Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
δεν τους μαμαει η εεττ με κανα βαρβατο προστιμο που θελουν και παγιο.

γιατί θα το πληρώσουν?

• Απαντ. 197
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω παλι ειμαι forthnet εδω και δυο χρονια στα 14-10mbps χωρις κανενα προβλημα (μονο τον πρωτο μηνα ειχα προβλημα ,με τα αθλια airtie router , μετα ομως με usrobotics ολλα οκ).

Η αληθεια ειναι πως ελαχιστα με πειραζει αν εχω 20 ή 18 ή 14mbps κατι τρεχει στα γυφτικα . Και 8 να μου συγχρονιζε το router δεν θα με πειραζε καθολου. Οι ταχυτητες αυτες υπερκαλυπτουν τις αναγκες μου. Αυτο που πραγματικα θα γουσταρα ειναι ενα upload της ταξης 3-4mbps για να κανω streaming και να βλεπω απο τον δορυφορικο μου δεκτη απο οπουδηποτε.

Δημοσ.
γουρουνια του οτε στο διαολο συγχιστικα βραδιατικα το μονοπωλιο τους μεσα.δεν τους μαμαει η εεττ με κανα βαρβατο προστιμο που θελουν και παγιο .στα τσακιδια.θα φερω τον λεβεντη να τους βρισει .

Τι πίνεις ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Δημοσ.

Ολοι ειναι σαν τα μουτρα τους και Ελλαδα δεν ειναι μονο μερικες περιοχες της Αθηνας επισης:-)

Δημοσ.

'Εγω πάντως αφού έσπασα τα μούτρα μου με τους εναλλακτικούς τελικά υποτάχτηκα στα νταβατζιλίκια του πΟΤΕ.Ευτυχώς βρέθηκαν άτομα που βοήθησαν την κατάσταση και τελικά έχω DSL.Δεν ξαναγυρίζω σε εναλλακτικούς αν δεν σοβαρευτούν ΠΟΛΥ και να σεβαστούν τον πελάτη που τους δίνει πολύτιμα χρήματα που ταΐζουν τις κωλοεταιρίες τους.ΣΕΒΑΣΜΟΣ κ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ στον πελάτη.Κάτι που λείπει από το λεξιλόγιο ΟΛΩΝ των εναλλακτικών.Τουλαχιστόν με τον πΟΤΕ κάποια προβλήματα που είχα μετά την μετακόμιση λύθηκαν με την βοήθεια ενός νέου και εξυπηρετικότατου τεχνικού που μου άφησε και ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ρούτερ για να τεστάρω αν φταίει το δικό μου ή είναι πρόβλημα γραμμής.Τελικά έφταιγε το καλώδιο πριν τον κατανεμητή,το άλλαξαν και όλα ρολόι.Μέσα σε μια βδομάδα.

Όταν είχα κάνει αίτηση στην φορθνετ περίμεναν 4 μήνες μετά από αμέτρητες ώρες αναμονής στα τηλέφωνα(με χρέωση) για να μου πούν ότι είμαι σε PCM κ φταίει ο ΟΤΕς.Ενώ πρίν αγοράσω το πακέτο με διαβεβαίωσαν 200% οτι θα αποκτήσω ADSL...Αϊ σικτίρ με τους απατεώνες όλους που έχουν μπεί στις τηλεπικοινωνίες.Χώρα των πιθήκων(αυτό είναι κοπλιμέντο),της λαμογιάς και της διαπλοκής...

Τους έχω βαρεθεί!Μακάρι να τους σκοτώσει κάποιος στον ύπνο τους ΟΛΟΥΣ όσους ευθύνονται για αυτή την κατάσταση,και αν γίνεται να το κάνει με αλυσοπρίονο.Ειλικρινά το εννόω θα το έκανα ο ίδιος ΧΩΡΙΣ οίκτο αν μου εξασφαλιζόταν οτι δεν θα σαπίσω στην φυλακή.Ο θεός να στείλει....:devil:

Δημοσ.

Πίσω στον ΟΤΕ δεν πάω ούτε με σφαίρες!!!

Είμαι στη VIvodi και δεν μπορώ να πω ότι είναι ο τέλειος πάροχος αλλά έχω τα κλασικά με 30€ (αστικά-υπεραστικά-24MB) και από θέμα bandwidth είναι το μόνο που δεν έχω παράπονο, με έχει αφήσει χωρίς σταθερό για καμιά ώρα 2 με 3 φορές εδώ και έναν χρόνο που την έχω αλλά προτιμώ αυτό παρά να πληρώνω γ@μισι@τικ@.

Με τον ΟΤΕ δεν είχα πέσει ΠΟΤΕ κάτω από 120€ το δίμηνο, μιλάμε για τα 2πλά λεφτά και τα τηλέφωνα που έκανα ήταν ελάχιστα!!!!!!!!!

Και δεν μπορώ να ακούω χαζομάρες του τύπου "και τι είναι 30€ παραπάνω" γιατί εμείς που δεν τα έχουμε τα 360€ το χρόνο δεν τα πετάμε στα σκουπίδια!!

Η αλήθεια είναι ότι οι εναλλακτικοί έχουν ανύπαρκτο customer support αλλά άμα το φτιάξουν αυτό τότε σίγουρα δεν θα υπάρχει λόγος να μείνεις στον ΟΤΕ.

Και άμα φύγω από vidodi πάλι σε εναλλακτικό θα πάω!!!!

Δημοσ.

Τελειωνει το εναλακτικο δωδεκαμηνο και γυριζω φυσικα στον ΟΤΕ... Τουλαχιστον εκει δε με δουλευουν. Λενε απο την αρχη τι ζητανε και τι δινουν....

Δημοσ.

Αυτοί που λένε "30€ το μήνα παραπάνω είναι, δεν τρέχει τίποτα..." ας σκεφτούν πρώτον οτι μιλάμε για 360€ τον χρόνο και δεύτερον οτι ο ΟΤΕ δεν δίνει απεριόριστες αστικές-υπεραστικές κλήσεις. Οπότε η διαφορά μεγαλώνει ακόμα περισσότερο.

Δημοσ.
Τελειωνει το εναλακτικο δωδεκαμηνο και γυριζω φυσικα στον ΟΤΕ... Τουλαχιστον εκει δε με δουλευουν. Λενε απο την αρχη τι ζητανε και τι δινουν....

σουπερ παπαριές λες φιλάρακι.... ξανασκέψου 2-3 φορές αυτα που είπες λιγο και τα ξαναλέμε.

Ο μόνος λόγος για την επιστροφή πολών στον ΟΤΕ είναι διότι κατάφεραν να δημιουργίσουν αρνητικό κλίμα για δήθεν τεχνικά προβλήματα και κολήματα 3των παροχών.

Το 90% των προβλημάτων οφείλεται φυσικά στους ίδιους. Και δεν μιλάω στον αέρα αλλά όλοι ξέρουμε πόσα πρόστιμα έχει πληρώσει για το θέμα αυτό. Ασχετα αν τα πρόστιμα σε σχέση με την ζημιά που προκάλεσε είναι γελία.

Γιατί η forthnet πετάει? Μήπως επιδεί κατάφερε και γλιτωσε απο τον οτέ στήνωντας δικά της δίκτια?

Δημοσ.
Αυτοί που λένε "30€ το μήνα παραπάνω είναι, δεν τρέχει τίποτα..." ας σκεφτούν πρώτον οτι μιλάμε για 360€ τον χρόνο και δεύτερον οτι ο ΟΤΕ δεν δίνει απεριόριστες αστικές-υπεραστικές κλήσεις. Οπότε η διαφορά μεγαλώνει ακόμα περισσότερο.

Συμφωνώ, και γενικά η είδηση, χωρίς να εννοώ αυτόν που την άρχισε πάντα, αποτελεί "προπαγάνδα" του οτέ για να αποκτήσει πελατεία, αμάν κάναμε να έχουμε εναλλακτικούς, μην τους καταργήσουμε για ανούσια θέματα ;)

Δημοσ.

Αφηστε βρε τα παιδια να πανε στον ΟΤΕ, μη τα κακοπαιρνετε.

Εχω κατι ξαδερφια που δουλευουν δημοσιοι υπαλληλοι στον ΟΤΕ (ξήνονται, ειναι η ποιο καταλληλη εκφραση) και θελουν να παρουν mercedes slk ο ενας και ο αλλος ενα s2000 honda, με τα 2500 ευρο που παιρνουν τον μηνα.

Αν φυγετε ολοι απο τον ΟΤΕ με τι λεφτα θα παρουν το αμαξι?

Ολοι στον ΟΤΕ μην ακουτε τιποτα παραπληροφορηση ειναι ολα. ΟΤΕ FTW, και το σλογκαν ειναι "Τα σκαω στον ΟΤΕ γιατι ειμαι μαγκας και το φυσαω το χρημα, ναουμε".

Γερμανικος δεν ειναι ο ΟΤΕ τωρα? Να στηριξουμε και λιγο την Γερμανια, μια γειτονια ειμαστε, Ευρωπη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...