδια να το ξαναπουμε ?

η 4νετ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ειμαι διπλα στο dslam ειχα τρελa pings κλειδωνε ψηλα δεν ειχα ταχυτητες ,αποσυνδεσεις ....... βλαβη στο τηλεφωνο 2 μηνες να το κανουν ...δηλαδη ελεος 2 φορες δοκιμασα οχι αλλο καρβουνο.

Δινω καποια λεφτακια παραπανω το τηλεφωνο παντα διαμαντι και οι ταχυτητες ποτε κατω απο 22Μβ τι αλλο θελω δηλαδη ? το ποσο ποιοτικες ειναι οι υπηρεσιες ενος φορεα εξαρταται απο την διαθεσιμοτητα και τους εναλλακτικους δρομους στις διασυνδεσεις του.Τον οτε δεν θα τον ξεπερασει ποτε κανεις σε αυτο το θεμα . Να ειμαστε λιγακι σοβαροι . Να μιλησω για βλαβες οτε ? 2-3 μερες 3 φορες που κατι εγινε . Απολυτα αυχαριστημενος .

Οσο για τις τιμες εαν ο οτε ριξει τις τιμες θα κλεισουν οι εναλλακτικοι ...ειναι πολυ απλο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...