Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
σουπερ παπαριές λες φιλάρακι.... ξανασκέψου 2-3 φορές αυτα που είπες λιγο και τα ξαναλέμε.

Ο μόνος λόγος για την επιστροφή πολών στον ΟΤΕ είναι διότι κατάφεραν να δημιουργίσουν αρνητικό κλίμα για δήθεν τεχνικά προβλήματα και κολήματα 3των παροχών.

Το 90% των προβλημάτων οφείλεται φυσικά στους ίδιους. Και δεν μιλάω στον αέρα αλλά όλοι ξέρουμε πόσα πρόστιμα έχει πληρώσει για το θέμα αυτό. Ασχετα αν τα πρόστιμα σε σχέση με την ζημιά που προκάλεσε είναι γελία.

Γιατί η forthnet πετάει? Μήπως επιδεί κατάφερε και γλιτωσε απο τον οτέ στήνωντας δικά της δίκτια?

σουπερ παπαριες λες εσυ φιλαρακι...

η forthnet σερνεται(ακου εκει πεταει)στα 5,5mbps μεσο ορο (εκει π ο οτε σε στριμωχνει με 50 η forthnet σε στριμωχνει με 50000 κ αφου σε εχει πρηξει κανα 3μηνο γιατι δεν εχει "πορτες"),αμα χαλασει το τηλ θα μεινεις χωρις αυτο για κανα τριμηνο κ αυτοι θα σ λενε φταιει ο οτε!(ρε τι με νοιαζει ποιος φταιει εγω εσας πληρωνω δε πληρωνω τον οτε!)αφου ιδιοκτητο δε λετε οτι εχετε κυριοι???

κ 3ο κ κ@υλοτικοτερο,

οταν θες να βρεις καποιον υπευθυνο σε οποιονδηποτε απο τους εναλλακτικους(ειτε τηλεφωνικως ειτε σε καποιο καταστημα) βρισκεις τα Α......Α σ!!!!

p.s

αμα χαλασει κατι στον οτε ερχεται την αλλη μερα στο χωρο σ τεχνικος κ το φτιαχνει

κ κατι τελευταιο,

με τους εναλλακτικους ειναι να μη σ κατσει η στραβη...αμα παθει βλαβη οτιδηποτε τη γ@μισες κανονικοτατα...πΟΤΕ ξανα σε εναλλακτικο...

• Απαντ. 197
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
η forthnet σερνεται(ακου εκει πεταει)στα 5,5mbps μεσο ορο

από που πήρες αυτό τον φοβερό μέσο όρο?

Δημοσ.
σουπερ παπαριες λες εσυ φιλαρακι...

η forthnet σερνεται(ακου εκει πεταει)στα 5,5mbps μεσο ορο (εκει π ο οτε σε στριμωχνει με 50 η forthnet σε στριμωχνει με 50000 κ αφου σε εχει πρηξει κανα 3μηνο γιατι δεν εχει "πορτες"),αμα χαλασει το τηλ θα μεινεις χωρις αυτο για κανα τριμηνο κ αυτοι θα σ λενε φταιει ο οτε!(ρε τι με νοιαζει ποιος φταιει εγω εσας πληρωνω δε πληρωνω τον οτε!)αφου ιδιοκτητο δε λετε οτι εχετε κυριοι???

κ 3ο κ κ@υλοτικοτερο,

οταν θες να βρεις καποιον υπευθυνο σε οποιονδηποτε απο τους εναλλακτικους(ειτε τηλεφωνικως ειτε σε καποιο καταστημα) βρισκεις τα Α......Α σ!!!!

p.s

αμα χαλασει κατι στον οτε ερχεται την αλλη μερα στο χωρο σ τεχνικος κ το φτιαχνει

κ κατι τελευταιο,

με τους εναλλακτικους ειναι να μη σ κατσει η στραβη...αμα παθει βλαβη οτιδηποτε τη γ@μισες κανονικοτατα...πΟΤΕ ξανα σε εναλλακτικο...

Φιλαράκι προφανώς δεν ξέρεις πως δουλεύουν τα πράγματα.Το πάγιο που πληρώνεις στον οτέ(εκτός απο τους δασμούς και φόρους)ξέρεις για τι είναι?

Για το καλώδιο απο το σπίτι σου μέχρι το κέντρο του οτε.Και ο οτε είναι υπεύθυνος

για το καλώδιο είτε τα σκας εκεί είτε σε εναλλακτικό πάροχο.

Όταν είσαι σε εναλλακτικό π.χ. 4νετ τότε αυτοί νοικιάζουν για λογαριασμό σου το καλώδιο απο τον οτε.

Οπότε αν αυτό το καλώδιο έχει βλάβη,τι λες συμφέρει τον οτε να στείλει άμεσα τεχνικό να το φτιάξει???

Αν στείλουν άμεσα θα φανεί αξιόπιστη η 4νετ και δεν συμφέρει τον οτε..

Αν όμως τα έσκαγες στον οτε τότε θα έστελναν άμεσα τεχνικό...σκέψου το λίγο...

Τόσα πρόστιμα έχουν φάει για τέτοιους λόγους και όχι μόνο..

Δεν λέω οτι οι εναλλακτικοί είναι τέλειοι αλλά αυτό το νταβατζιλίκι και η κοροιδια

δε νομίζω οτι αρέσει σε κανέναν...

Δημοσ.

Αυτή η καραμέλα με το ιδιόκτητο...πότε θα σταματήσει;;;

Έχετε δει ποτέ να σκάβει μέχρι το σπίτι σας ο κάθε εναλλακτικός;;;

Ψάξτε λίγο τί σκ**τα σημαίνει ιδιόκτητο δίκτυο του κάθε εναλλακτικού...

Το last mile ανήκει και θα ανήκει στον ΟΤΕ. Και ΜΟΝΟ αυτός έχει πρόσβαση..δεν μπορεί ο τεχνικός από κανέναν εναλλακτικό να κάνει τίποτα όσο και να θέλει.Και αυτό τους το "προνόμιο" τους δίνει την δυνατότητα να κάνουν ό,τι θέλουν στον χρόνο αποκατάστασης βλάβης των εναλλακτικών...

Δημοσ.

αν τα καλωδια ηταν τελεια οπως επρεπε να ηταν και τα μισα απο αυτα δεν χαλαγαμ με το παραμικρο σε περιπτωση βροχης και παει λεγοντας τοτε ολα θα ηταν μια χαρα.ποσες φορες εχει παει τεχνικος του οτε σε καφαο να φτιαξει κατι υποτιθεται και ξαφνικα σταματανε να παιζουν καποις γραμμες.ποσες φορες λεει οτι εφτιαξε το προβλημα του ταδε πελατη ενω δεν εχει φτιαξει τιποτα.αλλα δημοσιο ειναι στην πραξη.ο καθε τεχνικος 80 χρονων εκει μεσα με το ενα ποδι μην πω που παει εξω να φτιαξει κατι.και οταν σημειωσει οτι εφτιαξε την βλαβη κανεις δεν τον ελεγχει αμα εχει γινει αυτο.αν ηταν ιδιωτικος ο τομεας και ετριζε η καρεκλα και η θεση του καθε υπαλληλακου θα σου λεγα πως θα τα φτιαχναν.αλλα να περνεις 1000 ευρω+ και να καθεσε ε ειναι δυσκολο την σημερον εποχη.ποσοι υπαλληλοι εφυγαν απο εναλακτικους και πηγαν στονβ οτε λεγοντας τι ωραια μπηκα στον οτε ??με την ιδια χαρα που λεει καποιος μπηκα στο δημοσιο.αυτο και μονο λεει πολλα.

Δημοσ.
αν τα καλωδια ηταν τελεια οπως επρεπε να ηταν και τα μισα απο αυτα δεν χαλαγαμ με το παραμικρο σε περιπτωση βροχης και παει λεγοντας τοτε ολα θα ηταν μια χαρα.ποσες φορες εχει παει τεχνικος του οτε σε καφαο να φτιαξει κατι υποτιθεται και ξαφνικα σταματανε να παιζουν καποις γραμμες.ποσες φορες λεει οτι εφτιαξε το προβλημα του ταδε πελατη ενω δεν εχει φτιαξει τιποτα.αλλα δημοσιο ειναι στην πραξη.ο καθε τεχνικος 80 χρονων εκει μεσα με το ενα ποδι μην πω που παει εξω να φτιαξει κατι.και οταν σημειωσει οτι εφτιαξε την βλαβη κανεις δεν τον ελεγχει αμα εχει γινει αυτο.αν ηταν ιδιωτικος ο τομεας και ετριζε η καρεκλα και η θεση του καθε υπαλληλακου θα σου λεγα πως θα τα φτιαχναν.αλλα να περνεις 1000 ευρω+ και να καθεσε ε ειναι δυσκολο την σημερον εποχη.ποσοι υπαλληλοι εφυγαν απο εναλακτικους και πηγαν στονβ οτε λεγοντας τι ωραια μπηκα στον οτε ??με την ιδια χαρα που λεει καποιος μπηκα στο δημοσιο.αυτο και μονο λεει πολλα.

ασε ειμαι σκαραμαγγα και περνω ADSL απο Ασπροπυργο......

βαλε τα 4 χλμ αποσταση και τα σαπια τα εναερια καλοδια.... ΤΡΑΓΙΚΗ κατασταση...

μια βρεχει μια εχουν ανοιχτα τα καπακια και κανουν ηλεκτρολιση τα καλοδια.....

εχω βαλει 2 φορες ατομα να αλλαξουν τα κουτακια στις κολονες....(ασχετα με οτε...)

Δημοσ.

Ο ΟΤΕ αφού έβαλε τρικλοποδιές σε όλους τους άλλους, αφού προπηλάκιζε όσους έφευγαν, αρνούνταν επιδιόρθωση βλαβών, έχει υπαλλήλους επιφορτισμένους να "κόβουν" συνδέσεις σε άλλους και τόσα άλλα, βασιζόμενος σε μια υποδομή που ΕΜΕΙΣ πληρώσαμε τόσα χρόνια, θέλετε τώρα να είναι και κερδοφόρος?

Δημοσ.
ασε ειμαι σκαραμαγγα και περνω ADSL απο Ασπροπυργο......

βαλε τα 4 χλμ αποσταση και τα σαπια τα εναερια καλοδια.... ΤΡΑΓΙΚΗ κατασταση...

μια βρεχει μια εχουν ανοιχτα τα καπακια και κανουν ηλεκτρολιση τα καλοδια.....

εχω βαλει 2 φορες ατομα να αλλαξουν τα κουτακια στις κολονες....(ασχετα με οτε...)

το ξερω για τον σκαραμαγκα.αν λεμε εκει δεξια που ειναι απο την λεωφορο που βγαζει κατω στον πειραια κοντα δηλαδη στο copa copana πως λεγετε εκεινο εκει παντως τρια ατομα που εχω δει δεν επαιζεκανενας.πραγματι περνουν απο ασπροπυργο και μιλαμε για 6+ km αποσταση.

Δημοσ.

Οι εναλλακτικοί "έβαλαν τα χέρια τους και έβγαλαν τα μάτια τους", όλοι μας λίγο ή πολύ έχουμε ταλαιπωρηθεί από κάποιον από αυτούς (προσωπικά πολύ). Ήταν φυσικό επακόλουθο να επιστρέψουμε αρκετοί από εμάς στον ΟΤΕ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μας δουλεύουν τα ειδησιογραφικά;

Πριν λίγες μέρες υπήρχε άρθρο από άλλη εφημερίδα που λέει:

"Μόνο την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου στον ΟΤΕ επέστρεψαν περίπου 3.000 γραμμές, αριθμός πάντως που υπολείπεται κατά πολύ των συνεχιζόμενων αποσυνδέσεων."

και τώρα μας λένε αυτοί:

"Ο ίδιος δεν κρύβει ότι το κύμα εξόδου από τον ΟΤΕ έχει περιοριστεί"

δλδ μέσα σε ένα μήνα πόσο σημαντικά μπορεί να περιορίστηκε; Για πόσο καιρό καταγράφει δεδομένα για συμπεράσματα κάποιος; 1 εβδομάδα;

Επεξ/σία από Haros
Δημοσ.

Ούτε με νοιάζει τι γράφουν οι στατιστικές ούτε τίποτα. Εμένα με νοιάζει όταν χαλάει το τηλέφωνο να υπάρχει κάποιος που να έρθει να διορθώσει την βλάβη. Και φυσικά, μιάς και τώρα τελευταία με πειράζει, να μην έχω περιορισμο στο traffic.

Έχω δουλέψει σε εναλλακτικό και γελούσα όταν απαντούσαμε σε πελάτες ότι φταίει ο Οτέ;). Αλλά επειδή τυχαίνει να έχω μπεί (υποστηρίξει) μέσα στον Οτέ γελάω με τον τρόπο που δουλεύουν:whistle:.

Δεν φταίει ο 80άρης που έρχεται να διορθώσει την βλάβη. Αυτός μπορεί να είναι ο μόνος που κάνει την δουλειά του.

Και ποιός είπε ρε παιδιά ότι ο Οτέ καθυστερεί επίτηδες μιά βλαβη; Φυσικά τον συμφέρει αλλά πληρώνεται για αυτό και αδρά. Σε λίγους έχει τύχει να έχουν εναλλακτικό και να τους παρουσιαστεί μια βλαβη; Να τους απαντάνε στο τηλέφωνο ότι το έχουν δώσει σαν βλάβη στο Οτε και ο Οτέ να μην ξέρει τίποτα; Αυτό συμβαίνει γιατί μια επίσκεψη του Οτέ κοστίζει και προτιμούν να καθυστερούν μια αναφορά βλάβης μήπως και φταίει κάτι άλλο.

Και φυσικά δεν παίζει σε τι ταχύτητα θα κλειδώσεις. Σε όλους τους παρόχους το ίδιο θα είναι. Αν και έχω μια μικρή επιφύλαξη σε αυτό.

Η άλλη πλευρά. Ιδιόκτητα δίκτυα δεν υπάρχουν. Ότι και να λένε. Και αυτό σημαίνει ότι όλοι παίρνουν από τον Οτέ. Δυστυχώς. Κάτι πρέπει να γίνει με το ήδη υπάρχων δίκτυο. Δεν νομίζω κανείς να είναι διαθετιμένος να το αλλάξει. Μεγάλο το κόστος. Αλλά τους συμφέρει κίολας. Έτσι θα έχει ο Οτέ την αποκλειστικότητα(έξυπνος).

Στους εναλλακτικούς τους ενοχλούν τα παράπονα μας. Ξέρουν ότι αν σε χάσουν χάνουν και ψωμί. Ενώ στον Οτέ σιγά τα αυγά. Βγάζουν μιά στατιστική, τρώνε μερικά χρήματα με καμιά διαφήμιση και έχουμε πάλι θετικο κλίμα.:-)

Κάτι πρέπει να γίνει. Έχω βαρεθεί τις ακριβές τιμές, τις λίγες υπηρεσίες και να μου περιορίζουν αυτό που πληρώνω. Ευθύνες υπάρχουν σε όλους αλλά κανείς να μην φταίει πώς γίνεται αυτό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πω πω ρε παιδιά έχω συγκινηθεί,τι έξυπνα παληκάρια βγάζει αυτή η χώρα,που ήσασταν βρε πριν κάτι χρόνια να ανοίξετε τα μάτια του κόσμου για να φύγει απο τον ΟΤΕ;

Έτσι να τα λέτε μπας και ορισμένα τούβλα μορφωθούν επιτέλους και φύγουν,πείτε τους ρε καθηγητές του ΜΙΤ τι να κάνουν για να μην πάρει ο ξάδερφος του φίλου S2000.

Φυσικά όπως είπε και ο άλλος ο παλήκαρος πριν,αν έχετε παράπονα να μην τα λέτε γιατί μοιάζεται σαν πόρνες που λένε ότι ο νταβατζής(ΟΤΕ) ήταν καλύτερος και είναι άσχημο ολόκληρος καθηγηταράς ΜΙΤ,με τέτοια τεράστια μόρφωση,με 4ψήφιο IQ να μοιάζει με πόρνη.

Για τις βλάβες που φτιάχνονται μετά απο 4 μήνες εννοείται φταίει ο ΟΤΕ,για το ότι περιμένεις 2 ώρες στην αναμονή για τηλεφωνική υποστήριξη φταίει ο ΟΤΕ,τα μισά Σ/Κ που δεν έχεις τηλέφωνο φταίει ο ΟΤΕ,για τις χαμηλές ταχύτητες φταίει ο ΟΤΕ,για το ότι έφαγες φασόλια και έχεις αέρια φταίει ο ΟΤΕ.

Αλλά είναι τόσο τούβλα (όχι σαν κι εμάς τους πανέξυπνους που έχουμε phd στην internetικη μόρφωση και μεταπτυχιακό στο "Πως να μη σε κλέβει ο ΟΤΕ engineering degree") που νομίζουν ότι φταίει ο ενναλακτικός.

Τα θετικά:

Ο φίλος με τα ξαδέρφια στον ΟΤΕ,ανέβασε τον μ.ο σε μισθούς στη χώρα.Ένας υπάλληλος ΟΤΕ παίρνει 2.500 ευρώ,να τα βλέπει ο Αλογοσκούφης που θέλετε και αυξήσεις.

Ο άλλος έκανε τον πολλαπλασιασμό στα 10 ευρώ παραπάνω τον μήνα και βρήκε ότι είναι 360 τον χρόνο.Αλλά ήταν μαθηματική μαγκιά,έστω ότι τα 10 ευρώ είναι 30 ευρώ κι έτσι έβγαλε το αποτέλεσμα.

Οπότε απο δύο internetικα μορφωμένους λύθηκε το πρόβλημα των χαμηλών μισθών στη χώρα,δίδαξαν μαθηματικά στο forum και τερματίστηκε επιτέλους η παγκόσμια οικονομική κρίση(έστω ότι δεν έχουμε κρίση και τέλος,λύθηκε)

Τελικά λάθος έκανα να αμφιβάλω,όντως αυτοί που δεν είναι στον ΟΤΕ είναι τόσο μορφωμένοι που χτυπάν κι ένα Νόμπελ αν δεν βαριούνται και δεν έχουν κανονίσει για τσίπουρο.

Επεξ/σία από gnsX
Δημοσ.

@gnsX μη ψαχνεις για τοσο μορφωμενους να σε βοηθησουν, το προβλημα σου απαιτει ποιο απλα μαθηματικα.

Ρωτησε αυτον που πληρωνει σπιτι σου τους λογαριασμους (μητερας ,πατερας, θειος/α) να σου αποδειξει με μαθηματικο τροπο (προσθεση και μπακαλοχαρτο) οτι στον ΟΤΕ πληρωνεις πολλα περισσοτερα απο οτι στα αλλα δυκτια

Δημοσ.
@gnsX μη ψαχνεις για τοσο μορφωμενους να σε βοηθησουν, το προβλημα σου απαιτει ποιο απλα μαθηματικα.

Ρωτησε αυτον που πληρωνει σπιτι σου τους λογαριασμους (μητερας ,πατερας, θειος/α) να σου αποδειξει με μαθηματικο τροπο (προσθεση και μπακαλοχαρτο) οτι στον ΟΤΕ πληρωνεις πολλα περισσοτερα απο οτι στα αλλα δυκτια

Χμμμμ,άρα πρέπει να ρωτήσω................ εμένα!:cry:

Πληρώνω 100 ευρώ το δίμηνο,άρα 10 ευρώ παραπάνω το μήνα ........(calculating).......σύνολο δηλαδή 360 ευρώ παραπάνω τον χρόνο.

Δημοσ.

Δεν είμαι μαθηματικός αλλά ξέρω τι φεύγει από την τσέπη μου σε αντίθεση με εσένα που πληρώνει ο μπαμπάς σου τους λογαριασμούς και μας ζαλίζεις μετά!

Παλιά πλήρωνα στον ΟΤΕ minimum 120€ το δίμηνο 120x6=720 το χρόνο

Με Vivodi πληρώνω 30€ το μήνα 30χ12=360 το χρόνο

Και επειδή δεν τα πας καλά με τα μαθηματικά από ότι φαίνεται 720-360=360€, να λοιπόν που τα βρήκα τα 360€ από προσωπική εμπειρία και όχι από λόγια του αέρα που λέει ο καθένας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...